• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ya ben bir şey sormak istiyorum. Bu bisikletler bacaklarda kas yapıp kalinlastiriyormus. Böyle bir şey mümkün mü ? Tamam kas yapsın iyi güzel de önce yağlar erisin :KK43:
Canım beslenmen ile alakalı
Eğer aşırı besleniyor ve çok protein alıyorsan kalınlaşır yoksa çok kas yapmak için hayvan gibi protein alımı gerekiyor afedersin
Erkekler bile kaç ay uğraşıyor kas yapmak için
Sen sıkılaşır ve yâğdan verirsin bence

Ya ben bir şey sormak istiyorum. Bu bisikletler bacaklarda kas yapıp kalinlastiriyormus. Böyle bir şey mümkün mü ? Tamam kas yapsın iyi güzel de önce yağlar erisin :KK43:
Kas yapmak bu kadar kolay olsaydı erkekler kas yapacağım diye protein tozu vs ile kendilerini şişirmezdi.
Bisikletle Sıkılaşma ve bir miktar kas olur ama hayvani boyutta kas yapman mümkün değil canım.

Canım beslenmen ile alakalı
Eğer aşırı besleniyor ve çok protein alıyorsan kalınlaşır yoksa çok kas yapmak için hayvan gibi protein alımı gerekiyor afedersin
Erkekler bile kaç ay uğraşıyor kas yapmak için
Sen sıkılaşır ve yâğdan verirsin bence
Ya Evet çok mantıklı. Çok teşekkür ederim içime şu serptin ❤

Kas yapmak bu kadar kolay olsaydı erkekler kas yapacağım diye protein tozu vs ile kendilerini şişirmezdi.
Bisikletle Sıkılaşma ve bir miktar kas olur ama hayvani boyutta kas yapman mümkün değil canım.
Yanı bende oyle düşünmüştüm. Ama bazı sitelerde vs yerlerde bu tarz şeylerle karşılaştım. Içime kurt düşmedi değil. Teşekkür ederimm

esperenzaa esperenzaa kaptanım benim son iki haftadır motivasyonum düştü ne yapabilirim
Ben gittim meydanı boş buldun minnak pisboğazım:KK70:Canım sen kararlı olduğun ve sporuna dikkat ettiğin noktada harika sporlarınla çok iyi kilolar veriyordun unutma.
Senin bundan sonraki kaçamaklarına 2 katı ceza vercem:KK70:
Günlük tutma işini de salladın sanırım.Silkelen feyza’cım kendine gel.Okullar açılmadan daha da fit olacaksın ben inanıyorum canım sana.
Yaptığın kaçamaklardan hangisinin tadı hâlâ damağında bir düşün.

Yanı bende oyle düşünmüştüm. Ama bazı sitelerde vs yerlerde bu tarz şeylerle karşılaştım. Içime kurt düşmedi değil. Teşekkür ederimm
Canım sade bısıkletle kas olsa benım abım sporcu kas yapıor igne oldu toz kullanıor gunde 2 3 saat spor yapıor her gun et tavuk yıyor ozaman bosuna ugrasıor okadar :KK70: bukadar basitse baska bıseye gerek yok :KK70:
Haftanın 6 günü 1de :D

Ben gittim meydanı boş buldun minnak pisboğazım:KK70:Canım sen kararlı olduğun ve sporuna dikkat ettiğin noktada harika sporlarınla çok iyi kilolar veriyordun unutma.
Senin bundan sonraki kaçamaklarına 2 katı ceza vercem:KK70:
Günlük tutma işini de salladın sanırım.Silkelen feyza’cım kendine gel.Okullar açılmadan daha da fit olacaksın ben inanıyorum canım sana.
Yaptığın kaçamaklardan hangisinin tadı hâlâ damağında bir düşün.
İnşallah kaptanım okul 3 Eylül’de açılıyor maalesef ama 54 E inebilirsem ve devam edebilirsem belki hedefi biraz daha çekebilirim aşağıya bilmiyorum ama öncelik 54 şu an
İnşallah ♥️

İnşallah cnm bende 86 gorsem yeter ya havaya ucucam yarın 86 görürsem bayrama kadar 83 84 olurum inşallah ♡

Yokya çok sevimli ama kızım baya sıkıstırıo hayvan en sonunda tırmalıcak
:KK70:
Benim spor dünkiyle aynı ama menü baya hafif olcak
Sen hu azimle bsyram sonrasi 79 da olursun :D
@AhSen_2504 canımm sen hangi etapta izne ayrılmıştın datlum.Yada listede olduğun zamanki nickin neydi? En eski nickini hatırlayamadığım için listede bulamadım da:olamaz:

Biraz geçmiş yapıp ve yeni gelen arkadaşların bilgilerini derleyip toparlamaya çalışıyorum da. Her yerde iş birikmiş yaw:KK70:
cevap verektim ki bulmussun❤

Oo tamam guzelmıs gercekden süper fikir ben rzgrece ile olmak isterdim aramızda suan 900gram var ben ondan fazlaym :KK70: başka kılomun yakın oldu biri varmı blmıom
Aklimdan sen gectin valla okudugumda :D yenerim kiz ben seni anneme gidicem orda kondosyonda var yuruyus bandida :D
86,6 ile 576. Etapta izne ayrıldın canım.Bir an önce izin kilona gelirsin ve listeye girersin canım.bu hafta çok iyi gitmiş gibisin.bir an önce listeye gireceğine de eminim .
Bir daha da buralardan çok uzaklaşma gerçekten özledim ve merak ettim canım seni.
Anneannen nasıl oldu,yazdıysan da görmedim canım:KK43:
Bayram sonrasindaki hafta girerim listeye insallah. Bende cok ozledim ama uzak kalmak iyi geldi. Beni anlarsin artik kaptnlik o sorumluluk cok baska bisey :(

Ananem malesef vefat etti
Elif çok iyi gaza gelir ve çok iyi gaza getirir :KK70:Tek kusuru var biraz kenafir gözlüdür:KK70:
Kanguru_ Kanguru_ de kabul ederse eşleştirebilirim ikinizi :KK66:
kessssske benim olsa :D

Back
X