• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar bu hafta sporum hep aynı olucak yükselme olmıcak
8dakka plank 600 ip 2500 3000 adım 1 saat arası ev ısı 32 adet mekik 131dakka eliptik biraz dusurdum buhafta böyle gıdıcek çok düşürmedım bılıom ama bu bile rahatlatır dıe düşünüyorum

Sagolasin :))
Sabahlari yulaf ezmesi! :KK66:
Chiayi duzgun kullanmak.
2 gunde bir tisan tihaks
2 gunde 1 sporsal biseyler
Aksam ayi gibi yememek
Yatmadan once elma sirkeli su.

Bunlarin hangisi ise yaradi bilmiyorum ama denersin belki diye yazdim.
Tavuk cidden tok tutuyor ilknurun dedigi gibi.
Yesilcay zaten onemli.
Arada kacamak da yaptim yani 2 kere falan.
Tisan nedir? Ben de 54 oldum gördün zaten. Ben de şöyle yaptım: sabahları ekmeksiz sıkı bir kahvaltı. 4-5 saat sadece çay kahve yada soda, sonrasında yoğurt veya domates salatalık zeytin. Akşama da aynı. Ama son 2 gün saat 6'dan sonra hiç bişey yemedim.
Ve günlük kalorim en fazla 800 oldu.

Anca girebildim malum son gün yapılandırma ödemelerinde

2 hafta öncr cuma 74.2
Şimdi 75.6
Fark 1.4
Yüzde - 1.89

Maalesef sonuç bu.
Hem gliförü bıraktım hem 3 haftadır vitamin takviyesi kullanıyorum ve maalesef bayramda dikkat etmedim. Yeniden doktora gidip kontrol olup gliföre başlıyacagım vitamini bırakmak istiyorum ama en az üç ay kullanılması gerekiyor isyelik dünya para verdim mecbur bunlar nedeniyle spor ve diyete sıkı sıkıya bağlanmalıyım. O yüzden 2 hafta ara istedim

Negatif sonuç için hepinizden özür diliyorum

Anca girebildim malum son gün yapılandırma ödemelerinde

2 hafta öncr cuma 74.2
Şimdi 75.6
Fark 1.4
Yüzde - 1.89

Maalesef sonuç bu.
Hem gliförü bıraktım hem 3 haftadır vitamin takviyesi kullanıyorum ve maalesef bayramda dikkat etmedim. Yeniden doktora gidip kontrol olup gliföre başlıyacagım vitamini bırakmak istiyorum ama en az üç ay kullanılması gerekiyor isyelik dünya para verdim mecbur bunlar nedeniyle spor ve diyete sıkı sıkıya bağlanmalıyım. O yüzden 2 hafta ara istedim

Negatif sonuç için hepinizden özür diliyorum
saglik sorunlari sebebiyle aldigin kiloya bisey diyemeyiz ama biraz daha aktif olmasilin. Cok yogunsan en azindan aksamlari menu paylasimi yapabilirsin

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Back
X