- 24 Mayıs 2017
- 3.067
- 6.952
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BendeeeeeeAçım ulen!!!
Öğlen yemedim yürüyüş yaptım
Ben de az sonra yuruyus yapicamÖğlen yemedim yürüyüş yaptım
Senin sayende kuzumKızlar butun takımlar dokulmus 7.Takım haric onlarda 1.154 biz 1.301 1.yizzzzz ♡ inşallahhh
Sadece bnm sayemde deıl beni bukadar motive eden destek olan tum dostlarm sızler sayesınde hepınızı cok sevıorum bu takıma katılmadan once haftada 2 3 kılo anca gıdıordu buraya geldkden sonra spor arttı ve bugun 70ı gordum hepınıze cok teşekkür ederim iyiki varsınız ♡♡Senin sayende kuzum
Masallah sana![]()
Ben deil hepimiz sayesınde ♡♡♡Ya bu 7. Takım ne yapıyor kaç haftadır maşallah
Bu hafta da sen olmasan hayatta birinci olamazdık zatenTrabzonlu3461
Ben deil hepimiz sayesınde ♡♡♡
Ben ole dusunmuorum cnm asagı cekmek falannole bısı yok ben sızınle oldugum surede bukdar kılo verdım ondan once haftada 2 3 anca gıdıordu buraya geldım sporum arttı yeme duzenım daha guzel oturdu sızın sayenızde ben ınanıorumkı buhaftadan sonra herkez cok daha basarılı olucak busekılde brbrımıze motıve vermeye destek olmaya devam edelım canım ♡Canım tabiiki bu iş takım işi
Ama senin yüzden maşallah tebarakallah biz seni aşırı aşağı çekiyoruz
Bakıyorum 7de herkes vermiş genelde ve yüzde o şekilde öyle olmuş ve kaç haftadır
Biz cidden seni baya aşağı çekiyoruz ya
Ve hepinizden özür dilerim bildirim yapamadığım içinçok üzgünüm
![]()
Paylaş canım gec oldu artık bırdahakı hafta dahada ıı olucak ınanıorum herkez uzerıne dusenı fazlasıyla yapıcak ♡***6.Takım 584-585.Etap***
asilsoy: (74,3/75.6/-1.3/%-0.87) Yuzdesi ikiye bolundu. Izine ayrilmak istiyor.
giustizia_ : ( 61,3/61.2/0.1/%0.08) Yuzdesi ikiye bolundu
lyeaph: (107.6/) Bildirimde bulunmadı.
fmad : (56,6/)bildirimde bulunmadi
Ndymk : (54,5/53.9/0.6/%0.55) Yuzdesi ikiye bolundu
Ahsen_2504 : (83,6/82.3/1.3/%0.78) yuzdesi ikiye bolundu
Trabzonlu3461 : (85,3/70.7/14.6/%8.56 ) yeni üye b.tarihi 07.07.18.b kilo:93,2 hedef kilo:54. Yuzdesi ikiye bolundu
6. Takım Ortalaması: 1.300
Listeyi artık paylaşıyorum.
Ben de haftaya giricem diye umut ediyorum. Artık 66.9 olmam gerek. Her gün pilates yapıyorum çünküGeldigimden beri 2.5 kilosu gitti hemen hemen.
Odemdi onlar, regl ve yol ödemi.
Haftaya listeye girebilirim insallah![]()
Paylaş canım gec oldu artık bırdahakı hafta dahada ıı olucak ınanıorum herkez uzerıne dusenı fazlasıyla yapıcak ♡