• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugun bayram ziyaretleri dışında pek bi hareketlilik olmadi ben de ☺️
@Rzgrece fayfeyfiy fayfeyfiy
30 dk yavaş yürüyüş 30 puan ☺️
Guya ziplayacaktim unuttum☺️
Canım benim de

Bir de ip atlarken karnımın alt sol tarafı ağrıyor anlayamadım

Planktan da üst karın kaslarım :D :D

Bugün çok bayram gezdik sporum Az oldu

250 ip:50 puan Trabzonlu3461 Trabzonlu3461
30 dk ev işi:10
7500 adım: 115
Toplam:165 @Rzgrece

Merhaba 2 gündür bisey yazmıyorum çünkü felaket bir diş ağrısı çekiyorum. Bir de 20lik diş. Doğru düzgün hiçbişey yiyemiyorum zaten O yüzden onlarla da ilgili yazabildiğim hiç bi şey yok. Dişçiden de Çok korkuyorum. Çünkü damağı yarıp çıkarıyorlar dikiş vs. Çok ürkütücü.. :KK61:

Merhaba 2 gündür bisey yazmıyorum çünkü felaket bir diş ağrısı çekiyorum. Bir de 20lik diş. Doğru düzgün hiçbişey yiyemiyorum zaten O yüzden onlarla da ilgili yazabildiğim hiç bi şey yok. Dişçiden de Çok korkuyorum. Çünkü damağı yarıp çıkarıyorlar dikiş vs. Çok ürkütücü.. :KK61:
Canım o diş yapına bağlı dişin dışarı baş verdiyse farklı vermediyse farklı oluyor
Bence o ağrıyı çekmektense git mutlaka ama zaten bayram di mi

Siskinlikten falan olabilir canım, uyuyabilsen aslında biraz rahatlarsin.
Evet canım fena şiş ve wc de YÖK sanırım pazar çıktım hatta pazardan da emin değilim buraya yazıyorum ya bazen bulamadım
Bilmiyorum ama işim çok fena

Canım benim de

Bir de ip atlarken karnımın alt sol tarafı ağrıyor anlayamadım

Planktan da üst karın kaslarım :KK70: :KK70:

Bugün çok bayram gezdik sporum Az oldu

250 ip:50 puan Trabzonlu3461 Trabzonlu3461
30 dk ev işi:10
7500 adım: 115
Toplam:165 @Rzgrece
Gezmene rağmen bence çok güzel ♡
Herkez benim gibi yanlız deıl can sıkıntısından spor yapsın kimsesiz gibiyim :/

Evlendiğim kiloya göre 10 kg fazlam var:KK43: teşekkür ederim:KK200:

Çok sevindim:KK200:

Şimdi görebilirsn:anne:

Benim de ayniydi
Evlendigim kiloya gore 14 kilo arttigim olmustu, simdi 7 kilo fazlam var. Ama seninki orantili dagilmis :)) ayrica bebisin daha 4 aylik, bence hamilelikte cok bi kilo almamissin, millet 20 kilo aliyor. Merak etme o 10 kilo gidivericek ;)

Canım siyah saçlı olduğun için açıcı kullanmayacaksan direkt tarçın kahve yapabilirsin bence
Ama yapmışsın anladığım kadarıyla:)
Bir dahaki sefere artık radikal değişimler :KK70:
Yaptim ivit
İsikta baya belli oluyormus
Tarcin kahve baya baya baskin olmus, direkt onu surseydim kizil kafa gezerdim heralde
Bi dahaki ay da artik baska bisey denerim, cok zevkliymis, kafayi yakana kadar devam :KK70::KK70:

Back
X