- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
- 248
Ay o senin kahvaltını mıydı, ben trabzonlu'nun sandım:)) ama olsun sen de yime:))Ayda yilda bir yiyom yav, sucugu kizartmaya usendim. Yimemek lazim ama eved :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay o senin kahvaltını mıydı, ben trabzonlu'nun sandım:)) ama olsun sen de yime:))Ayda yilda bir yiyom yav, sucugu kizartmaya usendim. Yimemek lazim ama eved :))
Evet ilk kez. yap tabisi :)Oleey, ilk kez sporsal bisey paylasabildin sanki gardaş?
Bugun ben de yapcam plaaannkk
Haydi gizlar sipora![]()
Çok hoj 1 beden inceldiğimi hissediyorum
OleeeeyÇok hoj 1 beden inceldiğimi hissediyorum
1 dk dolana kadar vücudum ufak deprem geçirdi:) alışınca daha kolay yaparım. şimdi kızım uyudu ip atlayayim. Uyuyan bir devi uyandirdiniz açılın uleyynn
Ay o senin kahvaltını mıydı, ben trabzonlu'nun sandım:)) ama olsun sen de yime:))
Hadi bakalimBen de işlerime ve ara ara sporlara başlayıım
1'er dakika her defasında.Oleeeey
Ama plankı bölerek yap canım unutma bak ağrın çok olur
Kolay gelsin canımBen de işlerime ve ara ara sporlara başlayıım
Çok hoj 1 beden inceldiğimi hissediyorum
1 dk dolana kadar vücudum ufak deprem geçirdi:) alışınca daha kolay yaparım. şimdi kızım uyudu ip atlayayim. Uyuyan bir devi uyandirdiniz açılın uleyynn
Koomple 1 dk durma1'er dakika her defasında.
Yok uyanmaz salonda yapacam :) önce bı türk kahvesi icecem ama. Gel buyur :)Oooo
Haydii bakalim
Kiz uyumus, ip sesine uyanmasin?
Leslie yapaydin daha sessiz :)))
AaaBana her daim okul var :))
Erken geldim, ev isi yapiyorum
Sen napan?
Bişey dicem. Çok sıcak.
Bişey olmadı ama? Sonrasında çıkarmı ki acısıKoomple 1 dk durma
Cok canin acir sonrasinda
30 30 bol en azindan
Ooo yansın yağlar :)Yok uyanmaz salonda yapacam :) önce bı türk kahvesi icecem ama. Gel buyur :)
Ben de bende mi problem diyordum bura da çok sıcakBurasinda asiri sicak
Mersini hayal bile edemiyorum
Korrrkunc oralar
Evet çok korkunçluBurasinda asiri sicak
Mersini hayal bile edemiyorum
Korrrkunc oralar