• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hala hiçbirşey yemedim fıstıklar . O KADIN DıYE bir film var Sezen Aksu şarkıları ile yapılmış o kadar güzel o kadar çok etkilendim ki iştahım gitti. Bir buruk aşk hikayesi....

3 5 tatlı kasıgı corba içtim ve ilaçlarım kahvaltı öglen bu artık benım

selam kızalr
başımda garip bi durum var saniki dönüyor mide bualnır ya benim de başım bulanıyor resmen.........
başımda bi ağırlık var......
kütocum biraz dinlenmiş olmana çok sevindim kendne dikkat et......

selam kızalr
başımda garip bi durum var saniki dönüyor mide bualnır ya benim de başım bulanıyor resmen.........
Başımda bi ağırlık var......
Kütocum biraz dinlenmiş olmana çok sevindim kendne dikkat et......

fatu kız dikkat et kendine tansiyonun falan düşmüş olmasın mı?

vay bee canım kütommmm geçmiş olsun yeniden ve afiyet olsun sen bu yiyememkle enaz 75 olursun cumayaaa demedi deme :)

Hala hiçbirşey yemedim fıstıklar . O KADIN DİYE bir film var Sezen Aksu şarkıları ile yapılmış o kadar güzel o kadar çok etkilendim ki iştahım gitti. Bir buruk aşk hikayesi....

iyiymiş iştahlı günlerde yarım saat o filme bakalım aklımızda olsun:jeyyar:delikafadulden

selam kızalr

fatuu tansiyonun düşmüş canım kantinde vardır bi ayran iç tuz ekleyip hem tansiyon düselir hem şişirir tokluk verir

:1hug:

midem de bulanıyor
a)reglim yaklaştığı ve ben diyete başaldığım için ilk gün tepkileri vücudumumn bunlar
b) hamileyim
c)L-carnitine yaptı ama içeli neredeyse 20 saat oldu

sizce hangisi??????

kütom eve geldim bi çanak (2 kase kadar belki kornflaks yedim 3 dolu kaşık yoğurtla bugün tusuz yemedim ki yediklerimde makul miktarda tuz vardı.......

selam kızalr

Fatucum çok dikkat et tansiyonunu ölçtür istersen veya bir soda iç bence az yediğin için tansiyonun düştü senina.s.

kütom eve geldim bi çanak (2 kase kadar belki kornflaks yedim 3 dolu kaşık yoğurtla bugün tusuz yemedim ki yediklerimde makul miktarda tuz vardı.......

canım duzenını deiştiriyosun olur bunlar ilk gunler yat dinlen gecer inş. :1hug:

fatu kısım kazancan yarışı dye senden olmayalım ben bırakırım he böle saçmalamayın abi ya...
adam gidi dikkat edin verirsiniz aç kalarak yapmayın ya...

ılacı kullanırken dikkat edilmesi gerekenler:

kısaca doktorunuza danışmadan markasını dozajını değiştirmemelisiniz

yaratması gereken etkiler dışında yan etkilere de neden olabilir ve bu da tıbbi önem taşımakta olup doktor kontrolunde olmalıdır. bazı yan etkileri:

genellikle yüksek kan basıncı

daha az olarak hızlı kalp atışı ve ateş

nadir olarak da nöbet geçirmeye neden olabilir

birazdan belirtilecek olan yan etkileri ilaca vücut uyum sağladıkça azalacaktır fakat devam ediyorsa ya da sıkıntı yaratıyorsa doktora danışılmalıdır:

genellikle karın ya da mide krampları; ishal; başağrısı; bş dönmesi ve kusma.

daha az görülen

karında rahatsızlık hissi; vücut kokusu; depresyon; halsizlik; görme kaybı; iştah ve kilo kaybı; el, alt bacak ve ayak şişliği; güçsüzlük...

başka yan etklere de sebep olabilir bunları doktorunuza danışmalısınız...

bi yerden aldım L-carnitine ile ilgili

ilacı kullanırken dikkat edilmesi gerekenler:

Kısaca doktorunuza danışmadan markasını dozajını değiştirmemelisiniz

yaratması gereken etkiler dışında yan etkilere de neden olabilir ve bu da tıbbi önem taşımakta olup doktor kontrolunde olmalıdır. Bazı yan etkileri:

Genellikle yüksek kan basıncı

daha az olarak hızlı kalp atışı ve ateş

nadir olarak da nöbet geçirmeye neden olabilir

birazdan belirtilecek olan yan etkileri ilaca vücut uyum sağladıkça azalacaktır fakat devam ediyorsa ya da sıkıntı yaratıyorsa doktora danışılmalıdır:

Genellikle karın ya da mide krampları; ishal; başağrısı; bş dönmesi ve kusma.

Daha az görülen

karında rahatsızlık hissi; vücut kokusu; depresyon; halsizlik; görme kaybı; iştah ve kilo kaybı; el, alt bacak ve ayak şişliği; güçsüzlük...

Başka yan etklere de sebep olabilir bunları doktorunuza danışmalısınız...

Bi yerden aldım l-carnitine ile ilgili

aman dikkat et fatu zayıflıycam diye sağlığından olma canım.

ben dr a sormuştum
tavsiye etmedi carnitini hep soluyom dinlemiyonuz et yiyosan yeteri kadar alınıyomuş zaten o ben yemiom dedigim halde vermedi kalp kasına zarar verebilir falan dediydi ama yinede bi dinlen ondanda olmayabilir

canım ben de bi doktora sordum dahiliyeuzmannıa yan etkisi yo kdedi ....
sole yı flan sordum... sole karaciğere olumsuz etkili dedi ama L-carntine ve krom için yok dedi

Back
X