• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Trabzonlu3461 Trabzonlu3461 canım ben de inan böyle rekor kilo verebileni görmemiştim.Bana göre bu kadarı fazla.ama senin yaşın,yaptığın sporun ve azmin mucize yaratıyır resmen.
Doktora gidecektin bir ara,gidip bir değerlerine baktır da içimiz rahat etsin.
Cok saol canım en büyük etken karbonhidrat az proteini çok alarak spora yüklenmek oldu
Dedımya daha oncede 38 kilo verdim 7 ayda ben hemde sporsuz sadece egzersiz ve birazdansla ama sarkma olmusdu bıraz kasdan kaybetmısdım baya suan daha saglıklı verdıgıme ınanıorun cunku sıkılasma çok fark edıor
Baktırıcam canım en kısa zamanda randevu alıp

Araya sporumu sıkıştırayım, az bisey zaten, arada kaybolmasin :KK70:
Kimi etiketlesem
fattylamb94 fattylamb94 @Rzgrece fayfeyfiy fayfeyfiy
1 saat ev isi 20 puan
150 ip 30 puan
Toplam 50 puan ☺️
17-23 Ağustos arasi puanlarini yazmayanlar yazarsa ben duzenleyeyim bu kez.
Guzel canım ıpın puanı az ama etkısı cok puana bakma super ♡

Canım zıplayamadım ya :KK43:
Ve çok acıkmışım ve regl yakın ya dayanamadım yedim et az yoka ekmek(lavaşın çok incesi) çok az da reçel:KK43: Ndymk Ndymk
Canım hemen yatma ozaman hafif dolan evin içinde egzersiz falan yap yada en azından faydası olur :/
Suyuda 2.5 yap en az unutma cnm

Bamya arıyoruz kaç seferdir eşşek kadarlar ya
Parasına bakmayıp alacağız ama bir türlü küçük bulamadık

Ispanak da aklıma gelmedi canjm
Karnım 5 aylık oldu :D

Aynen şu an meyveler hep organik bahçesinden getirip satıyorlar çünkü tadları resmen ayrı güzel ama hep kötü olmuş bağlar
Aşırı sıcak az yağış kurutmuş mahvetmiş:(
Tamam canim
Ekmeksel seyleri keske gunde en fazla 2 dilim civari tutabilsen ama olsun
Dun ve bugunki menun gayet iyi, oyle aman aman bi kacamagin yok.
Kilo bildirimini gordum.
Bence ac karnina ve kiyafetsiz 55.5 civarisin.
Bu sekilde devam et. Ekmeksel seyleri kis ama organik meyve buldun mu yiyince vicdan yapma bi daha nerde bulcan. Tabi ki 30 tane cilegi bir oturusta ye demiyorum ama 10 tane gayet ideal.
Yine de bugun ekmeksel seyleri oyle aman aman abartmamissin. İnsallah artiya gecmeden doneceksin :)
Bi de ispanak yemegi yesene, tuvalete cikmani cok kolaylastirir :)
İnsallah hasta olmazsin canim, bol bol limon suyu ic

Araya sporumu sıkıştırayım, az bisey zaten, arada kaybolmasin :KK70:
Kimi etiketlesem
fattylamb94 fattylamb94 @Rzgrece fayfeyfiy fayfeyfiy
1 saat ev isi 20 puan
150 ip 30 puan
Toplam 50 puan ☺️
17-23 Ağustos arasi puanlarini yazmayanlar yazarsa ben duzenleyeyim bu kez.
Valla ne kadar teşekkür etsem az hatta teşekkür etsek az. :KK200:

Canım hemen yatma ozaman hafif dolan evin içinde egzersiz falan yap yada en azından faydası olur :/
Suyuda 2.5 yap en az unutma cnm
Canım ya suyu tamamlayamadan e toparladım hareket o oldu bulaşık toplama yatak kurma vs :(

Menüm

Sabah

Menemen
1 dilim ekmek

Öğlen

Sulu et yemeği
1 dilim ekmek

Akşam

1 pors sebze yemeği
3 top dondurma:duduk:
2 kaşık irmik tatlısı:duduk:

Akşama kadar kaçamaksız gelmiştim ya of:KK17:

Kızımn gündüz uykusu düzeldi akşamı hala bozuk. Spora hiç vaktm olmuyo bahane diil gerçekten:mad:

En sevdiğim arkadaş♥️
Kizlar bugun beni 2 hafta kadardir gormeyen arkadasim gordu, nasil kilo vermissin boyle masallah dedi :)
Daha vermesen de olur, sadece kol ve biraz basen calissan yeter dedi. Yok didim, 5 kilo daha vermem lazim ( buraya baslamadan 1 hafta once 60dim yani 59.9, simdi 55.5). Zaten o 5 kilo bende 1 2 kilo gibi gozukuyo dedim :)
Mutlu oldum valla :)))

Trabzonlu3461 Trabzonlu3461 canlarım zaten karpuz çok sevmem incir de kavunu severim o da güzel olavak ki yiyim
Üzüm de çekirdeksiz:KK70: ama yine Dean yemeye çalışıyorum dediğiniz gibi
Kavunu da belki bağırsakları çalıştırır Cascade_ Cascade_ gibi diye yedim:KK43:
Canım arada ye sık ve abartı olmamak kaydıyla okdardan bısı olmaz ama erken saatlerde yemeye çalış :)

Menüm

Sabah

Menemen
1 dilim ekmek

Öğlen

Sulu et yemeği
1 dilim ekmek

Akşam

1 pors sebze yemeği
3 top dondurma:duduk:
2 kaşık irmik tatlısı:duduk:

Akşama kadar kaçamaksız gelmiştim ya of:KK17:

Kızımn gündüz uykusu düzeldi akşamı hala bozuk. Spora hiç vaktm olmuyo bahane diil gerçekten:mad:
Menü iyiydi aksama kadar akşam çok kacırmıssın canım sporda yok kötü oldu dikkat et :/
Hala duzelmedımı prenses ya

Back
X