• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yaptigimiz her seye devam ediyoruz. Sadece takimlar arasi yarisma yok.
Kızlar evet takımlar arası yarışma YÖK bu hafta ama diğer hafta ikisi bir arada olacak yani iki haftadaki kilo verme üzerinden yüzde mi hesaplanacak?
Öyle olduğu için mi ikiye bölünüyor

Öyleyse daha dikkatli olmamız lazım

Yani doğru :)
Sen zaten toparlarsın cnm bılıorum ♡
Bende akşama kabak yemeği yıcem :KK70: uzun zamandan sonra ilk defa tuzlu ve yağlı bısı yicem ama tabı içine 1 silme cay kaşığı deniz tuzu ve 1 tatlı kasıgından biraz az yağ koyucam bakalım :KK70:
Sabah da 1 haslanmıs yumurta yedım :KK70:
Gelişme varrrr bende :KK70:
Yaaa ben de kabak yiyeceğim ♥️ Afiyet olsun ♥️

Kizlar gunaydin
Okuyamadigim 200 mesaj var
Aksama dogru musait olucam hepsini okurum

Dunki menum:
Sabah klasik kahvalti, kasap sucugu, yarim simit
Oglen: yok, 3 hurma sadece
Aksam: yine 3 hurma, midem berbat oldugundan baska bisey yemicektim ama sahile cikinca ceyrek kokorec ve 1 bira oldu. En son gecen yaz icmisimdir heralde, ickinin tadini sevmem, ama esim istedi o yuzden artik neyse.

Su: 2.5 lt
Spor: 15bin adim: 225
3 saat araliksiz bisiklet: ?? Bisikletin puani kac acaba? Kondisyon bisiklet degil cunku, normal bisiklet?

Cascade_ Cascade_
@esperenzaa
@fattylamb94

Benim menuler cok bozuldu farkindayim 2 gundur. Zaten midem de korkunc..
Ama bu aksamdan itibaren 1 hafta yalnizim. Cok daha iyi bir diyet uygulayabilicem insallah. Kopma oldu resmen bende 2 gundur. İnsallah toparlicam bugunden itibaren.
Evet canım Benim
Hurmadan sora da bıkkınlık olmuştur
Toparlanırsın
Güveniyorum sana
Unutma çok az kaldı mezun olmaya

Menü biraz ağır gibi geldi bana ama spor iyi o bıraz toparlar ama akşam yedıgın kokoreç ve bira hiç olmamış kokoreçi beyaz ekmekle yedıysen zaten 1 ekmek 800 kalori sen hesapla cnm nekadar kalori aldıgını birada mayalı oldu için kalorisi çok yüksek gobek ve kılo yapiyor bıde iğrenç birşey keske hiç ıcmeseydın ama olmuş bikere bundan sonra dikkat edersin cnm ♡
Sus len
Bi aya görürüz seni :KK69:

Sus len
Bi aya görürüz seni :KK69:
Heheehe :KK70:
Ben bozmam dıyetımı kesinlikle bozacak şeylerde yemem çünkü iradem bukonuda güçlü ben kışın kılo verdım 7ayda 38 kılo :KK70: hiç sıkıntı deıl yemek yemeden durabılırım kardeşim 2 koli cips getirmiş mesela azıma bile surmedım 1tane :KK70:

Heheehe :KK70:
Ben bozmam dıyetımı kesinlikle bozacak şeylerde yemem çünkü iradem bukonuda güçlü ben kışın kılo verdım 7ayda 38 kılo :KK70: hiç sıkıntı deıl yemek yemeden durabılırım kardeşim 2 koli cips getirmiş mesela azına bile surmedım 1tane :KK70:
O zaman nie geri alıosun bazen
:KK14:

Hahaha suan ip atlıorum bende 100 tane oldu :KK70: plankı sabah yapdım 7dakka arkadasım gelıcek hızlı yapıorum bıtsın hemen :KK70:
Ahah canım ama lütfen plankı da böl
Mesela 50 ip 1 dk plank yap en azından
Bir anda 7 dakika yapmaaaa

Hayırlı pazarlar eski rakibem:KK54:

canım idrar yolu enfeksiyonun olabilir mi?
Yoksa arkadan mı
Canım doktora git hemen bir tahlil yapar ve ilaç başlar idrar yolu ise
İhmal etme şakın git
Ordan oldunu sanmıorum emın de dılım arkadan sanırım ama tekrar kontrol edicem peçete koydum bakalım netaraftan gelıor ona göre gidicem doktora

Back
X