• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Olmuyor boyle diyete yeniden adopte olamadım. Spora başlasam fena olmayacak gaza gelmem gerek. Şuan çok yorgunum ama fiziksel mi ruhen mi bilemedim.
Spora basla canım ufak ufak basla yavas yavas arttırırsın neden motıven bozuldu bısımı oldu cnm ?

Kahvaltı :)
1 kucuk yumurtayla Omlet sade yagsız tuzsuz pul biberli
Yarım nektari
1çeri domates
Cok az peynır yeşil çay ♡

Eklentiler

• IMG_20180828_114933-1.webp
    IMG_20180828_114933-1.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 27
esperenzaa esperenzaa canım ya ben 15 eylüle kadar izne ayrılabilir miyim. Bu hafta zaten pert gibiyim haftaya zaten regl sönemim. Bu süreci atlatıp öyle başlamak istiyorum, kendimi hazır hissetmiyorum şuan. Ne kendimi istemsizce zorlamak ne de takımı zor durumda bırakmak istemiyorum.
15 eylülde spor salonuna yazılacağım arkadaşımla diyet listesiyle birlikte yeniden başlayacağım.

Bı fotoğraf daha paylaşım :) motive oluorum sizde paylaşın ii gelio :)
Canım burada hayatta 70 gibi çıkmamışsın bana sorsalar 65 68 falan derdim

Ya sen ne kadar minnak duruyorsun tamam yaşın genç zaten ama ne kadar küçük gösteriyorsun:)

esperenzaa esperenzaa canım ya ben 15 eylüle kadar izne ayrılabilir miyim. Bu hafta zaten pert gibiyim haftaya zaten regl sönemim. Bu süreci atlatıp öyle başlamak istiyorum, kendimi hazır hissetmiyorum şuan. Ne kendimi istemsizce zorlamak ne de takımı zor durumda bırakmak istemiyorum.
15 eylülde spor salonuna yazılacağım arkadaşımla diyet listesiyle birlikte yeniden başlayacağım.
Canım en azından cumaya kadar dikkat etmeye çalış
Çünkü izne çıkmak istesen bile cuma günü tartı bildirip çıkmam gerekebilir

Kızlar tartı buldum ve tartıldım ama kıyafetli tuvalete sıkışık bir halde 57,2 çıktım
Kıyafet biraz ağır
Kahvaltı yapmıştım ama acıkmıştım bilmiyorum ne kadar fark eder ve yürüdük gezdik falan

Cuma inşallah tartılabilirim

Canım burada hayatta 70 gibi çıkmamışsın bana sorsalar 65 68 falan derdim

Ya sen ne kadar minnak duruyorsun tamam yaşın genç zaten ama ne kadar küçük gösteriyorsun:)
Ayy ciddimisin varya cok mutlu oldum ole deyınce ♡♡
Açıkken daha ufak duruom kapalıyken yaşım gosteriom normalde kapalıyım :D
Saol canım benımya ♡
Minyon olunca daha ufak duruo insan ama bırazdaha uzun olmak ısterdım :D
Sen okadar güzel yureklısınkı ♡ eminim yüzünde yüreğin gibi çok güzeldir cnm

Back
X