• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tamam kanki, denersen soylersin arti chia olayini.

Tarti kabul olabilir, ben takima girdigimden beridir hic birseyi hic aksatmadim.
Simdi motivasyonum icin bir sureligine pazartesileri tartilmak istemiyorum, en azindan bu pazartesi :)
Bi de eylulun 10unda tatile cikicaz o zaman tartilamicam, 7 gunluk olucak tatil. Artik oglen vakti tartilirim bi eczanede falan ya da bilmiyorum naparim.
Tmm chia bende ..
İnş olur o zaman kabul ...
İyi tatiller şimdiden :KK76:

@esperenzaa Ndymk Ndymk fayfeyfiy fayfeyfiy
Kilo bildirim
61.60
Bence iyi çok şükür
İki gündür doğru dürüst yemek yiyemedim telaşeden
Bayram zamanı sabit kalmam çok iyi
Bugün ne kahvaltı

Ne öğle yedim
Hep iş yaptım
Az önce yiyebildim
Canım yemezsen yemek metabolizman yavaşlar
Ve eskiye dönünce artı görürsün

O yüzden az da olsa ağzına at bir şeyler 800-900 kalori yap

valla bılmıomda daha cok goz aclıgı vardı bende gözümü duyurunca karnımda doyar oldu birde cevrem de yatıslarım çıtı pıtı kendimi kötü hissetmeye başladım azim yaptım oyuzden 59 gundur dıyetteyım tuta tuta midem küçüldü heralde artık çabuk doyar oldum keske70 80 de fark etseydımde sımdıye 50 olmusdum
Canım geçmiş olduğu için sen şu an böyle düşünüyorsun
O zaman fark etseydin böyle spor yapmazdın bu kadar kısmazdın
Şu an maşallah çok iyisin
Ve azimlisin
Keşke deme hiç boşver iyi ki olmuş bak ne kadar azimli iradeli olduğunu gördün ve Harika İnceliyorsun bize de motivasyon oluyorsun ♥️

Bu zamandan sonra daha bilinçli olup alamazsın en azından

Canım geçmiş olduğu için sen şu an böyle düşünüyorsun
O zaman fark etseydin böyle spor yapmazdın bu kadar kısmazdın
Şu an maşallah çok iyisin
Ve azimlisin
Keşke deme hiç boşver iyi ki olmuş bak ne kadar azimli iradeli olduğunu gördün ve Harika İnceliyorsun bize de motivasyon oluyorsun ♥️

Bu zamandan sonra daha bilinçli olup alamazsın en azından
Haklsn cnm keskelerle olmuyor sonucta gecte olsa fark edıp hatamı telafi edıorum inşallah 8 ayım daha var 55 e düşmek için ama hedefımı deıstım 52 olmaya kara verdim 52ye dusen e kadar çok yolum var elimden geleni yapmaya devam edıcem suan sıkılasıorum ama bekarken verdıgim kılolar sporsuzdu o yuzden etlerım yumusakdı en azından onuda toparlıorum :/

Back
X