Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşgeldin canım özledik seni , takımda olmaya çalış yoksa diyet zorluyor, ben zorlanıyorum da herkes aynı değildir tabiki😇
Hoşbuldum yaaaaaa bende sizi çok özledim❤️❤️❤️❤️
Yok yaaa bayağı iyi gidiyorsun 7 li rakamlara inmene çok az kalmış👍👍👍👍❤️❤️❤️❤️

Kızlar dişçiye geliş gidişimiz bol maceralı oldu, dayak yemiş gibiyim. Yatıyorum o nedenle. Herkesi tebrik ediyorum. Haftaya daha bol eksilerle gelelim inşallah ❤
Gecmis olsun canım iyi geceler bende seni tebrik ediyorum insallah haftayada derece yaparız 😍♥♥

Ben senin için yazdım :KK70:

Bir Pazar günü bir elimde cips poşeti bir elimde TV kumandası pijamalarımla TV karşısında yatarken bir mesaj geldi. Baktım da ne göreyim güzeller güzeli canım arkadaşım anka. Bırak o elindekileri ve yarın diyete başla yazmış. Anka der de ben başlamaz mıyım hemen 6. takıma geldim. Bir coşku bir muhabbet herkes çok iyi. Hemen kaynaştım tabii. Ve Pazartesi günü niyet ettim diyerek başladım diyete. Hiç kaçamak yapmadım. Takım arkadaşlarımın sayesinde tabii başta Anka olmak üzere büyük motivasyon yakaladım ve birinciliği kaptım. :KK70: :KK70:
:D:Dne guldum ya
Kızlarrrrrr biri beni durdursunnnnn🥊🥊🥊
67.5 olmuşum 😱😱😱😱
Kiz biz seni 59larla ugurladik ne ara aldin o kiloyu:D hemen takima gel
Bak ben senden daha zayiflamisim gelirsen rakip oluruz ona gore🤪

Kimse yok mu kızlar

Şu an inanılmaz derecede mutsuzum oturdum baya ağladım

Akşam 10 dan beri bebek resmen emzik gibi kullanıyor beni hiç uyutmadı. İnanılmaz acıktım artık karnım gurulduyor resmen benim. Ben de bari mama yapayım dedim süt kalmadı artık o da açsa içsin diye. kalkarken komidinin üstündeki bardağı kırdım. Gece gece bi de cam temizledim. Mamayı yaptım su içeyim dedim sürahi kaydı elimden kırıldı parçalandı resmen her yer su oldu. Bi de o kadar çok sevdiğim sürahiydi ki bi anda sinirlerim boşaldı oturdum ağladım:( bi yandan oraları temizledim tabii. Baktım ocağın üstünde pilavla barbunya var bu saatte bi de onları yedim. :( son 15 dakikadır da bebeğe mama içirmeye çalışıyorum yok içmiyor kesinlikle :( uyumuyor da :( yıllardır uykusuzum ama bu gece çok zor oldu nedense

Kimse yok mu kızlar

Akşam 10 dan beri bebek resmen emzik gibi kullanıyor beni hiç uyutmadı. İnanılmaz acıktım artık karnım gurulduyor resmen benim. Ben de bari mama yapayım dedim süt kalmadı artık o da açsa içsin diye. kalkarken komidinin üstündeki bardağı kırdım. Gece gece bi de cam temizledim. Mamayı yaptım su içeyim dedim sürahi kaydı elimden kırıldı parçalandı resmen her yer su oldu. Bi de o kadar çok sevdiğim sürahiydi ki bi anda sinirlerim boşaldı oturdum ağladım:( bi yandan oraları temizledim tabii. Baktım ocağın üstünde pilavla barbunya var bu saatte bi de onları yedim. :( son 15 dakikadır da bebeğe mama içirmeye çalışıyorum yok içmiyor kesinlikle :( uyumuyor da :( yıllardır uykusuzum ama bu gece çok zor oldu nedense
Ahh canım ya üst üste gelmiş aksilikler :(

Kimse yok mu kızlar

Akşam 10 dan beri bebek resmen emzik gibi kullanıyor beni hiç uyutmadı. İnanılmaz acıktım artık karnım gurulduyor resmen benim. Ben de bari mama yapayım dedim süt kalmadı artık o da açsa içsin diye. kalkarken komidinin üstündeki bardağı kırdım. Gece gece bi de cam temizledim. Mamayı yaptım su içeyim dedim sürahi kaydı elimden kırıldı parçalandı resmen her yer su oldu. Bi de o kadar çok sevdiğim sürahiydi ki bi anda sinirlerim boşaldı oturdum ağladım:KK43: bi yandan oraları temizledim tabii. Baktım ocağın üstünde pilavla barbunya var bu saatte bi de onları yedim. :KK43: son 15 dakikadır da bebeğe mama içirmeye çalışıyorum yok içmiyor kesinlikle :KK43: uyumuyor da :KK43: yıllardır uykusuzum ama bu gece çok zor oldu nedense
Cnm çok yorulmuşsun, kıyamam sana 😔 insan dinlenemeyince her şeye takılıyor böyle. Keşke birkaç gün bebeğe ve diğer çocuklara bakmaya yardımcı olacak birisi gelse yanına...

Kimse yok mu kızlar

Akşam 10 dan beri bebek resmen emzik gibi kullanıyor beni hiç uyutmadı. İnanılmaz acıktım artık karnım gurulduyor resmen benim. Ben de bari mama yapayım dedim süt kalmadı artık o da açsa içsin diye. kalkarken komidinin üstündeki bardağı kırdım. Gece gece bi de cam temizledim. Mamayı yaptım su içeyim dedim sürahi kaydı elimden kırıldı parçalandı resmen her yer su oldu. Bi de o kadar çok sevdiğim sürahiydi ki bi anda sinirlerim boşaldı oturdum ağladım:KK43: bi yandan oraları temizledim tabii. Baktım ocağın üstünde pilavla barbunya var bu saatte bi de onları yedim. :KK43: son 15 dakikadır da bebeğe mama içirmeye çalışıyorum yok içmiyor kesinlikle :KK43: uyumuyor da :KK43: yıllardır uykusuzum ama bu gece çok zor oldu nedense
Cook zor bir gece gecirmişssin canım az daha sabret bu günlerde gececek Allahın izniyle keske ailen yakın olsa yardım edebilse biraz rahatlardın
Ha bi de doktorun verdiği d vit alerji yaptı onu atlamışım her yerim kırmızı kırmızı oldu kaşınmaktan mahvoldum :KK43:
Ilacı kullanma canım pazartesi doktora gidersin alerji için belki baska ilac verir

Back
X