- 26 Temmuz 2018
- 1.833
- 3.741
- 48
- 28
Anladm cnm elma sırkelı suyuda dene sabahları inşallah iyi gelirİnşallah canım acı çok severim yerim ama çok etki etmiyor bende
Acı soslu tavuk suyu içmem lazım ama bugün zor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladm cnm elma sırkelı suyuda dene sabahları inşallah iyi gelirİnşallah canım acı çok severim yerim ama çok etki etmiyor bende
Acı soslu tavuk suyu içmem lazım ama bugün zor
Valla buara adım atcak hakim yok fazlası beni daha kötü eder böyle devam edıcek saol cnmCanım bu bile Harika zaten
Tamam cnm afıet olsun şimdiden :)Ben de deneyeceğim ama evde temizlik misafir işler bir Türlü kahvaltı bile düzgün yapamıyorum
Ama deneyeceğim inşallah :)
4menun guzel. Sutunun azalmasi gerekecek kadar az degil. Bazen ne yersen ye sutun olmaz bazen ac gezersin sutun akar. Bol sivi tuket bol bol sebze yesillik ye. Bebis kac aylik

Sağ ol canımCanim öncelikle rabbim bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah..
Arkadasimin dediği gibi süt yoğurt tüket ve mutlaka günde 3 3.5 litre su tüket harika süt yapıyo birde yeşil yapraklı sebzeler ve sebze çeşitleri. Ölçüyü kaçırmadan hurma incir ceviz ve meyve gibi şeyler de olur. Ama tatlı şeyler sut yapmaz bilgin olsun

Canim ben konuya uzagim ama ben de etraftan arkadaslarin dedigini duydum, cok guzel oneriler vermisler.Sağ ol canım![]()
Hoşgeldin kaptanım :) ♡Tatil bitti
Napiyonuz gençler![]()
Tatil bitti
Napiyonuz gençler![]()
Hoşbuldum canımHoşgeldin kaptanım :) ♡
yarından itibaren tekrar diyet modundayım .Ooooo kimleri görüyorumKaptanıcemmm hoş gelmişsin safalar getirdin özledim seni..![]()
Ooooo kimleri görüyorum
Önce biraz trip atcam
Nasılsın datlum gıymatlum?