• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

@Trabzonlu3461 ilknur bak sana çok kızacağım cidden

Ya böyle bir şey için ağlanır mı

Çevrelerinde hiç görmedikleri için inanması çok zor geliyor
Ben gördüm diyorum ama kardeşim erkekti ve daha kolay verdi evet metabolizmSı da hızlı diye ama senşn kadar vermedi az farkı vardı o yüzden seninki ile vermek bana inandırıcı geldi çok sorgulamdım bile

Ama evet sağlıklı olduğunu ben de düşünmüyorum ki konuştuk tatlım ama kilo verilir mi bu şekilde
Bu şekilde veremeyen hiçbir Şekilde veremez

Yarışmak için de vermiyorsun biz biliyoruz kendin için
Takım sadece seni motive ediyor

O yüzden buralardan ayrılmana ben asla razı değilim
Salı günü tahlil yaptıracaksın zaten
İnşallah kötü hiçbir şey çıkmaz ♥️

Eğer sen bu şekilde çevrendeki(çevrende bile değil bunlar) insanların sözleri mesajları ile kendini böyle üzersen ben sana söyleyim kendine yazık edersin

Hastalık çıkmasa bile hastalık çıkar

Ay gece gece o kadar üzüldüm ki üzülmene ya

Şöyle düşün hiç görmediğin bir şey var imkansız gelen sana ve biri bu öyle diyor buna hemen inanmak kolay değil ki ki bu insanlar kaç hafta ay yıldır burada kilo vermeye çalışan kilo verenleri gören İnsanlar
O yüzden inanmayabilirler kendi bilecekleri iş
Sorgulamaya gelince tabiiki merak ederler hangi yöntem nsıl en önemlisi senin sağlığın

AA yalancı aa bizi kandırıypr vs durumu asla yok
Biz sana inanıyoruz kaptan sana inanıyor sen kendine inanıyorsun ki yapıyorsun
O yüzden insanları takma

Ya erken yaşlanırsın onu mu istiyorsun sen

Gerçekten gece gece o kadar üzüldüm ki şu an sana
Canım gerçek hayatta biri gelip yüzüne kötü şeyler dese bile takma ya

@liliyaa dediği gibi en güzel cevap takmamak
Salla gitsin ya

@giustizia_ dediği gibi seni döveceğim ağladığın için cidden
Bekle yarın geliyorum İstanbul’a

Eğer kendini üzersen gelip seni döveceğim
O sana inanmayanlar var ya, onlar seni kıskananlar. imkansız olmadığını doktor olmadığım halde gayet de güzel açıkladım. sen kendini biliyorsun gerisi önemli mi, hayır asla. lütfen başka yerlere gitme bidaha, burda kal sadece.
fayfeyfiy fayfeyfiy yüreğine sağlık :)

Şooooooyyyle etrafi bir temizleyeyim:temizlik::temizlik:
Temizlik imandandir. Hem gerginligide atmis olurum:KK70:

Azcik camlari acim kiz kim kapatiyo bu camlari ya bu sicakta:confused:

@giustizia_ ki sen mi kapatiyosun camlari. Usuyon mu bacim bu havada :KK70:

Bak baaaakkk fayfeyfiy fayfeyfiy ayakkabilarinla niye girdin topige annem:KK69: ben sana demedim mi cikar buraya girmesen toz oluyo:temizlik:

cgdmk cgdmk sende kitap okurken yedigin mryvelerin kabuklarini sehpanin ustunde birakmissin:KK72: cok ayip :stop:

@Ndymk canimcim tezgahin ustunde bulasik gormim bidaha :KK20: topla topla biktim yahu.

@Trabzonlu3461 kizim neden spor aletlerini orta yerde biraktin aciyon azcik bana ya topigi toplarken canim cikiyo

@esperenzaa kaptanim topigi surekli ben topluyorum siraya mi koysak :KK53:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
:D :D

Ahahah ya canım ben sana demiştim ya ben seni eskiden görmüştüm bir topikte diye
Yeni gelen arkadaş yazınca daha iyi hatırladım

Ben takıma haziran gibi girmeyi düşünmüş senin topiğe rast gelmiştim
Takımlarda bakınca da seni görünce oradan senşn takıma gelmek istemiştim az takip ettim

Sonra öğrenci evimde tartı olmadığı için tartılamayacaktım girmemiştim

Hatta sonraekilişşe tartı kazandım :KK70: cgdmk cgdmk hatırlar :KK70:
:D :D evet ballı rakibem

:KK70: :KK70: evet ballı rakibem
İlk hediye kazandığım çekilişti nasıl mutlu olmuştum :D
O sana inanmayanlar var ya, onlar seni kıskananlar. imkansız olmadığını doktor olmadığım halde gayet de güzel açıkladım. sen kendini biliyorsun gerisi önemli mi, hayır asla. lütfen başka yerlere gitme bidaha, burda kal sadece.
♥️

@Trabzonlu3461 ilknur bak sana çok kızacağım cidden

Ya böyle bir şey için ağlanır mı

Çevrelerinde hiç görmedikleri için inanması çok zor geliyor
Ben gördüm diyorum ama kardeşim erkekti ve daha kolay verdi evet metabolizmSı da hızlı diye ama senşn kadar vermedi az farkı vardı o yüzden seninki ile vermek bana inandırıcı geldi çok sorgulamdım bile

Ama evet sağlıklı olduğunu ben de düşünmüyorum ki konuştuk tatlım ama kilo verilir mi bu şekilde
Bu şekilde veremeyen hiçbir Şekilde veremez

Yarışmak için de vermiyorsun biz biliyoruz kendin için
Takım sadece seni motive ediyor

O yüzden buralardan ayrılmana ben asla razı değilim
Salı günü tahlil yaptıracaksın zaten
İnşallah kötü hiçbir şey çıkmaz ♥️

Eğer sen bu şekilde çevrendeki(çevrende bile değil bunlar) insanların sözleri mesajları ile kendini böyle üzersen ben sana söyleyim kendine yazık edersin

Hastalık çıkmasa bile hastalık çıkar

Ay gece gece o kadar üzüldüm ki üzülmene ya

Şöyle düşün hiç görmediğin bir şey var imkansız gelen sana ve biri bu öyle diyor buna hemen inanmak kolay değil ki ki bu insanlar kaç hafta ay yıldır burada kilo vermeye çalışan kilo verenleri gören İnsanlar
O yüzden inanmayabilirler kendi bilecekleri iş
Sorgulamaya gelince tabiiki merak ederler hangi yöntem nsıl en önemlisi senin sağlığın

AA yalancı aa bizi kandırıypr vs durumu asla yok
Biz sana inanıyoruz kaptan sana inanıyor sen kendine inanıyorsun ki yapıyorsun
O yüzden insanları takma

Ya erken yaşlanırsın onu mu istiyorsun sen

Gerçekten gece gece o kadar üzüldüm ki şu an sana
Canım gerçek hayatta biri gelip yüzüne kötü şeyler dese bile takma ya

@liliyaa dediği gibi en güzel cevap takmamak
Salla gitsin ya

@giustizia_ dediği gibi seni döveceğim ağladığın için cidden
Bekle yarın geliyorum İstanbul’a

Eğer kendini üzersen gelip seni döveceğim
Kız bu neyyyy
Destan yazmışsın :D
Sana geceleri iyi ilham geliyor :D
Ama evet doğruları yazmışsın ❤️

Bu hiç yakışmadı. Bu nasıl bir yazı. Nasıl bir hüküm vermek! Çok çirkin. Gerçekten hiç yakışmadı. Şu yazdıkların paylaşımda yazdıklarınla tezat. Ve bu platformun ruhuna tezat. Gerçekten hiç hoş değil.

Bu hiç yakışmadı. Bu nasıl bir yazı. Nasıl bir hüküm vermek! Çok çirkin. Gerçekten hiç yakışmadı. Şu yazdıkların paylaşımda yazdıklarınla tezat. Ve bu platformun ruhuna tezat. Gerçekten hiç hoş değil.
İnanmayanlar için dedim. şöyle kilo verdim diyene 'yalancı' diyenlere dedim. Asıl onlara yakismadi. Onlarin ithami cirkin. hiçbir tezatlık yok.

İnanmayanlar için dedim. şöyle kilo verdim diyene 'yalancı' diyenlere dedim. Asıl onlara yakismadi. Onlarin ithami cirkin. hiçbir tezatlık yok.
İtham değil böyle bir kilo verimine inanamıyorum bana göre imkansız dedim misal. Ben de varım. İlk söyleyenlerden biriyim hatta. Yalancı demek istense bunu derdik. Tıpkı senin kıskananlar dediğin gibi. Ama burasını bu şekilde bir platform olarak görmedik asla. Biz takımlarla da ziyaretlerde bulunur birbirimize destek olur, verilen kilolar zayıflayan insanlarla mutlu oluruz. Böyle yaptık buna da devam ediyoruz. Siz de inşallah bu yolda ilerlersiniz. Zaten cuma zayıflama yarışmalarının yarışma olma mantığı da herkes azimlensin, daha iyi kilo verebilsin, motive olabilsin diye. Bunu anlayamamış olmanız ne acı. Siz bu platformu “kıskançlık” üzerinden çok yanlış değerlendirmişsiniz. Çok yazık.

İtham değil böyle bir kilo verimine inanamıyorum bana göre imkansız dedim misal. Ben de varım. İlk söyleyenlerden biriyim hatta. Yalancı demek istense bunu derdik. Tıpkı senin kıskananlar dediğin gibi. Ama burasını bu şekilde bir platform olarak görmedik asla. Biz takımlarla da ziyaretlerde bulunur birbirimize destek olur, verilen kilolar zayıflayan insanlarla mutlu oluruz. Böyle yaptık buna da devam ediyoruz. Siz de inşallah bu yolda ilerlersiniz. Zaten cuma zayıflama yarışmalarının yarışma olma mantığı da herkes azimlensin, daha iyi kilo verebilsin, motive olabilsin diye. Bunu anlayamamış olmanız ne acı. Siz bu platformu “kıskançlık” üzerinden çok yanlış değerlendirmişsiniz. Çok yazık.
Platformu öyle değerlendirmedim ne ilgisi var. "bana göre imkansız" derken ben öyle veremem anlamında mi? Üstüne alınma lütfen. Diyorum ki "yalancı" diyenler.. böyle bir söylem hiç hoş değil.
Yine de kusura bakmayın hem siz hem de bu topik için özür dilerim, kötü bir niyetim yoktu. ben kilo vermek isteyen herkese destek oldum her zaman, benim de topiğim vardı, bakabilirsiniz.
meşgul ettim buraları.
bir daha yazmicam zaten.
kolay gelsin başarılar. tesekkurler arkadaşlığıniz için.

Back
X