• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Takımdakileri mümkün olduğunca kilosu ile eşdeğer kişilerle eşleştirip yarıştırıyoruz.Rakipler böylelikle hem birbirini daha iyi tanıyor ve hem de rekabetle spor yapma süresi artıyor.
Oo tamam guzelmıs gercekden süper fikir ben rzgrece ile olmak isterdim aramızda suan 900gram var ben ondan fazlaym :D başka kılomun yakın oldu biri varmı blmıom

Fazla ozletme ♡
Ben 7dakka plank yapdım kardeşimin gtmesını beklıorum işe ip atlıcam 200tane sonra evi toplıcam yemek yapıcam ondan snra 20dakka egzersiz akşam bisiklet :)
Yarın tartı günü dıe hafif şeyler yıcem bugün
Sabah 1 nektari 1 salatalık yeşil çay
Az oncede kibrit kutusu kadar peynir 2 çeri domates yedim yanında yeşil çay
Akşamda orta boy kase cacık yıcem :) gecede yogurt kürü
Suda 3 ltr içicem bugün yeterli olur :)
Buarada afıet olsun cnm ♡
Sağol canım :)
Ohh afiyet olsun :)
Plank da çok iyi maşallah :)

Yok kiz 5 6 kilo degil 2 kilo almisim. Vereyim sevgili kaptan @esprenzaa da musade ederse gircem listeye bidaha cikmamak uzere :)
Bende ozlemisim siz buraya girince daha iyi anladim :)
86,6 ile 576. Etapta izne ayrıldın canım.Bir an önce izin kilona gelirsin ve listeye girersin canım.bu hafta çok iyi gitmiş gibisin.bir an önce listeye gireceğine de eminim .
Bir daha da buralardan çok uzaklaşma gerçekten özledim ve merak ettim canım seni.
Anneannen nasıl oldu,yazdıysan da görmedim canım:(

Hoşbulduuumm. Evet o detoks. Üst üste aynı şeyi yiyince insan biraz sıkılıyor sanki ama 3 günden bir şey olmaz sanirimmm. Kesinlikle dene ben olumlu sonuçlar bekliyorum :)
Ya yorumları Harika
Tam 10.00 da işim oluyor diye bekletmiştim
Yapabilirsem cumartesi Pazar pazartesi güzel olabilir ama zor duruyor

Ya kızın paylaştığı postta efsane kilo vermişler bakalım sende nasıl olacak :)

Oo tamam guzelmıs gercekden süper fikir ben rzgrece ile olmak isterdim aramızda suan 900gram var ben ondan fazlaym :KK70: başka kılomun yakın oldu biri varmı blmıom
Elif çok iyi gaza gelir ve çok iyi gaza getirir :KK70:Tek kusuru var biraz kenafir gözlüdür:KK70:
@Rzgrece de kabul ederse eşleştirebilirim ikinizi ;)

Tamam canımm:KK200:Şu an listeye girebilecek durumdasın canım.Büyük ihtimalle alırım ahsenim:KK66: bayramda listede olduğun için daha konrtollü olursun. Zamanla sayfalarca sporların da gelir eminim:KK66:
Yarın zaten spor eşleşmeleri yapacağım.
Takımı kontrol ediyorum:KK66:
Ooo yeni rakibeleşme mi olacakk

Back
X