• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aebencim geçmiş olsun
geçen gün diyodun ya masa başında da yapabileceğiniz hareketler var
ne gibi mesela yardımcı olur musun?

Aloooo NAzlı ve Hayal cadılarııı beni yabana atmayın geliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cumaya tam gazzzzzzzzzzzzzzzzzz en az 2 kilo hedefimmmmmmmmmmmmmmmmm 3 te olabilirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ya ben cuma günü verdiğim en son kilomu nerden alabilirim yardım plaseeee bulamıyorum biri bana cumaki kilomu sölese ne olurrrrrrrrrrrrrrrrr :(

takım kaptanında vardır paylaşım alanındada olabülü refem,
benim pcdede vardın ama dosyayı sildim getti hahahaha...

Aloooo NAzlı ve Hayal cadılarııı beni yabana atmayın geliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cumaya tam gazzzzzzzzzzzzzzzzzz en az 2 kilo hedefimmmmmmmmmmmmmmmmm 3 te olabilirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

gel refimm bekliyoruz senide yavrum.

Üzülmedim şekerler :) hayalin gururu ile oynamak için dedim :) heheeyyyy Nazlınında tabii yenecem ya onlarıııııı

günaydınlarr
valla uyku konusunda ben de zaman kaybı diye düşünüyorum. sanırım yoğun olanlar bu şekilde düşünüyor. gün bana yetmiyor. gece 12 gibi yatıyorum. yine de işlerimi yetiştiremiyorum benneyaptımki ne kadar geç yatarsam kar sayıyorum. ama sabah kalkmayı da sevmiyorum -tatlicadiarzu- ben sabah uykusunu seviyorum. ama 2,5 senedir hasret kaldım pazar günleri uyumaya :emir_bebek:

yarış kızışmışşşş :lepi:

Üzülmedim şekerler :) hayalin gururu ile oynamak için dedim :) heheeyyyy Nazlınında tabii yenecem ya onlarıııııı

reff senden de çok umutluyum :lepi:
nazlıdan da :lepi:
yumuktan da :lepi:
hayalden de :lepi:
fatudan da :lepi:

anam hepiniz birbirinizden azimlisiniz. bakalım kim kazanacak :hooray:

Back
X