- 30 Mayıs 2014
- 16.037
- 25.001
- 598
Dostlar sagolsin canim Allah razi olsun.Basın saolsun hemsom şimdi gördüm özrdılerımmekanı cennet olsun inşallah
suan kac kilosun :)2 hafta sonra 85i gorurmuyum sizce ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dostlar sagolsin canim Allah razi olsun.Basın saolsun hemsom şimdi gördüm özrdılerımmekanı cennet olsun inşallah
suan kac kilosun :)2 hafta sonra 85i gorurmuyum sizce ya![]()
Bu cuma için iddialı davranmıcam![]()
İşte bak BÖyle konuşup motive olduğunda zayıflıyor insanBenim iddiam yok da planim var.
Cuma 55.1'dim
Hafta sonundan 56 cikarim kesin.
Hep arti cikiom cunku.
Onumuzdeki cuma 53 kiloyu gormeyi hedeflliyorum, 5 gun hurma yogurt yapmis olucam.
Hurma yogurt isi yurumezse de hedefim 54.9 u gormek yani 200 gramcunku reg olucam ins :)
İşte bak BÖyle konuşup motive olduğunda zayıflıyor insan
İnşallah 2 olmasa da 1 kesin vereceksin bence yine kanki içimden geçen 1.300 :)))
Cümlemizden canımDostlar sagolsin canim Allah razi olsun.
suan kac kilosun :)
Ilk 1 2 hafta cok gidiyo odem falan oluyo ya o yuzden. Eger yeni basladiyaab bu haftada cok guzel verirsin. 2 hafta olmasa bile 3 haftada 85 i gorursunCümlemizden canım
cuma tartıldım 91.500düm
1haftada 3.800 verdim
2 haftada 85 86 gelrmym sence :)
Ahahahaaaaaİnsaallah kanki
Show tvde sana telefon alacam var ahshhs
Aklima sen geldi
Bugün sabahtan beri dışardayım ya totomu daha yeni yere koydum biraz dinlenip spor puanlarını halledicem. Niye kız hayırdır neden sevdin beni
Evet aşkitellam hem eylülde sporada başlıcam daha iyi olcak benim için sen ne zaman giriyosun
Evet sabah akşam hurma öğlende çok çok düşük kalorili yemek yemiş sanırım 25 gün kadar yaptı 7 kg verdifattylamb94
Senin arkadasin hurma diyeti yapmis ya, hani cok iyi kilo verdi demistin yanlis hatirlamiyosam, sadece oglen yemek yiyip, sabah ve aksam hurma yogurt mu yapiyodu?
Sevgi anlaşmk değildirBugün sabahtan beri dışardayım ya totomu daha yeni yere koydum biraz dinlenip spor puanlarını halledicem. Niye kız hayırdır neden sevdin beni![]()
Evet aşkitellam hem eylülde sporada başlıcam daha iyi olcak benim için sen ne zaman giriyosun
Gelir miyim ne yaaCümlemizden canım
cuma tartıldım 91.500düm
1haftada 3.800 verdim
2 haftada 85 86 gelrmym sence :)
Bem bayramdan sonra girerim canim kilo aldim da birazEvet aşkitellam hem eylülde sporada başlıcam daha iyi olcak benim için sen ne zaman giriyosun
CanımsınSevgi anlaşmk değildir
Nedensiz de sevilir![]()
Yok kız ben izne ayrılmıştım 66 kiloyla şimdi 77 olduğum için giremiyorum
Bi 5 6 kilo versen girersin. Varlığın bile yeter çok özlemişim vallaBem bayramdan sonra girerim canim kilo aldim da biraz![]()
Canım yaaCanımsın
Yok kız ben izne ayrılmıştım 66 kiloyla şimdi 77 olduğum için giremiyorum![]()
Evet sabah akşam hurma öğlende çok çok düşük kalorili yemek yemiş sanırım 25 gün kadar yaptı 7 kg verdi