- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- 448
Bence özellikle yüzde belirgin fark var, kalça kismi da incelmisBayram kombinlerimizi albüme yükledim bakar mısınız:) geçen bayram ve bu bayram. Arada fark var mı sizce kilo bakımndan:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence özellikle yüzde belirgin fark var, kalça kismi da incelmisBayram kombinlerimizi albüme yükledim bakar mısınız:) geçen bayram ve bu bayram. Arada fark var mı sizce kilo bakımndan:)
Canım yorgunluk hıc yok bel agrısı olmasa oda kesildi suan cok ıı inşallah agrımassa sıkıntı olmaz canım benim duruma gore bakıcam ♡♡Ayy inşallah canım
Canım bak ya da miktarları biraz azalt maşallah kuvvetli sporlar yapıyorsun
Sen motive olduğun için anlamayabilirsin ama bedenin yorulabilir
@esperenzaa ile konuş bence
Düzenli bir şekilde azar azad arttır bünyen adapte olsun
Bini asacaktin sanirimCok saol canım daha yuricekdm eşim durmadı♡
Neyın var canım hayırdır :/Ben çok kötüyüm midem şu an felaket durumda
Haha aman ben yurumeyı sevıom puan deıl önemli olan esım dayansa daha ben yurucekdım cok iyi geldıBini asacaktin sanirim
Artik birinci belli ikinci kim durumu olmuş![]()
Ben göremiyorum ?Bayram kombinlerimizi albüme yükledim bakar mısınız:) geçen bayram ve bu bayram. Arada fark var mı sizce kilo bakımndan:)
Yürümeyi ben de severim de diger puanlara ne demeliHaha aman ben yurumeyı sevıom puan deıl önemli olan esım dayansa daha ben yurucekdım cok iyi geldı
Evlendiğim kiloya göre 10 kg fazlam varBaktim simdik :)
Masallah coook tatli cikmissiniz.
Hem yuzun suzulmus tatlim, hem de bence belirgin bir fark var :) ayrica cidden de cok bi kilon yok ya, gayet orantili duruyor.
Çok sevindimBence özellikle yüzde belirgin fark var, kalça kismi da incelmis
Şimdi görebilirsnBen göremiyorum ?

Hiç fazlan var gibi durmuyor orantılı vücudun. maşallah kuzuya çok tatlı Allah bağışlasın :) kombinleriniz de pek güzelmiş :)Evlendiğim kiloya göre 10 kg fazlam varteşekkür ederim
Çok sevindim
Şimdi görebilirsn![]()
Her zamanki gibi fiyuuvv:))Menü @esperenzaa
Sabah 3 bardak ılık su 1i elma sirkeli
Kahvaltı 1 nektari 1 salatalık ve yeşil çay
Akşam 1 tabak kabak yemeği 1 kasık yogurt
Gece yogurt kürü
Su:3.4ltr
Spor @fattylamb94 @Rzgrece
80 dakka eliptik bisiklet: 320
46 dakka leslie 5k: 184
500 ip atlama: 100fayfeyfiy
30 dakka ev işi: 10
12 dakka plank: 240
60dakka yavaş tempo yürüyüş: 60
Toplam: 914 puan
Teşekkür ederizzHiç fazlan var gibi durmuyor orantılı vücudun. maşallah kuzuya çok tatlı Allah bağışlasın :) kombinleriniz de pek güzelmiş :)

Yorulana kadar yapdım canım :)Yürümeyi ben de severim de diger puanlara ne demeli![]()
Saol canım ♡ :)Her zamanki gibi fiyuuvv:))
Canım siyah saçlı olduğun için açıcı kullanmayacaksan direkt tarçın kahve yapabilirsin benceSagolasin datlim, altin pariltili cikolataya bayildim ama yoktu orda.
Su fotodaki ikisini karistirip yaptim.
Pek de bi degisim olmadi yaa
Işıkta belli olur gerci anca
Hafif bi kizillik oldu anca
Canım düZelmwdi üstüne biraz daha yedimNasil oldu miden?
Dikkat et, daha hafif yemeye calis yoksa cidden cok kotu oluyor, o mide agrisi cekilmez
Woaooaoaoaoaoaowwwwwwwwwww maşallah tebarakallah sübhanallah Allahümme barik aleyh:)Menü @esperenzaa
Sabah 3 bardak ılık su 1i elma sirkeli
Kahvaltı 1 nektari 1 salatalık ve yeşil çay
Akşam 1 tabak kabak yemeği 1 kasık yogurt
Gece yogurt kürü
Su:3.4ltr
Spor @fattylamb94 @Rzgrece
80 dakka eliptik bisiklet: 320
46 dakka leslie 5k: 184
500 ip atlama: 100fayfeyfiy
30 dakka ev işi: 10
12 dakka plank: 240
60dakka yavaş tempo yürüyüş: 60
Toplam: 914 puan
Hayırlı bayramlar rakibem ben cozuttum hüzünlüyüm:/Herkese hayırlı bayramlar
Nasılsınız bakalim![]()
Çok sevindim canımCanım yorgunluk hıc yok bel agrısı olmasa oda kesildi suan cok ıı inşallah agrımassa sıkıntı olmaz canım benim duruma gore bakıcam ♡♡