• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

dorama perüm ben seni çoooooooook iyi anlıyorum....
çok huzursuz edici birşey
ama motivasuyon öle kolay olmuyor.......
ben hergün börtleyen seülülitlerimi gördükçe acayip motive oluyorum....
sen de böyle bişey denesen

günaydınlar 6. takımın güzelleri iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum herkese. sabah geldim beşibir yerdemi içtim. kahvaltımı yaptım.

2 dilim kızarmış ekmek
yarım domates
yarım salatalık
beyaz beynir
1 adet haşlanmış yumurta
yarımda kırmızı biberler varya ondan yedim.

günaydın kızlar.
dünkü menüm benim pek hoş değildi açıkcası.
fazla kaçamak yapmasamda menü hoş olmadığı için içimde bir pişmanlık oluştu.:kızgın:
günlerdir ilk kez pişman oluşumda güzeldi .
hatta kendim kimseye belirtmeden ağladım.
kızım geldi gitti bişimi oldu diye sordu.
diyemedimki yediklerimden sonra oldu diye:jeyyar:buda bana büyük ders oldu.
artık menülerimi dikkatli seçeceğim.:1closedeyes:
pişmanlık gerçekten sıkıntı imiş.
içim öyle bir daraldıki deli gönül otur hıçkıra hıçkıra bir ağla dedi.
:a015:
galiba birazda ağlamak için bahanemi arıyordum bilmiyorumki
spor yapamıyorumya buda bende hep bir eksiklik oluyor.
hatta diyorumki yarım saat daha önce kalkayım bişiler yapayım ama hep sözde kalıyor. buda içime dert oluyor anlayacağınız. tabi allah başka dert vermesinde o da ayrı bir mesele:a015:
kusura bakmayın içimi dökmem lazımdısenağlama çok uzattım

canım kıyamam sana bendede aynı oluyor bazen dün yürüyüşümü yapamadım mesela kendimi kötü hissettim bir anda. :oklava:

günaydın kızlar.
dünkü menüm benim pek hoş değildi açıkcası.
fazla kaçamak yapmasamda menü hoş olmadığı için içimde bir pişmanlık oluştu.:kızgın:
günlerdir ilk kez pişman oluşumda güzeldi .
hatta kendim kimseye belirtmeden ağladım.
kızım geldi gitti bişimi oldu diye sordu.
diyemedimki yediklerimden sonra oldu diye:jeyyar:buda bana büyük ders oldu.
artık menülerimi dikkatli seçeceğim.:1closedeyes:
pişmanlık gerçekten sıkıntı imiş.
içim öyle bir daraldıki deli gönül otur hıçkıra hıçkıra bir ağla dedi.
:a015:
galiba birazda ağlamak için bahanemi arıyordum bilmiyorumki
spor yapamıyorumya buda bende hep bir eksiklik oluyor.
hatta diyorumki yarım saat daha önce kalkayım bişiler yapayım ama hep sözde kalıyor. buda içime dert oluyor anlayacağınız. tabi allah başka dert vermesinde o da ayrı bir mesele:a015:
kusura bakmayın içimi dökmem lazımdısenağlama çok uzattım

Doracım zaman zaman hepimize aynı şey oluyor çok yiyince tekrarlamamak önemli takma kafana canım:1hug:

Günaydın kızlarcım :))) gün diliyorum hepimize. Sabah 1 dilim çavdar ekmeği ve 1 domates yedim.

Hoşgeldin Elsecim senin yerinde olmayı asla istemezdim. Sabah sabah o güzel pohaça kokuları beni kesin baştançıkartmaya yeterdi :))) Allah yardımcın olsun...

Hoşgeldin Elsecim senin yerinde olmayı asla istemezdim. Sabah sabah o güzel pohaça kokuları beni kesin baştançıkartmaya yeterdi :))) Allah yardımcın olsun...

günaydın canım hoşbulduk
poğaçalara bakmıyorum artık ama evde kahvaltı olayını halledemediğim için malesef kepekli simit yiyorum hergün
uyku ne tatlı ya gözümü zor açıyorum şuan.
gece eşim diyo keşke hiç gece olmasa,uyumak vakit kaybı
bende diyorum keşke sabah olmasa ne güzel uyuyoruzmirmirmirmir

kızlar başım hala dünkü gibi
dün L-carnitine almadım
sanırsam ilaçtan değil reglim yaklaştı
diyetede başladım ya ondan galiba...

süper gidiyosun pınar vallaha nerdenmi biliyorum artık listeli liste veriyosun da ondan .....sengözlerimebaksanab bilinki liste vermeyenler . yiyyorrrrrrrrrrr.....:mymeka:

günaydın kızlar nasılsınız dün giremedim pek kusura bakmayın bugün bölge yöneticisi gelecek hazırlanacak evraklar falan vardı o yüzden giremedim bugünde biraz sekteye uğratabilirim :1no2::1no2::1no2:

ama yarından itibaren geri dönüyorum ki midemi üşütmüşüm çok kötüyüm listemde kayda değer birşey olmadığı için yazmıyorum ki bu hafta düz hesap 72 yim canlarım sizin için küçük benim için büyük bir adım dermişim

ama iki gündür doğru dürüst birşey yemek istemiyorum nedense dün sabah tartıldım belki süpriz yapıp 71 li rakamları bile söyleyebilirim:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:
ama kesin olan bir şey varkibu hafta olmasa bile haftaya kesin 71 lerdeyim:asigim::asigim:

günaydın canım hoşbulduk
poğaçalara bakmıyorum artık ama evde kahvaltı olayını halledemediğim için malesef kepekli simit yiyorum hergün
uyku ne tatlı ya gözümü zor açıyorum şuan.
gece eşim diyo keşke hiç gece olmasa,uyumak vakit kaybı
bende diyorum keşke sabah olmasa ne güzel uyuyoruzmirmirmirmir

Bende eşin gibi düşünüyorum uyumak büyük zaman kaybı ciddden yapılacak onca şey varken neden uyuyoruz ki. Ama yakında bir ilaç tableti ile bunuda çözer bilim adamları inşallah o zaman uyumam ve hep yapılacak yetiştirilecekleri hallederim diyorum bende. BAzen 24 saat yetmiyor insana... :( Keşke böyle olmasa...sengözlerimebaksanab

özgem hoşgeldin olur öle şeyler arada benim gibi olsan naapcan
bwen gene bi hafta kilo verir sonra gene kaçarım die korkuom valla

Bende eşin gibi düşünüyorum uyumak büyük zaman kaybı ciddden yapılacak onca şey varken neden uyuyoruz ki. Ama yakında bir ilaç tableti ile bunuda çözer bilim adamları inşallah o zaman uyumam ve hep yapılacak yetiştirilecekleri hallederim diyorum bende. BAzen 24 saat yetmiyor insana... :( Keşke böyle olmasa...sengözlerimebaksanab

sende mi ya:1shok:
Allah'ım uyumak kadar güzel bişey var mı?

ref delirdin mi sen ya uyumak dünyanın en güzel şeyi belki de ben uyuyamadığım içindir hayali bile güzel şöyle eve gelsem hiçbir şey yapmasam uzansam keyif yapsam sonra da yatıp istediğim saatte kalksam ah ahhhhhh

ref delirdin mi sen ya uyumak dünyanın en güzel şeyi belki de ben uyuyamadığım içindir hayali bile güzel şöyle eve gelsem hiçbir şey yapmasam uzansam keyif yapsam sonra da yatıp istediğim saatte kalksam ah ahhhhhh

Şöyle yatıp istediğim saatte kalkmak benim için 2 senedir zaten hayal... Ama düşünsene 8 saat veya daha fazlasında neler yapabilirdikkkk???????? Bazen tuvalette geçen zamanıma bile acıyorum. Tuvalette zaman buldukça dersta çalışıyorum ama :) verimli olmuyor sanırım sırnaşık şey

Back
X