• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Daha devamı geliyor bir an önce başla :KK70:

inşallah bende yok canım :)

Tebrikler arkadaşım :)

Sorma ben geceden beri ara ara okuyup ,alıntı yapmaya çalıştıkça beynim yandı:confused:
Pazar bende iyi geçiyor ,sen neler yaptın canım?

Hepimizin hayali sanırım:KK70:
Ben hafta sonu kahvaltılarında çok pis sefa sürerim:KK70:Eşimle oğlum kahvaltıyı hazırlar ben öyle uyanırım:KK70:

Sorma bende milyon sayfa okudum. Pazar bende de iyi geçiyor. Kaçamaksiz ve mutlu :)

Her gün bugün tek öğün beslenecem diye uyanıyorum sonra bir güzel sıvıyorum.
Kahvaltı
3 haşlanmış yumurta (kızımın yemediğini de yedim)
Zeytin peynir. Bir de nohut unu ve zeytinyağı ile yapılmış 2 adet kurabiye. çay

Sonrasında yemek yok ama yemek niyetine 5-6 tane kadar bayram çikolatası.
2 tane sade türk kahvesi.

Kaloriden kurtardım galiba ama dur bakayım yarın tartıda n'olacak. Bugün 55.1 gelmiştim keske 54.9 'u görsem ..
Canım az yemıssın ama sağlıksız yemıssın kurabıye ile cıkolata olmamış onun yerine yemek yesen en azından vücuduna fayda saglardı :) kahvaltın güzel ama spor neden yok azda olsa spor yapsan iyi olur

Canım az yemıssın ama sağlıksız yemıssın kurabıye ile cıkolata olmamış onun yerine yemek yesen en azından vücuduna fayda saglardı :) kahvaltın güzel ama spor neden yok azda olsa spor yapsan iyi olur
Canım ne sporu ya. Başımı kasimaya vaktim yok. Kızım emeklerken sürekli peşindeyim düşmesin diye tutunup kalkıyor çünkü . Uyuyunca da iş yapıyorum. Bugün market gezdik 1 saat kadar, spor olmuş oldu. Gelince de kızı yıka yedir uyut duş al ben pert... Aslında sıkılaşmam lazım. Etim gevsek benim. Özellikle göbek çalışmak istiyorum. Kısmet nasip :)

Canım ne sporu ya. Başımı kasimaya vaktim yok. Kızım emeklerken sürekli peşindeyim düşmesin diye tutunup kalkıyor çünkü . Uyuyunca da iş yapıyorum. Bugün market gezdik 1 saat kadar, spor olmuş oldu. Gelince de kızı yıka yedir uyut duş al ben pert... Aslında sıkılaşmam lazım. Etin gevsek benim. Özellikle göbek çalışmak istiyorum. Kısmet nasip :)
Ufak egzersizler yapabilirsin ama bahane yok :D

Tanrı aşkına kızı yerden eğilip al koy eğil tut kaldır ordan oraya git gel eğil kalk kucaktayken yerden oyuncak al doğrul yihhuu:))
Aslında şu an yazmak yerine plank yapmıştım he :)))
Hahaha bak dıorum bahane yok istesen yaparsın :D

Bal bir çay kaşığı kadar
Kaymağın üstüne gelen aroması o da
Direkt yemedim :) ayni şey gerçi
Biber dolmasının da kalorisini titizlikle araştırdım
Bulgurlu ve zeytinyağlı 80 gramın kalorisi 117 ye eşit
Ben 4 yedim ama benim ki asla büyük değil en küçük boy
Bundan küçük biber dolması görmedim
Ne büyük ne orta, bildiğin küçük
O yüzden tanesi 40 gramdan =120 gram ediyo
Afiyet olsun canım

Iyi aksamlarr bende paylaşayım menümü.

Sabah
2 küçük kepek ekmeği arasında peynirli tost(yağsız)
Domates, salatalık
Şekersiz çay
3 4 adet zeytin

Ara
Yarım nektari

Öğlen
Haşlama brokoli(bol yoğurt ve pul biberli)

Ara
Yeşil çay
Bir adet küçük boy kepekli galeta

Akşam
Taze fasülye
Ayran
Salata

Spor
Yaklaşık 2 saat ev temizliği yaptık annemle koltukları vs sildik bol bol kol çalışması oldu bana.. 40 puan
45 dakika bisiklet 135 puan doğru sanırım

Su
3 litre

esperenzaa esperenzaa
fattylamb94 fattylamb94
Canım spor için @Rzgrece yi etiketle
Ben beğendim her şey güzel :)

Canım ne sporu ya. Başımı kasimaya vaktim yok. Kızım emeklerken sürekli peşindeyim düşmesin diye tutunup kalkıyor çünkü . Uyuyunca da iş yapıyorum. Bugün market gezdik 1 saat kadar, spor olmuş oldu. Gelince de kızı yıka yedir uyut duş al ben pert... Aslında sıkılaşmam lazım. Etim gevsek benim. Özellikle göbek çalışmak istiyorum. Kısmet nasip :)
Ben de şimdi uyuttum leslie yapıcam:)

Canım bana gore fazla menü ama dıyetısyenle calısıorsun o yuzden bısı demıorum keske sporda olsaydı ama sağlık olsun :) suyu 3e tmmla ama
Canım dinlenme ve kilo koruma haftamdayım:) ve çevre baskısından kurtulma:anne:

esperenzaa esperenzaa fattylamb94 fattylamb94 @Rzgrece
Kahvalti
1 yumurta
Peynir
Domates
5 zeytin
1 dilim tam bugday ekmeği

Ara
1 küçük elma
Şekersiz kahve

Öğle
3 yalancı sarma
6 parça karpuz

Aksam
1 tabak sebze yemegi
Salata

Spor
57 dk tempolu yürüyüş 142.5 puan
15 dk leslie mil 57 puan
Su şuana kadar 2 lt
2.5 saat temizlik puanini bilmiyorum
Canım ben beğendim
Spor puanını toplam yazıp @Rzgrece ve fattylamb94 fattylamb94 etiketle
Menü için de esperenzaa esperenzaa

Ben beğendim
İlk sayfada yazıyor ev işi 30 dk 10 puan temizlik de ona giriyor canım

Tanrı aşkına kızı yerden eğilip al koy eğil tut kaldır ordan oraya git gel eğil kalk kucaktayken yerden oyuncak al doğrul yihhuu:))
Aslında şu an yazmak yerine plank yapmıştım he :)))
Plank iyi puan getiriyor yap bence hem de tüm vücuda etkili :D

Canım dinlenme ve kilo koruma haftamdayım:) ve çevre baskısından kurtulma:anne:
Tamam canım afıet olsun :) ben dıyetısyene gttım 1 kere daha gitmedim çünkü çok yüksek kalorili liste vermişti o şekilde ayda 3 4 kılo anca verirdim okadar bekleyemem senelerce dıyetmı yapıcam kendı dıyetısyenım oldum :D

Back
X