• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyt olsun canim.menu guzel ama spor az olmus

Harikasin :)iseyariyomus dmekki fayfeyfiy fayfeyfiy

Birakcam demedi ki burdaki mesajda geri doncekmis :/

:KK73:

Afiyet olsun ahsen hanim. Sizleri daha cok aramiDa gormek istiyoruz efenim
afiyet olsun canim bayaga yoruldun :KK74:
Evet canım

Dunki menu
@giustizia_
esperenzaa esperenzaa
Sabah: yulafli kahvaltim 11 civari
Aksam: 4 civari
Asagidaki foto ve 1 seftali ile bir havucun 3e1i
Daha gec: 1yk yogurtlu semizotu salatasi
Yatmadan once 1 kase yogurt, 1 sirkeli su.
Kahve, yesilcay
Su: 2 lt civari
Spor:
02.09.18:
25 dk bisiklet: 75
9 bin adim: 135
Toplam: 210
Beğendim♥️

Yaa gel annem geeeelll ben seni bagrima basarim:KK74:
kiz bana bak. Zaten cok fazla gelmeyip canimi sikiyosun ozluyorum seni:sinirli: bide tartilmayi unutmus. Yarin sabah tartil mutlaka:sopa:

Ne desen haklısın cancağızım, bende seni sizi çok ozluyorum çok çok aktifte olmak istiyorum ama bu sene ev aldık baya borçlarımız var kredi vs esiminde kazandığın zar zor yetiyo.biliyosun ben ev hanımıyim eşim dışardada çalışmama asla izin vermez bende eve iş aldım yapıyorum, azda olsa destek olmak için bu sene 2 yavrun da okula gidicek ve sadece servis ücreti aylık 500 TL.
tabi eşim böyle bişey yapamama çok karşıydı ama ben onu dinlemedim çünkü çok yipraniyo, hiç olmasa azda olsa evin çocukların küçük ihtiyaçlarını karşılarım diye düşündüm

Ne desen haklısın cancağızım, bende seni sizi çok ozluyorum çok çok aktifte olmak istiyorum ama bu sene ev aldık baya borçlarımız var kredi vs esiminde kazandığın zar zor yetiyo.biliyosun ben ev hanımıyim eşim dışardada çalışmama asla izin vermez bende eve iş aldım yapıyorum, azda olsa destek olmak için bu sene 2 yavrun da okula gidicek ve sadece servis ücreti aylık 500 TL.
tabi eşim böyle bişey yapamama çok karşıydı ama ben onu dinlemedim çünkü çok yipraniyo, hiç olmasa azda olsa evin çocukların küçük ihtiyaçlarını karşılarım diye düşündüm
Canım ne kadar iyi yüreklisin ♥️
Rabbim borçlarınızı tez zamanda bitirsin

Eviniz hayirli olsun canim. Cok iyi yapiyosun. Boyle zamanlarda destek olmak cok onemli. Kolay gelsin tatlim. Insallah kisa zamanda sıkintinizi giderirsiniz

Back
X