• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım çok üzgünüm bildirim yapamayacağım:( esperenzaa esperenzaa
***6.Takım 583.Etap***
asilsoy: (74,3/
giustizia_ : ( 61,3/61.2/0.1/%0.08) Yuzdesi ikiye bolundu
lyeaph: (107.6/
fmad : (56,6/
Ndymk : (54,5/53.9/0.6/%0.55) Yuzdesi ikiye bolundu
Ahsen_2504 : (83,6/
Trabzonlu3461 : (85,3/70.7/14.6/%8.56 ) b.tarihi 7 ağustos,b kilo:93,2 hedef kilo:54. Yuzdesi ikiye bolundu

Deneme suresindeki uyeler

Eddakrc: ( 75,6/

Canım kesinlikle etkisini görürsün
İlknurun yaptığı diyeti kardeşim denemişti bir ayda verdi az vardı fazlası ama
Kh çok çok az prot ağırlık o yüzden verirsin ama spor da yaparsan Harika sonuç
Baktir mutlaka cok kisa zamanda cok fazla kilo verdin. Belki vitamin takviyeso falan verir doktor.

Bende bu hafta senin menulerini taklit edicem spor konusundada sana ayak uydurcam. Bakalim bendeki sonuc ne olacak :)

Anca girebildim malum son gün yapılandırma ödemelerinde

2 hafta öncr cuma 74.2
Şimdi 75.6
Fark 1.4
Yüzde - 1.89

Maalesef sonuç bu.
Hem gliförü bıraktım hem 3 haftadır vitamin takviyesi kullanıyorum ve maalesef bayramda dikkat etmedim. Yeniden doktora gidip kontrol olup gliföre başlıyacagım vitamini bırakmak istiyorum ama en az üç ay kullanılması gerekiyor isyelik dünya para verdim mecbur bunlar nedeniyle spor ve diyete sıkı sıkıya bağlanmalıyım. O yüzden 2 hafta ara istedim

Negatif sonuç için hepinizden özür diliyorum
Uzulme cnm saglk herseydn once gelır verırsın ınsallah sen ılaclarını aksatma doktorunla görüş

Canım bugün yapma hatta eliptiği hiç
Vücut dinlensin bir gün
Plank ve ipi isersen yap için rahat etmez senin :D
Bugün sporu azaltmayı düşünüyorum vicut biraz da olsa dınlensın alt bacagım acayip sertleşmiş çünkü kasmı oldu noldu blmıom taş gibi olmuş diğer yerler normal

Canım kas olması iyi bir şey
Metabolizman hızlanır ve bilmem gördün mü 60 kilo kadın fotoları Yanyana Kas ve yağ nasıl fark ediyor
Bugün dusurucem biraz sporu bildin kas olmuş kıloyada yansıcak dıe korkuom kas deıl sıkılasma ıstıordum sadece ben
Bu hafta sporu azaltarak yapıcam 1 hafta boyunca

Boylarimiz ayni 56 bende cok da fit gorunmedi. O yuzden 49 diyorum ben hedefi ama sen cok saglam spor yaptığın icin 54-55 sende süper görünür :KK66:
Cnm bennoyle cubuk gibi ıstemıorum az balık etı olcak kadın dedıgın ele gelcek :D kocam begenmez oyle kürdan gibi :D
İnşallah cnm ♡ inşallah sende harika gorunuceksın
Busı öğrendim nette 50 kilo olup şekilsiz yağlı vicut yerine 55 kilo kaslı fit vicut daha zayıf duruormus 50 kilodan
Oyuzden spor önemli ya

Canım kas olması iyi bir şey
Metabolizman hızlanır ve bilmem gördün mü 60 kilo kadın fotoları Yanyana Kas ve yağ nasıl fark ediyor
Evet canım baya fark var ama diz kapaklarımda agrıo dunden berı azda olsa bu hafta azaltıcam cok deıl ama

Canım bisikleti yapma bugün
Hahaha tmm cnm afıet olsun inşallah begenırsın ben sürekli yediğim için skldm deısıklık yapdm dün rafadan yaptm yumurtayı sarısız bugün yine yapıcam :KK70:
Spor yapdm az önce 8 dkka plank 600 ip plankı 2dakka dusurdum 10dan 8e bisikletide 145den 130 a indiricem :KK70:

Back
X