• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi geceler kızlar:KK66:
Çok özür dilerim epey bir süre giremedim ,ve sizleri çok ihmal ettim.
Bayramdan bu sabaha kadar davetsiz misafir gerilimi yaşamakla meşguldüm:KK43:
Bilen bilir uzun bir süredir kayınvalidemle komuşmuyorum ve eşimin dedesi babası bir plan kurup bayrammın ikinci günü barıştırma amacıyla habersiz bir şekilde geldiler.bu sabah itibari ile gittiler.İster istemez burayı ihmal ettim:KK43:
Nasılsınız?
Hosgeldin canım, merak etmiştim cidden ❤️
Eee baristiniz mi bari :D

İyi geceler kızlar:KK66:
Çok özür dilerim epey bir süre giremedim ,ve sizleri çok ihmal ettim.
Bayramdan bu sabaha kadar davetsiz misafir gerilimi yaşamakla meşguldüm:KK43:
Bilen bilir uzun bir süredir kayınvalidemle komuşmuyorum ve eşimin dedesi babası bir plan kurup bayrammın ikinci günü barıştırma amacıyla habersiz bir şekilde geldiler.bu sabah itibari ile gittiler.İster istemez burayı ihmal ettim:KK43:
Nasılsınız?
Ayy barıştın mı kız

Hoşbuldumm canım.Barışmadım:KK70:
2,5 senedir kafam rahat ,rahatımı hiç bozamam:KK70:rahatıma ne kadar düşkün olduğumu da az çok bilirsiniz:KK70:
Sen nasılsın gamzelim :) döndünüz mü eve?
Barismiycani tahmin ettigimden sordum, az çok tanidik seni :D
Bosver kaynanayi, esinle iyi olsun yeter :D
Ben pazar gecesi dondum ;)

Barismiycani tahmin ettigimden sordum, az çok tanidik seni :KK70:
Bosver kaynanayi, esinle iyi olsun yeter :KK70:
Ben pazar gecesi dondum :KK66:
Şükür kavuşmuşsun sen de evine:)
Seminerler başlıyor heyecan var mı:KK73:
Eşimle iyiyiz canım.Eşim akıllı canım.İki kadın arasındaki ateşe atmaz kendini:KK70:çok iyi ölü taklidi yapar:KK70:

Şükür kavuşmuşsun sen de evine:)
Seminerler başlıyor heyecan var mı:KK73:
Eşimle iyiyiz canım.Eşim akıllı canım.İki kadın arasındaki ateşe atmaz kendini:KK70:çok iyi ölü taklidi yapar:KK70:
Esin annesiyle iyi olsun yeter demek istedim canım ☺️ ama kiyamam yaa dedesi de gelmis, ton ton dedeleri pek severim ❤️
Seminer heyecanindan öte artik iznim bitti, ona üzülüyorum ☺️ ev hanimligi iyiydi yaa

♡♡ yerim sizi ya tatlı yasak ama olsun ♡♡ :KK70:
Canımm :KK200:
Gerçekten maşallah:nazar:

Esin annesiyle iyi olsun yeter demek istedim canım ☺️ ama kiyamam yaa dedesi de gelmis, ton ton dedeleri pek severim ❤️
Seminer heyecanindan öte artik iznim bitti, ona üzülüyorum ☺️ ev hanimligi iyiydi yaa
Eşimin ailesi ile ilişkisine hiç karışmıyorım hatta arasın,görmeye gitsin diye sürekli teşvik ederim.
Ev hanımlığı bence de iyiydi:KK70:Ben de 2 hafta sonra ev hanımlığımı zirvede bırakıyorum:KK70:

Hem de ne hızlı maasallah yaa, bir yildir buralardayim hic de boylesini gormedim, hayir yani haftada 6 kilo nedir pempe panter Trabzonlu3461 Trabzonlu3461
Trabzonlu3461 Trabzonlu3461 canım ben de inan böyle rekor kilo verebileni görmemiştim.Bana göre bu kadarı fazla.ama senin yaşın,yaptığın sporun ve azmin mucize yaratıyır resmen.
Doktora gidecektin bir ara,gidip bir değerlerine baktır da içimiz rahat etsin.

Hem de ne hızlı maasallah yaa, bir yildir buralardayim hic de boylesini gormedim, hayir yani haftada 6 kilo nedir pempe panter Trabzonlu3461 Trabzonlu3461
♡ cansınız ya
Ben oldum olası hızlı veriom canım ama bekarken verdıgım kılo cok saglıksız ve sporsuzdu bu sefer sporla sıkılasarak verıorum cok şükür en büyük etken sizsiniz ama buraya gelmeseydım bukadar spor asla yapmazdm sizi cok sevıorum ♡♡ ailem gibi oldunuz ♡♡
Canımm :KK200:
Gerçekten maşallah:nazar:

Eşimin ailesi ile ilişkisine hiç karışmıyorım hatta arasın,görmeye gitsin diye sürekli teşvik ederim.
Ev hanımlığı bence de iyiydi:KK70:Ben de 2 hafta sonra ev hanımlığımı zirvede bırakıyorum:KK70:
saol canım ♡
Yukardakıler senin içinde geçerli canım hepinizi cok sevıorum ♡

Back
X