- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
- 248
Poşet çayların poşeti kanserojen mişYanı bende emin olamadım hem poşet çaylar daha pratik sankiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Poşet çayların poşeti kanserojen mişYanı bende emin olamadım hem poşet çaylar daha pratik sankiii
Dün neler hüplettin bilmiyorum güzelim ama dünde kaldı.Şimdi tam motivasyonla devam zamanı.İyiyim tatlım da , Hızır gibi yetiştin,o kadar diyiyim yanidun akşam,biraz cozuttum.ama bugün toparladım.aksama da maydanoz suyu icicem.yarina inşallah güzel eksiler görürüz canım.
![]()
geçmiş olsun canım.tatil biraz yorucu da olsa çok iyi geliyor.ben iyiyim canım şükür.sorma kaptanım gieemiyorum buralara hasta oldum öyle birde tatil yapılacak toparlanma vs vakit bulamadım bu ara sen nasılsın kaptanım?
Canım çok az BunlarrMenü
Sabah ılık su 3 bardak 1i elma sirkeli
Kahvaltı 1 nektari 1satalık yeşil çay
Öğlen kibrit kutusu kadar peynir 2 çeri domates
Akşam 1 orta kase cacık
Gece yogurt kürü
3.4ltr su
Spor
Eliptik bisiklet 70 dakka:280
7dakka plank:140
20dakka egzersiz:40
1saat ev işi:20
200 ip atlama:40
Toplam:520puan
Yani en azından 2 yumurta yemelisin ama sarisiyla. bu kadar az yiyip bide üstüne bu kadar spor.. kasların erir allah korusun.Canım çok az Bunlarr
Yumurtan nerede tavuğun neredeee
Ya buna üzüldüm şimdiPoşet çayların poşeti kanserojen miş
Canım normalde güzel protein alıyor arkadaşımız tavuk falanYani en azından 2 yumurta yemelisin ama sarisiyla. bu kadar az yiyip bide üstüne bu kadar spor.. kasların erir allah korusun.Trabzonlu3461
Hurma diyeti gibi tek tip olan diyetler çok zor canım.Su 2 litre olsa daha iyiydi ama tartı öncesi iyi bence.Menu:
Hurma diyetini bozdum artik aksam
5.gunu bitiremedim yani ama cok bıktım artık dayanamıcaktım
Sabah oglen: hurma yogurt
Aksam: 3 yk mantar kirmizibiber sogan kavurmasi z.yagli, 2 yk pirinc pilavi, yogurt, salata z.yagli
Su: 1.5 lt falandi
Spor: 8bin adim : 120 @fattylamb94
Yarindan itibaten karatayimsi diyetime geri donuyorum.
@giustizia_
esperenzaa
Alısana kadar bı süre belki azalır agrısı geçer çünkü başlarda bacak agrıodu sırta vurdu fıtıgım yok cnm agrı devam ederse plankı keserım cnmSpor sana çok iyi geliyor canın.
Atladıkça açılır ,açıldıkça daha da çok spor yaparsın canım.
az kalmış okulun açılmasına.sporla 54 olsan inan 50 kilodan daha sıkı olursun
canım fıtığın olabilir mi? Bir de kilon fazla olduğu için bacağına binen yük fazla olduğu için belini bacağını çok zorlayacak sporlar yapma.kilon azaldıkça daha tempolu sporlar yaparsın.
Afiyet olsun canım.Menün çok güzel aslında.Kurallar ilk sayfada canım.Bugün menü :
Kahvaltı ,
2 h.yumurta, domates salatalık, yarım kalıp süzme peynir, yeşil zeytin ve siyah çay
Arada 1 yeşil elma, 2 ceviz
Akşam üzeri,
Yine domates salatalık peynir zeytin kuru soğan.
Akşam ise el yapımı dondurma yedim yarım porsiyon. dondurmacida kızım üzerime surekli tırmandığı , ben de savaştan çıkmış gibi olduğum için sanırım aldığım kaloriyi yaktım:))
Ben yokken ne çok yazmışsınız ya![]()
ben de buna benzer bi yorum yapacaktım.hay senin ağzına sağlık kuzum:)Canım öyle yapmaaa en profesyoneller 45 sn yapıyor
Zarar verirsin mazallah
30 yap 30 mola
20 yap 20 mola
10 yap 10 mola bir antrenör böyle demişti
Ben 30 20 15 10 şeklinde yapıyorum
Ayne oyle tartı gunu dıe kesinlikle normalde yumurta ve tavuk olmazsa olmaz :)Canım normalde güzel protein alıyor arkadaşımız tavuk falan
Ama bugün azıcık olmuş
Sanırım yarın tartı günümüz o yüzden :)
Ne demek kaptanım :)Afiyet olsun canım.Menün çok güzel aslında.Kurallar ilk sayfada canım.
Menülerimize su miktarı ve yaptığımız spor varsa onları da ekliyoruz canım.
ben de buna benzer bi yorum yapacaktım.hay senin ağzına sağlık kuzum:)
Ama yine de kahvaltında ye canım ya bu çok azAyne oyle tartı gunu dıe kesinlikle normalde yumurta ve tavuk olmazsa olmaz :)
Tamam ozaman canım oyle yapıcam cnm :) hata edıorum cokCanım öyle yapmaaa en profesyoneller 45 sn yapıyor
Zarar verirsin mazallah
30 yap 30 mola
20 yap 20 mola
10 yap 10 mola bir antrenör böyle demişti
Ben 30 20 15 10 şeklinde yapıyorum
Ben normalde 2 zor o yüzden sürekli tuvaletw gittim
maşallah![]()
Yarın tartı gunu oyuzden bugun boyle cnm normalde proteınsız asla :)Canım çok az Bunlarr
Yumurtan nerede tavuğun neredeee
Canım sen maşallah yine ben ilk yaptığımda belim koptuTamam ozaman canım oyle yapıcam cnm :) hata edıorum cok
Ben hala 3bnm 3.4 oldu su ıstemede alısmısımya
Cnm yarın tartı gunu oyuzden normalde yumurta ve tavuk hergun yıyorum :)Yani en azından 2 yumurta yemelisin ama sarisiyla. bu kadar az yiyip bide üstüne bu kadar spor.. kasların erir allah korusun.Trabzonlu3461
Alıştım valla hıç acıkmıorum :)Sen bunlarla nasıl doyuyorsun yaa