• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Zaten 1000 kalori sınırım var
Sağlıksız alsam nolur
:işsiz:
İki çeşit yemek yemişim
:)) sağlıksız ama işte sınır var 1000
Haklısın tabiki ❤️
Oyle canım tabıkı ama saglıklı ile saglıksız arasında fark var vıcutta dağılımı farklı oyuzden dedim :) ama sen bilirsin yine tabi ♡

Ben arabadaydım
Babamlar kelle alıp gelelim sen otur dediler
Bir hışırtı geldi ki babam hava alırsın açık kalsın demişti
Keçi sandım
Köpekle gözgöze geldik
İşkembeyi sürüklüyordu
Allah’ın sevgili kuluyuz Kİ normal ete dokunmadı
Allahtan bagaj kapısına yakın işkembe vardı
Annem son anda almıştı
Eki Görüntüle 2181596

İyi bari yav
O da kendi nasibini almis demek ki :))

Hayattaki şansım işte
Ve tam eve geldim
Annemler yardım etmişti etleri taşımama
Allah razı olsın dedim
İnsanın evi gibisi yok dedim
O da allah razı olsın senden de dedi
Tam eve giricem tak elimdeki anahtar düştü asansörde :KK43:
Tek tek etlere baktık
Annemleri çağırdım hatta
Yok :KK43: boşluğa düşmüş heralde
Şükretmiştim ama anlamadım ben bu işi
Annemler tekrar geldiler yoruldular
Anahtarı babam eşimin çalıştığı yerden aldı
Şans işte şans

Boyle olabiliyor.
Bir seye sukrediyorsun, elinden hemen sonrasinda gidiyor. Cok acayip ve kotu bi durum. Fazla dusunmemek lazim niye boyle diye. Sallan yuvarlan yasican, gecmiyo yoksa.

Başlıyor artık canım.Eylülün ilk 15 günü oğlumun anaokuluna alışma süreci ile geçer.Sonra ev kadınlığından emekliye ayrılırım artık.Özledim canım çalışmayı.Ben tembelim ya ,aslında tembelliğim ev işlerine karşı :KK70:
Değişim sana iyi gelecek esperenzam :KK31:sen zaten tembel değilsin öyle olsan bebişin 3 yaşını geçtikten sonrada totonu yayardın evde :KK59:

Karatay yaptigim ilk ay ara kanamam da olmadi demistim.
Gecen ay karatayi hic yapmadim desem yeridir. Bi de hurma diyeti, lapa diyeti fln yaptik vs. Bu ay ara kanamam var ne yazik ki. Karataya daha uygun yemeye calisicam bu ay. Onumuzdeki ay bakalim olacak mi.

Karatay yaptigim ilk ay ara kanamam da olmadi demistim.
Gecen ay karatayi hic yapmadim desem yeridir. Bi de hurma diyeti, lapa diyeti fln yaptik vs. Bu ay ara kanamam var ne yazik ki. Karataya daha uygun yemeye calisicam bu ay. Onumuzdeki ay bakalim olacak mi.
En sağlıklısı kararay. Tek tip beslenmenin zaten hiç bir mantığı yok keşke hiç birimiz hurma diyeti yapmasaydık. Kolari saymada bence çok yanlış. Karatay sağlık :KK200:

Back
X