- 26 Temmuz 2018
- 1.833
- 3.741
- 48
- 28
Hehehe cok uyardın dınlıyım dedım canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hehehe cok uyardın dınlıyım dedım canım
canım ya yarasın :)Hehehe cok uyardın dınlıyım dedım canım♡♡
Daha devamı geliyor bir an önce başla
inşallah bende yok canım :)
Sorma ben geceden beri ara ara okuyup ,alıntı yapmaya çalıştıkça beynim yandı
Pazar bende iyi geçiyor ,sen neler yaptın canım?
Hepimizin hayali sanırım
Ben hafta sonu kahvaltılarında çok pis sefa sürerimEşimle oğlum kahvaltıyı hazırlar ben öyle uyanırım
![]()
Canım az yemıssın ama sağlıksız yemıssın kurabıye ile cıkolata olmamış onun yerine yemek yesen en azından vücuduna fayda saglardı :) kahvaltın güzel ama spor neden yok azda olsa spor yapsan iyi olurHer gün bugün tek öğün beslenecem diye uyanıyorum sonra bir güzel sıvıyorum.
Kahvaltı
3 haşlanmış yumurta (kızımın yemediğini de yedim)
Zeytin peynir. Bir de nohut unu ve zeytinyağı ile yapılmış 2 adet kurabiye. çay
Sonrasında yemek yok ama yemek niyetine 5-6 tane kadar bayram çikolatası.
2 tane sade türk kahvesi.
Kaloriden kurtardım galiba ama dur bakayım yarın tartıda n'olacak. Bugün 55.1 gelmiştim keske 54.9 'u görsem ..
Saol canım ama yarasın demen olmadı kılo vermeye çalışıyorum burda aaaacanım ya yarasın :)
Canım ne sporu ya. Başımı kasimaya vaktim yok. Kızım emeklerken sürekli peşindeyim düşmesin diye tutunup kalkıyor çünkü . Uyuyunca da iş yapıyorum. Bugün market gezdik 1 saat kadar, spor olmuş oldu. Gelince de kızı yıka yedir uyut duş al ben pert... Aslında sıkılaşmam lazım. Etim gevsek benim. Özellikle göbek çalışmak istiyorum. Kısmet nasip :)Canım az yemıssın ama sağlıksız yemıssın kurabıye ile cıkolata olmamış onun yerine yemek yesen en azından vücuduna fayda saglardı :) kahvaltın güzel ama spor neden yok azda olsa spor yapsan iyi olur
Yani kan yapsın vitamin olsun sonra eriyip gitsin gerisi durmasın vicıdında :)))S
Saol canım ama yarasın demen olmadı kılo vermeye çalışıyorum burda aaaa![]()
![]()
Ufak egzersizler yapabilirsin ama bahane yokCanım ne sporu ya. Başımı kasimaya vaktim yok. Kızım emeklerken sürekli peşindeyim düşmesin diye tutunup kalkıyor çünkü . Uyuyunca da iş yapıyorum. Bugün market gezdik 1 saat kadar, spor olmuş oldu. Gelince de kızı yıka yedir uyut duş al ben pert... Aslında sıkılaşmam lazım. Etin gevsek benim. Özellikle göbek çalışmak istiyorum. Kısmet nasip :)
Hahah saol kuzum bu oldu işte ♡♡Yani kan yapsın vitamin olsun sonra eriyip gitsin gerisi durmasın vicıdında :)))
Tanrı aşkına kızı yerden eğilip al koy eğil tut kaldır ordan oraya git gel eğil kalk kucaktayken yerden oyuncak al doğrul yihhuu:))Ufak egzersizler yapabilirsin ama bahane yok![]()
Hahaha bak dıorum bahane yok istesen yaparsınTanrı aşkına kızı yerden eğilip al koy eğil tut kaldır ordan oraya git gel eğil kalk kucaktayken yerden oyuncak al doğrul yihhuu:))
Aslında şu an yazmak yerine plank yapmıştım he :)))
Afiyet olsun canımBal bir çay kaşığı kadar
Kaymağın üstüne gelen aroması o da
Direkt yemedim :) ayni şey gerçi
Biber dolmasının da kalorisini titizlikle araştırdım
Bulgurlu ve zeytinyağlı 80 gramın kalorisi 117 ye eşit
Ben 4 yedim ama benim ki asla büyük değil en küçük boy
Bundan küçük biber dolması görmedim
Ne büyük ne orta, bildiğin küçük
O yüzden tanesi 40 gramdan =120 gram ediyo
Canım spor için @Rzgrece yi etiketleIyi aksamlarr bende paylaşayım menümü.
Sabah
2 küçük kepek ekmeği arasında peynirli tost(yağsız)
Domates, salatalık
Şekersiz çay
3 4 adet zeytin
Ara
Yarım nektari
Öğlen
Haşlama brokoli(bol yoğurt ve pul biberli)
Ara
Yeşil çay
Bir adet küçük boy kepekli galeta
Akşam
Taze fasülye
Ayran
Salata
Spor
Yaklaşık 2 saat ev temizliği yaptık annemle koltukları vs sildik bol bol kol çalışması oldu bana.. 40 puan
45 dakika bisiklet 135 puan doğru sanırım
Su
3 litre
esperenzaa
fattylamb94
Ben de şimdi uyuttum leslie yapıcam:)Canım ne sporu ya. Başımı kasimaya vaktim yok. Kızım emeklerken sürekli peşindeyim düşmesin diye tutunup kalkıyor çünkü . Uyuyunca da iş yapıyorum. Bugün market gezdik 1 saat kadar, spor olmuş oldu. Gelince de kızı yıka yedir uyut duş al ben pert... Aslında sıkılaşmam lazım. Etim gevsek benim. Özellikle göbek çalışmak istiyorum. Kısmet nasip :)
Canım dinlenme ve kilo koruma haftamdayım:) ve çevre baskısından kurtulmaCanım bana gore fazla menü ama dıyetısyenle calısıorsun o yuzden bısı demıorum keske sporda olsaydı ama sağlık olsun :) suyu 3e tmmla ama

Diyetimde mantı kısır hatta dolma bile var 2 hafta:)))Canım bana gore fazla menü ama dıyetısyenle calısıorsun o yuzden bısı demıorum keske sporda olsaydı ama sağlık olsun :) suyu 3e tmmla ama
Canım ben beğendimesperenzaa
fattylamb94 @Rzgrece
Kahvalti
1 yumurta
Peynir
Domates
5 zeytin
1 dilim tam bugday ekmeği
Ara
1 küçük elma
Şekersiz kahve
Öğle
3 yalancı sarma
6 parça karpuz
Aksam
1 tabak sebze yemegi
Salata
Spor
57 dk tempolu yürüyüş 142.5 puan
15 dk leslie mil 57 puan
Su şuana kadar 2 lt
2.5 saat temizlik puanini bilmiyorum
Plank iyi puan getiriyor yap bence hem de tüm vücuda etkiliTanrı aşkına kızı yerden eğilip al koy eğil tut kaldır ordan oraya git gel eğil kalk kucaktayken yerden oyuncak al doğrul yihhuu:))
Aslında şu an yazmak yerine plank yapmıştım he :)))
Tamam canım afıet olsun :) ben dıyetısyene gttım 1 kere daha gitmedim çünkü çok yüksek kalorili liste vermişti o şekilde ayda 3 4 kılo anca verirdim okadar bekleyemem senelerce dıyetmı yapıcam kendı dıyetısyenım oldumCanım dinlenme ve kilo koruma haftamdayım:) ve çevre baskısından kurtulma![]()