- 18 Aralık 2013
- 2.414
- 4.102
- 333
Çok güzel. İnşallah sizin için güzel bir bayram olur.Biraz duygusal çalkantılar yaşaman normal canım.Bir an önce toparlarsın ,geçmişe takılı kalıp da moral bozmak yok.
Eşinle bir iki günlüğüne tatile çıkıp biraz kafanı dağıtabilirseniz çok iyi olur .biraz deşarj olmaya ihtiyacın var .
Ben iyiyim canım.Tatil dönüşü evde işim çok,bir de takımdan da epey uzak kaldım burayı da kontrol ediyorum:)
Bayramda evimizdeyiz ,istanbulda yakın yerlere gideriz belki ,aile ziyareti yok yani.Eşim birlikte vakit geçirelim dedi ben de bu teklife havada uçarak kabul ettim:)
Bende ailemi buraya çağırdım orda bazı sorunlar var ailevi akrabalardan kaynaklı uzaklara onlar dedim. Annem zaten pes pese olan cenazelerden etkilendi. Onları burdaki tatil ilçesine götüreceğim. Onlarda bizde kafa dağıtırız. Sonra eylülde esinle sakin bir yere gitmeyi planlıyorum. İs zaten bu aralar stresli bir de bu ozele mevzular ister istemez yıprattı. İnşallah daha iyi olacağım.
dun akşam,biraz cozuttum.ama bugün toparladım.aksama da maydanoz suyu icicem.yarina inşallah güzel eksiler görürüz canım.