• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Platformu öyle değerlendirmedim ne ilgisi var. "bana göre imkansız" derken ben öyle veremem anlamında mi? Üstüne alınma lütfen. Diyorum ki "yalancı" diyenler.. böyle bir söylem hiç hoş değil.
Yine de kusura bakmayın hem siz hem de bu topik için özür dilerim, kötü bir niyetim yoktu. ben kilo vermek isteyen herkese destek oldum her zaman, benim de topiğim vardı, bakabilirsiniz.
meşgul ettim buraları.
bir daha yazmicam zaten.
kolay gelsin başarılar. tesekkurler arkadaşlığıniz için.
Günaydın:KK200:
Canım bildirimini görünce dedim ki ne yazarsa yazsın kalp koyacağım. ŞAŞırdım böyle bir mesaj beklemiyordum. Kişisel bir durum değil bizimki.

ÖZetle trabzonlu arkadaşımız gerçekten çok genç. Senin yazdığı o yazıyı da çok yanlış anlayabilir ve iyice hırs yapabilir. Yani yapmak istediğimizin tam tersi. Olmasın öyle birşey. Burada amacımız ortak.

Anlayışlı cevabına da teşekkür ederim. DÜn sinirler gerçekten gerildi, üzüldüö çok ben de. Kırdıysam özür dilerim senden :KK200::KK60:

Herkeze günaydın Ben spor yapıp tekrar gelıcem plank ve ip
Foto çekip atmam gerekıormu hiç tanımadığım konusmadıgım başka gruptaki insanlar inansın dıe veya video falan cekeyımmı napmam lazm kızlar

Günaydın:KK200:
Canım bildirimini görünce dedim ki ne yazarsa yazsın kalp koyacağım. ŞAŞırdım böyle bir mesaj beklemiyordum. Kişisel bir durum değil bizimki.

ÖZetle trabzonlu arkadaşımız gerçekten çok genç. Senin yazdığı o yazıyı da çok yanlış anlayabilir ve iyice hırs yapabilir. Yani yapmak istediğimizin tam tersi. Olmasın öyle birşey. Burada amacımız ortak.

Anlayışlı cevabına da teşekkür ederim. DÜn sinirler gerçekten gerildi, üzüldüö çok ben de. Kırdıysam özür dilerim senden :KK200::KK60:
Canım bak bugün yiyeceklerimi yazıorum tek tek kalori kalori ınceleyebılırsın
Sabah 3 yumurya beyazı sarısı yok
15 kaloriden 45 kalori yarım çay kaşığıtere yağı doğal yanında 3 cerı domates 1 tanesı 3 kalori çok az peynır 30 kalori ve kayısı çayı 0 kalori
Akşam 1 patlıcan 1 kasık sarımdaklı yogurt patlıcanları fırında pısırıcem patlıcanın kalorisi 34 orta boy 1 adet salatalık 12 kalori
Yogurt 21 kalori
Sarımsak yarım dış 2 kalori diyelim
Akşam kür yapıorum 1 dolu kasık yogurt yıyorum lımon pul biberli
Yogurt 25 kalori
Şimdi hesap yap bakalım nekadar yıyorum

Şooooooyyyle etrafi bir temizleyeyim:temizlik::temizlik:
Temizlik imandandir. Hem gerginligide atmis olurum:KK70:

Azcik camlari acim kiz kim kapatiyo bu camlari ya bu sicakta:confused:

@giustizia_ ki sen mi kapatiyosun camlari. Usuyon mu bacim bu havada :KK70:

Bak baaaakkk @fmad ayakkabilarinla niye girdin topige annem:KK69: ben sana demedim mi cikar buraya girmesen toz oluyo:temizlik:

cgdmk cgdmk sende kitap okurken yedigin mryvelerin kabuklarini sehpanin ustunde birakmissin:KK72: cok ayip :stop:

Ndymk Ndymk canimcim tezgahin ustunde bulasik gormim bidaha :KK20: topla topla biktim yahu.

Trabzonlu3461 Trabzonlu3461 kizim neden spor aletlerini orta yerde biraktin aciyon azcik bana ya topigi toplarken canim cikiyo

@esperenzaa kaptanim topigi surekli ben topluyorum siraya mi koysak :KK53:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Bunu gorunce korktum
Tezgahin ustunde bulasiklar var :KK70: esim toplicakti, toplamadi ama, benim isim vardi dun yaa :KK70:

Canım bak bugün yiyeceklerimi yazıorum tek tek kalori kalori ınceleyebılırsın
Sabah 3 yumurya beyazı sarısı yok
15 kaloriden 45 kalori yarım çay kaşığıtere yağı doğal yanında 3 cerı domates 1 tanesı 3 kalori çok az peynır 30 kalori ve kayısı çayı 0 kalori
Akşam 1 patlıcan 1 kasık sarımdaklı yogurt patlıcanları fırında pısırıcem patlıcanın kalorisi 34 orta boy 1 adet salatalık 12 kalori
Yogurt 21 kalori
Sarımsak yarım dış 2 kalori diyelim
Akşam kür yapıorum 1 dolu kasık yogurt yıyorum lımon pul biberli
Yogurt 25 kalori
Şimdi hesap yap bakalım nekadar yıyorum

Canim dun konusulan herseyden habersizim ben, dun anlayamamistim, eşim de kiziyor dedim ya, teli pek elime alamamistim
Ortak alanda konusulmus biseyler sanirim
Az sonra okucam
Sen rutinini bozma guzelce devam insallah ;)

Canim dun konusulan herseyden habersizim ben, dun anlayamamistim, eşim de kiziyor dedim ya, teli pek elime alamamistim
Ortak alanda konusulmus biseyler sanirim
Az sonra okucam
Sen rutinini bozma guzelce devam insallah :KK66:
Tmm cnm oku bana yapılannhaksızlıgı gör ben spordan sonra donucem buraya

Foto çekip atmam gerekıormu hiç tanımadığım konusmadıgım başka gruptaki insanlar inansın dıe veya video falan cekeyımmı napmam lazm kızlar
Günaydin canim, hayır tabi ki, kimseye kendini ispatlamak zorunda değilsin ;)
Yapman gereken salı günü tahlilini yaptirman ve doktorun dediklerine göre hareket etmen, hepsi bu ;)

Günaydıııın :KK54:

Nefsimize yenik düşmeyeceğimiz bir gün olması dileğiyle :KK16:
Gunaydin canim :)
Ilknurum gozumun nuru bu kadar takilmana gerek yok. Sevimelisin aslinda herkes senin sagligin icin endiselendi. Saglik bakimindan imkansiz vucut coker dediler. Ama sendeki vucut cok direncliymiski birsey olmasi masallah. Uzulme artik lutfen
Bunu gorunce korktum
Tezgahin ustunde bulasiklar var :KK70: esim toplicakti, toplamadi ama, benim isim vardi dun yaa :KK70:
:D

Spordan dirseklerim yara olup kanasada inadına bırakmıcam

Eklentiler

• 20180901_101742-1-1.webp
    20180901_101742-1-1.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 29
  • 20180901_101824-1.webp
    20180901_101824-1.webp
    5 KB · Görüntüleme: 33
Tmm cnm oku bana yapılannhaksızlıgı gör ben spordan sonra donucem buraya
canım merhaba,
dün paylaştığın resimlerini gördüm. instagram hesabın falan var mı ya da o resimleri çok daha önceden herhangi bir sosyal medyada paylaştın mı? bir yerde gördüm de nerede gördüm çıkaramıyorum :KK64:ama çok tanıdık geldi.Hoppa

canım merhaba,
dün paylaştığın resimlerini gördüm. instagram hesabın falan var mı ya da o resimleri çok daha önceden herhangi bir sosyal medyada paylaştın mı? bir yerde gördüm de nerede gördüm çıkaramıyorum :KK64:ama çok tanıdık geldi.Hoppa
Hayır ben evliyim eşim sosyal medyaya karsı
Normal hayatta da kapalıyım aslında dün sinirden gaza gelip attım o şekilde
Başka yerde gorme sansın yok

Back
X