• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam 6.takım ben 13.takımdan geliyorum umarım herkes iyidir.çok güzel kilo vermiş herkes tebrik ediyorum.yalnız aranızda kütahya isimli arkadaşımız 3 kilo birden vermiş umarım sırrını bizlerlede paylaşır.teşekkürler ve tebrikler.

o arkadaşımız dişinden rahatsızdı,diş çektirdi bu hafta
yemek yiyemedi hiç

Bittiniz kızlar beni hafife almayın :)) hahahahhhalınacak gibide değilim 74300 kiloyummmmmmmmmmmmmm hahahhh bu hafta yumukumda gelmiş hepinizi yencemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ............................ ama sınav haftam bu hafta spor yapamayabilirim :(

reficim bu hafta bende varım evet bkalım kim daha çok verecekhihoyyyt izmir ısınıyor güneş geldi bu hafta yürüyüşte var yandınız:jeyyar:delikafadulden

kütocum tebrik ederim canım diş girdi araya ama süperde kilo verdin kutlarım valla kız bizdemi çektirsek:roflol:

o arkadaşımız dişinden rahatsızdı,diş çektirdi bu hafta
yemek yiyemedi hiç

geçmiş olsun.yazık üzüldüm valla,ama işe yaramış yememesi.gerçi o kesinlikle memnun değildir diş yüzünden kilo verme işinden ama vermiş valla.üzgünüm ama tebrikler. :teselli:

veremessem diline düştük demektir nazlım:roflol::roflol: Ama yarış iyi kilo verdiriyo bak 57.5 oldun bile bravo canımkaydirigubbakcemile5

evet ya yarış işi beni inanılmaz motive etti bişey yiyecek olsam aklıma hemen yarış sonrasında hayal cadısı geliyor.

geçmiş olsun.yazık üzüldüm valla,ama işe yaramış yememesi.gerçi o kesinlikle memnun değildir diş yüzünden kilo verme işinden ama vermiş valla.üzgünüm ama tebrikler. :teselli:
canım kütahya zatan 2 hafta önce 77 düşmüştü geçen hafta biraz geri aldı oda gitti dişindende yiyemeyince 1 kilo daha gitti ......delikafadulden süper oldu .....:nazar:

şu anda 2. görünüyoruz tüm takımlar bildirimini yapsın bakarız ...

evet kızlar ...... 2. yizzz................. kutlarım ayrıca bireyseldede bediş 1. nazlımda 2. çokkkkk çokk tebrik ederim oonlarıda kilo veren kızlarıda................

kızlar şu heliköpter olayı beni bozdu ....... üzgünüm ........tadım yok .... hayırlı günler dilerin ....

evet kızlar ...... 2. yizzz................. kutlarım ayrıca bireyseldede bediş 1. nazlımda 2. çokkkkk çokk tebrik ederim oonlarıda kilo veren kızlarıda................

tebrik ederim hepinizi katkım olmasada bu hafta çok sevindim 2. olduğumuza kütoyla nazlı ikinizide kutlarım süpersinizkaydirigubbakcemile5:teytey:

tebrik ederim hepinizi katkım olmasada bu hafta çok sevindim 2. Olduğumuza kütoyla nazlı ikinizide kutlarım süpersinizkaydirigubbakcemile5:teytey:

sağolun kızlar aebenim çok teşekkür ediyorum. Bende çok üzüldüm aebenim helikopter olayına .hepsine çok üzüldüm ama en çokta muhabire çok üzüldüm.

BUGÜNKÜ MENÜMÜDE YAZAYIM

SABAH
1 KASE MISIR GEVREĞİ
1 BARDAK LİGHT SÜT İLE

ÖĞLEN
3 YEMEK KAŞIĞI SULU KÖFTE
1 SU BARDAĞI YOĞURT

ARA
3 ADET KURU KAYISI

AKŞAM
MEYVE SALATASI YAPIP YEDİM
1 ADET PORTAKAL
1 ADET ELMA
1 ADET KİWİ

akşam kuaföre gidicem saçlarımı boyatmaya eve geç giderim benim yeme olayım bugünlük bitmiştir.

Back
X