• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Biraz duygusal çalkantılar yaşaman normal canım.Bir an önce toparlarsın ,geçmişe takılı kalıp da moral bozmak yok.
Eşinle bir iki günlüğüne tatile çıkıp biraz kafanı dağıtabilirseniz çok iyi olur .biraz deşarj olmaya ihtiyacın var .
Ben iyiyim canım.Tatil dönüşü evde işim çok,bir de takımdan da epey uzak kaldım burayı da kontrol ediyorum:)
Bayramda evimizdeyiz ,istanbulda yakın yerlere gideriz belki ,aile ziyareti yok yani.Eşim birlikte vakit geçirelim dedi ben de bu teklife havada uçarak kabul ettim:)
Çok güzel. İnşallah sizin için güzel bir bayram olur.
Bende ailemi buraya çağırdım orda bazı sorunlar var ailevi akrabalardan kaynaklı uzaklara onlar dedim. Annem zaten pes pese olan cenazelerden etkilendi. Onları burdaki tatil ilçesine götüreceğim. Onlarda bizde kafa dağıtırız. Sonra eylülde esinle sakin bir yere gitmeyi planlıyorum. İs zaten bu aralar stresli bir de bu ozele mevzular ister istemez yıprattı. İnşallah daha iyi olacağım.

asilsoy asilsoy canımıniçi nasılsın ,iyi misin?:KK36:
Allonsy Allonsy azimli motivasyon kraliçem sen nasılsın? :KK36:
@Alina_ hoşbuldum canımm.sen nasılsın kuzum?
İyiyim tatlım da , Hızır gibi yetiştin,o kadar diyiyim yani:KK45::sus:dun akşam,biraz cozuttum.ama bugün toparladım.aksama da maydanoz suyu icicem.yarina inşallah güzel eksiler görürüz canım.:KK68:

Bayramdan sonra toparlarsın canım üzülme kılo almada verirsin yavasda olsa

canım zaten yemeği kaçırdığım zaman hemen kilo kontrolü yapıyorum cuma günü yattığım kilonun üzerine çıkmamakta özen gosteriyorum. Bugün dikkatliyim bakalım yarin tartı ne gösterecek.
Not keske is yerinde tartılma imkanı olsa. 10 dan önce tartildigimda farklı wc ye gidince farklı oluyor. Ama umut ediyorum bakalım nasıl çıkacak yarin.

Sen hu azimle bsyram sonrasi 79 da olursun :KK70:
cevap verektim ki bulmussun❤

Aklimdan sen gectin valla okudugumda :KK70: yenerim kiz ben seni anneme gidicem orda kondosyonda var yuruyus bandida :KK70:

Bayram sonrasindaki hafta girerim listeye insallah. Bende cok ozledim ama uzak kalmak iyi geldi. Beni anlarsin artik kaptnlik o sorumluluk cok baska bisey :KK43:

Ananem malesef vefat etti
kessssske benim olsa :KK70:
İnşallah cnm ♡
Tamam rakibem Ben hazırım yenilmeye :D

canım zaten yemeği kaçırdığım zaman hemen kilo kontrolü yapıyorum cuma günü yattığım kilonun üzerine çıkmamakta özen gosteriyorum. Bugün dikkatliyim bakalım yarin tartı ne gösterecek.
Not keske is yerinde tartılma imkanı olsa. 10 dan önce tartildigimda farklı wc ye gidince farklı oluyor. Ama umut ediyorum bakalım nasıl çıkacak yarin.
Aynen cnm wc çok fark edıor tartıyı iş yerine görürsen olmazmı

asilsoy asilsoy canımıniçi nasılsın ,iyi misin?:KK36:
Allonsy Allonsy azimli motivasyon kraliçem sen nasılsın? :KK36:
@Alina_ hoşbuldum canımm.sen nasılsın kuzum?

Oyy motivasyon kraliçen yesin seni. Bu aralar yoğunum. Bayram öncesi imalatların sevki arttı. Yetişeceğim diye canım çıkıyor. Biraz da keyfim yok. Ama sağlıklı beslenmeden ve spordan kopmadım. Akşam yine spora gideceğim. Kafamı dağıtıp rahatlayacağım.

Allonsy Allonsy ve @AhSen_2504
Kızlar siz de isterseniz birbirinize rakip olabilirsiniz :KK66:

Vallaha bana uyar.

Olur canimm... Allonsy Allonsy gel rakibem gelll

Yettim bacım. Yalnız ben hiç rakibe olamıyorum. Hep karşımdakini gaza getiriyorum.Garip bir rakibelik benimkisi. Kabul edersin umarım.

Ya ben bir şey sormak istiyorum. Bu bisikletler bacaklarda kas yapıp kalinlastiriyormus. Böyle bir şey mümkün mü ? Tamam kas yapsın iyi güzel de önce yağlar erisin :KK43:

Canım bisiklet kardiyo ekipmanı. Kardiyo ekipmanları yağ yakımında etkilidir. Kas yapman için ağırlık çalışmalısın. Evet bacak kasların güçlenir ama deli gibi kalınlaşmazsın. Rahat ol.

Öyle ya çok kötü agrıor sırtımın ortası nefes alırken batışıyor
Bırakıcam canım 55 kıloya dustugum gün sigarayı hayatımdan çıkarıcam inşallah
Tamam canım inşallah bak sigara bırakana da bir şey veriliyordu Ndymk Ndymk sen miydin bilen canım

Oyy motivasyon kraliçen yesin seni. Bu aralar yoğunum. Bayram öncesi imalatların sevki arttı. Yetişeceğim diye canım çıkıyor. Biraz da keyfim yok. Ama sağlıklı beslenmeden ve spordan kopmadım. Akşam yine spora gideceğim. Kafamı dağıtıp rahatlayacağım.

Vallaha bana uyar.

Yettim bacım. Yalnız ben hiç rakibe olamıyorum. Hep karşımdakini gaza getiriyorum.Garip bir rakibelik benimkisi. Kabul edersin umarım.

Canım bisiklet kardiyo ekipmanı. Kardiyo ekipmanları yağ yakımında etkilidir. Kas yapman için ağırlık çalışmalısın. Evet bacak kasların güçlenir ama deli gibi kalınlaşmazsın. Rahat ol.
Çok sağolun:)

Back
X