• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

@lyeaph tatlım bayram nasıl gidiyor :)

@AhSen_2504 Canım sen nerelerdesin

M Meva06tr tatlım ip atlama arkadaşııım neredesin

@Alina_ sen de sen de neredesin
Beni unutmamışsın:KK200:
Çok yogun bir bayram geçirdik
Once kv sonra annem sonrada kayseride kardeşim var onun yanına geldik
Daha nice bayramlara İnşaAllah huzurla sağlıkla mutlulukla

Kızlar köydeyim ve telefon çekmiyor :KK43:
İnternete giremiyorum
Yarınd ağa falan gideceğiz
Üzgünüm aktif olamayacağım

Sağ sağlim vardık şükür
Çeken yer bulursam mesajları okuyacağım

@esperenzaa @cgdmk kızlar menü falan da paylaşmam sıkıntı olabilir ama internet bulursam paylaşırım
Bugün yol hali ve kötüydü :KK43:
Sağ salim varmıssınız çok şükür canım
Köy guzelde internet cekmiyor orası kötü :/

Günaydın ♡ bayram bana 2gün güzel geçti dışarı cıktık onun harici aynıydı diğer günlerle cnm sende nasıl geçti ? :)
Vallaha ben dinlendim. Sadece pazar günü izinli biri olarak tatilin tadını çıkardım. 2 gün kardeşimle gezdik. 2 gün evde geçirdim. Güzel bir bayram geçirmene sevindim :)

Vallaha ben dinlendim. Sadece pazar günü izinli biri olarak tatilin tadını çıkardım. 2 gün kardeşimle gezdik. 2 gün evde geçirdim. Güzel bir bayram geçirmene sevindim :)
İyi yapmışsın canım :) ben hep evdeyim dıe dinlenmedım spora devam dışarı çıktığım günlerde de :) sen calısıorsun oyuzden iyi yapmssn dinlenerek sende ben gibi 2 guncuk gezmıssın :KK70: seneye bayramda ful gezıcem ama busene boyle olsun napalm :KK70: sevindim bende senın adına ♡

Ben geç olmadan ip ve plank a başlıyım sonra kahvaltı hazırlıcam türk kahvesı yapıcam abımle bana söz verdim sabah yapıcam ac karnına ıcıcez :D acı acı nası alıscam buna blmıom :D

İyi yapmışsın canım :) ben hep evdeyim dıe dinlenmedım spora devam dışarı çıktığım günlerde de :) sen calısıorsun oyuzden iyi yapmssn dinlenerek sende ben gibi 2 guncuk gezmıssın :KK70: seneye bayramda ful gezıcem ama busene boyle olsun napalm :KK70: sevindim bende senın adına ♡

Vallaha evde ekipman olsa bende çalışırdım ama ne yazık ki yoktu. Birde keyif yapmak daha cazip geldi :KK22: Ama kaçamak yapmadım bu da iyi bir şey...:halay:

Vallaha evde ekipman olsa bende çalışırdım ama ne yazık ki yoktu. Birde keyif yapmak daha cazip geldi :KK22: Ama kaçamak yapmadım bu da iyi bir şey...:halay:
Aynen canım spor yoksa kaçamak yapmamıssın harika bence ♡ hem spor yok hem kaçamak olsa cezayı yerdın hemen :D

Plank ip bitti şimdi kahvaltı hazırlamaya gidicem üf bi oturamıom ya :D
Yan gelip yatmayı özledim :D :D

Back
X