• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Trabzonlu3461 Trabzonlu3461 tatlım çok iyi kilo vermişsin canım tebrikler ama yanlış anlamazsan birşeyler söylemek istiyorum.
2 aydan daha az bir sürede 24,7 kilo biraz fazla canım.sağlık sorunu yada sarkma vs olmaz tatlım inşallah. Bir ara hastahaneye gidip tüm değerlerine baktır tatlım.
Azmin,menülerin ,iraden yaptığın sporlar çok çok iyi maşallah:nazar: tebrikler tekrar.

Benimde 31 ekim dogum gunum 21 olucam ınsallah ozamana 60ları görebilirim harika olur ♡ inşallah sende görürsün cnm ♡

Benimde o ay doğum günüm ve aramızda 10 yas var Emin ol çok rahat verirsin. Yeter ki kendine inan.

İnşallah cnm azim et herşeyi yaparsın ımkansız yok zor var ve bu takım harika herseyı başarabiliriz ♡

İnşallah canım. Elimden geleni yapacağım.

***6.Takım 583.Etap***
smygnc: (86,4///%) Geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi ikiye bölündü.
fitcivciv: (56/ sabit mezun olmak istiyor
asilsoy: (74,2/74,3/0,1/%+0,14
giustizia_ : ( 61,8/61,3/0,5/%0,81)
medgic26 : (100///%) Kendi isteği ile yarışmadan ayrıldı.
lyeaph: (109.0/
simla0: (67,25/
fmad : (57,7/56,6/1,1/%1,91)
Ndymk : (55,1/54,5/0,6/%1,09)

*

Deneme süresindeki üyeler:
Meva06tr: (
Alina_ : (64,6/sabit)
Trabzonlu3461 : 91,3/85,3/6,2/%6,78)
Nil41 : (
liliyaa: (55,3/
Eddakrc: ( 76,6/75,6/1/

İzinli Üyeler
Allonsy: (
Cgdmk: (
Rzgrece:KK43:88,7/87,4/1,3
Ahsen_2504 : (76,7/
553.etapta bildirimli izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 30’a bölündü)

Tünaydınnn canlarım.Kilo veren yerleriniz dert görmesin inşallah:KK70:
Listede eksik olanlar ekleyebilir mi acaba?
Gözlerim aha böyle oldu okuyup anlayacam diye :confused:

Canım ben güncelledim. Güncellemişken kendi kilo farkımı da yazayım

Geçen Cuma: 82 kg
Bu Cuma:80,7
Fark: 1,3 kg
Yüzde %1,41
Maşallah canımmm.Harikasınnn listeye git gide daha çok yaklaşıyorsun ve aralıktaki doğum günü hedefine de her geçen gün daha emin adımlarla yaklaşıyorsun.
Tebrikler:KK9:

esperenzaa esperenzaa Ndymk Ndymk liliyaa liliyaa
Geçen cuma 61.80
Şimdi 61.30
Sevinçliyim
Hemde çokkkkk

:21::21::21::21::21::21::21:
Tebrikler canım

esperenzaa esperenzaa
Cascade_ Cascade_
Gecen cuma: 55.1
Bugun: 54.5
Yuzde: % 1.09

... 600 gram gitti....
Hurma diyeti 4.5 gun yaptim 1.5 kilo gitti cunku pazar gunu 56 idim.
Bilemiyorum. Regl doneminde oldugumdan belki cok da bi ise yaramadi...
Çok iyi canim tebrikler

Günaydın. Maalesef +100 gr ile geldim.
74.3 kilo
Geçen cuma 74.2 idim.
Yüzde 0.14 eksi
esperenzaa esperenzaa @fattylamb94

Her ne kadar 100 gr gibi gözükse de ben 73.3 bile görmeme rağmen bu haldeyim. Çok savsakladım. Bu hafta yokum malum misafir gelecek şehirdışı na çıkma ihtimalimiz var. İnşallah dönüşüm güzel olur. Hayatımla ve kilolarimla ilgili karar almış bir şekilde döneceğim inşallah.
Bu hafta ben de aynı şeyi yaşadım ,bayramı hayırlısıyla geçirip,sonra tam gaz devam ediyoruz canım.bugun herkes süper maşallah.

Günayın kızlar ♡
Geçen cuma: 91.500
Bu cuma: 85.300
Fark: -6.200
Yüzde: %6,775
Kızlar çok çok mutluyum vc ye çıkmamış olmama rağmen iyi eksılmış ♡
Kız bu ne,bu de WC ye çıksaydı ne olacaktı acaba. Kocaman tebrikler canım,emeklerinin karşılığını fazlasıyla alıyorsun.supersin.

Geçen cuma :57,7
Bu cuma: 56.6 (Allah a şükürler olsun)
Fark:1.1
Yüzde :%1,91

esperenzaa esperenzaa @cgdmk
Ooooo 56 gelmiş maşallah, tebrikler canım.

Saol cnm ♡ azim
Az once. Bana olmayan etek ve pardusemı denedım suan bıldın bol oluyor hemde baya bol çok mutluyum ya anlatamam ♡♡♡♡♡
Maşallah canım .çok sevindim yaaaaa.

Gecen cuma 88.7
P.tesi 88.2
Bugun 87.4
Fark 1.3:KK76:
Maşallah canım , tebrikler.

Günaydın
Kilo 55.3
Başlangıç alıyoruz bunu değil mi?
esperenzaa esperenzaa
Cascade_ Cascade_ canım 100 gram vermişim pazardan bu yana :))
Tebrikler canım

Gunaydin, hayırlı cumalar.
Ben salı günü falan tartılmıştım çarşamba bu yola başladım.
Salı: 76.6
Cuma: 75.6
Fark: -1 kilo
Bunu görmek bile beni mutlu etti:halay:
Tebrikler canım

Kahvaltı hazır ♡
Afiyet olsun canım,bulut yumurta harika görünüyor.

Trabzonlu3461 Trabzonlu3461 tatlım çok iyi kilo vermişsin canım tebrikler ama yanlış anlamazsan birşeyler söylemek istiyorum.
2 aydan daha az bir sürede 24,7 kilo biraz fazla canım.sağlık sorunu yada sarkma vs olmaz tatlım inşallah. Bir ara hastahaneye gidip tüm değerlerine baktır tatlım.
Azmin,menülerin ,iraden yaptığın sporlar çok çok iyi maşallah:nazar: tebrikler tekrar.

Bende aynı şekilde düşünüyorum canım Trabzonlu3461 Trabzonlu3461 . Pek hevesini kırmak istemedim. Lütfen yanlış anlama. 1 haftada 6 kilo efsane ama ne kadar yağdan ne kadar kastan gitti? Devlet hastanelerinde diyetisyenler oluyor. Gidip bir ölçüm mü yaptırsan.

Cok guzel canim tebrikler :)

Çok teşekkür ederim canım.

Maşallah canımmm.Harikasınnn listeye git gide daha çok yaklaşıyorsun ve aralıktaki doğum günü hedefine de her geçen gün daha emin adımlarla yaklaşıyorsun.
Tebrikler:KK9:

Sağol kaptaniçem. 117 günüm kaldı. O elbise giyilecek arkadaş. Sizlerin de desteğiyle başaracağım inşallah :)

Back
X