- 26 Temmuz 2018
- 1.833
- 3.741
- 48
- 28
Amin canım ♡Çok sağol canım inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım ♡Çok sağol canım inşallah![]()
İnşallah canımHahhahaha valla öyle oldusuan midemi buyutmek ıstemıorum hedefe gelince yavaştan arttırırım hemde bı yandan kılo vermeye devam ederım 53de falan kalsam super olur
![]()
Evet dimi :))Hahaha aynı bende kalçadan alıom ayrı 1 vücut oluyor sonra hahahha![]()
Bulursam onu da yiyeceğimHım öncesi var yani anladım canım. Elma ye mideye iyi gelir
İnşallah bir daha artmaz da toplanmazlarŞu yağ hücrelerinin bi araya toplanması geleneğihayır bi dağılın yani nedir bu organize olmalar falan
![]()
Amin canım ♡İnşallah canım![]()
Aynen öyle yaEvet dimi :))
20 aldım ben de7,5 kilosu kendiliğinden gitti ilk 15 günde. Demek ki ödemmiş ama tatlı çikolata ağzıma sürmedim. Burda yazan kilom diyete başladığım kilom.
Canım hala biraz rahatsızım
Şimdi limonlu su ve kayısı koymuştum sabah namazında suya onu içeceğim
Midem şiş diye mide ilacı aldım
Ya karnımı dinledim kabız da değil hani çok hareketli masaj yaptım sabah 2 saat uğraştım babam da dedi gidelim diye dedim geçmezse gidelim ama bugün de olursa gideceğim
Ohh çok güzel :)Amin canım ♡
Şimdi kahvaltı yapıcam 1haslanmıs yumurta 1 çeri domates yarım dilim peynır ♡ proteıne abanmam lazm![]()
Çok sağol canım benimBugun olmazsa git gercekten bak.
Cok gecmis olsun
Aynen çok tatlı oluyor ♡Ohh çok güzel :)
Çerinin tadı da çok güzell
Tamam canımAynen çok tatlı oluyor ♡
Baya doydum ölçü aldım ama regilim bide tok karnına cok fark yok yaufak incelme var sabah bıda olcucem ama yınede paylasıyım
reglden sonrada ölcücem
22.08.2018 perşembe
göğüs:105
Bel:88
Göbek çevresi:100
Kalça:115
Basen:108
Kol:34
Şişkinliğim var canım karnım ağrıyorfayfeyfiy nolldu neyin var
Oo profil değişmiş :)Sabah
Kaymak bal
Üç dilim kadar ekmek
İki üç çatal tereyağ
Akşam
Et büyük ihtimal![]()
Tamam canı göbek 1 cm kalın cıkdı regl ve tok karna olunca ben en iisi regl btsın ac karnına bıdaha alımTamam canım
En son aldığında bunu Yanyana paylaş birlikte kıyaslayalım ki maşallah çok güzel sıkılaşıyorsun :)