• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canımmm çok çok farketmiş.Helal olsun canım sana ve azmine.Yüzünden o kadar çok belli ki yaşının küçük olduğu:KK66:
Fotolarını istersen albümde paylaş .sadece senin izin verdiğin kişiler görebilecek şekilde ayarla.
Ben senin fotoları göremedim. Sınırlı galiba

Canımmm çok çok farketmiş.Helal olsun canım sana ve azmine.Yüzünden o kadar çok belli ki yaşının küçük olduğu:KK66:
Fotolarını istersen albümde paylaş .sadece senin izin verdiğin kişiler görebilecek şekilde ayarla.
Cok teşekkür ederim kaptanım ♡
:) 21 olucam ama hala 15 im gibi gelıo bana :D
Tamam ayarlıcam onu akşam şimdi egzersiz zamanı :D 4600 adım attım ama yetmedı hala egzersiz yapasım var :D

Bugün kızımın genel durumu daha iyi çok şükür. Sabah nöbetçi eczaneden okyanus suyu aldım daha iyi açtı sanki:anne: soran herkese teşekkür ederim:nazar:
Cok sevındın canım Rabbim kmseyı evladıyla sınamasın saglıgıhep yerınde olsun ınsallah ♡♡ Maşallah kuzuma

Merhabaaa yine ben..

Sabah
Yumurtalı peynirli sütlü omlet
Salata
1 tam buğday ekmeği
Şekersiz çay

Ara
Yeşil çay
Şekersiz türk kahvesi

Öğlen
Meyveli yulaf lapası

Ara Yeşil çay

Akşam
1 kepçe ev yapımı tarhana çorbası
2 dilim şinitzel tavuk
Yoğurtlu salata
esperenzaa esperenzaa

1 saat kondüsyon bisikleti 180 puan
8 bin adım 120 puan

fattylamb94 fattylamb94

Son düzenleme:
Merhabaaa yine ben..

Sabah
Yumurtalı peynirli sütlü omlet
Salata
1 tam buğday ekmeği
Şekersiz çay

Ara
Yeşil çay
Şekersiz türk kahvesi

Öğlen
Meyveli yulaf lapası

Ara Yeşil çay

Akşam
1 kepçe ev yapımı tarhana çorbası
2 dilim şinitzel tavuk
Yoğurtlu salata
esperenzaa esperenzaa

1 saat kondüsyon bisikleti
8 bin adım

fattylamb94 fattylamb94
Maşallah cnm listede sporda çok ii ama puanını hesapla öyle paylaş ilk sayfadan bakarak cnm

Back
X