Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef yokCnm çok yorulmuşsun, kıyamam sanainsan dinlenemeyince her şeye takılıyor böyle. Keşke birkaç gün bebeğe ve diğer çocuklara bakmaya yardımcı olacak birisi gelse yanına...
Siz siz olun aileden uzağa evlenmeyinCook zor bir gece gecirmişssin canım az daha sabret bu günlerde gececek Allahın izniyle keske ailen yakın olsa yardım edebilse biraz rahatlardın
Ilacı kullanma canım pazartesi doktora gidersin alerji için belki baska ilac verir
Ilac bebeğide etkilemis olabilir mi belki o yüzden uyumamıstır canım,Siz siz olun aileden uzağa evlenmeyin
İlaç bir günlüktü. Dvit 3 kullanırdım hep bu sefer başka ilaç verdi 1 kerede iç hepsini dedi ben de kaç gündür unutuyordum dün içmiştim. Heryerim kızardızaten alerjik bi yapım
Bende şu an da oturup ağlıyorum benimkiler de asla uyumuyorlar .. onu yatır öbürü kalkıyor öbürünü yatır geri yatırdığım kalkıyor.. sabaha kadar cişim geldi su istiyorum uyuyamıyorum bu böyle sürerken sabah 7 de ayağa kalkıyoruz en sonunda .gece uyusalar erken kalktıkları zoruma gitmeyecek ama resmen bitiyorum . Şarjım yüzde 5 gibi hissediyorum . Yanı böyle konuşunca da şikayet gibi oluyo da çok zor ya gerçekten beynim taşımıyorKimse yok mu kızlar
Şu an inanılmaz derecede mutsuzum oturdum baya ağladım
Akşam 10 dan beri bebek resmen emzik gibi kullanıyor beni hiç uyutmadı. İnanılmaz acıktım artık karnım gurulduyor resmen benim. Ben de bari mama yapayım dedim süt kalmadı artık o da açsa içsin diye. kalkarken komidinin üstündeki bardağı kırdım. Gece gece bi de cam temizledim. Mamayı yaptım su içeyim dedim sürahi kaydı elimden kırıldı parçalandı resmen her yer su oldu. Bi de o kadar çok sevdiğim sürahiydi ki bi anda sinirlerim boşaldı oturdum ağladımbi yandan oraları temizledim tabii. Baktım ocağın üstünde pilavla barbunya var bu saatte bi de onları yedim.
son 15 dakikadır da bebeğe mama içirmeye çalışıyorum yok içmiyor kesinlikle
uyumuyor da
yıllardır uykusuzum ama bu gece çok zor oldu nedense
Bilmiyorum ki canım olabilir belkiIlac bebeğide etkilemis olabilir mi belki o yüzden uyumamıstır canım,
Gecmediyse gitmen daha iyi olur zaten![]()
Nazar değmiş o kişinin gözü kalmıs sürahindeSürahi kırılmasa ağlamazdım dayanırdım sürahinin kırılması çok koydu bana
Dün bi de instagramdan birisi mesaj atmış mor sürahi istiyorum bulabilir misin diye. Ben de mümkün değil çok eski model o yazdım. İkinci el de olur yazmış. Bakayım o zaman dedim. Sonra geldim kendi sürahime baktım bi su iç içtim sevdimkesin nazar oldu
![]()
Evet nazar olmuş oSürahi kırılmasa ağlamazdım dayanırdım sürahinin kırılması çok koydu bana
Dün bi de instagramdan birisi mesaj atmış mor sürahi istiyorum bulabilir misin diye. Ben de mümkün değil çok eski model o yazdım. İkinci el de olur yazmış. Bakayım o zaman dedim. Sonra geldim kendi sürahime baktım bi su iç içtim sevdimkesin nazar oldu
![]()
Emzik kullanıyor mu arada Emzik mi versen canımBilmiyorum ki canım olabilir belki
Göğüslerim yara oldu resmen hiç bırakmıyor.
Günaydın canımyenii profilimleee herkese günaydıııııııııııııın![]()
![]()
9 aylık oldu canım ek gıda veriyorum aslında.Bende şu an da oturup ağlıyorum benimkiler de asla uyumuyorlar .. onu yatır öbürü kalkıyor öbürünü yatır geri yatırdığım kalkıyor.. sabaha kadar cişim geldi su istiyorum uyuyamıyorum bu böyle sürerken sabah 7 de ayağa kalkıyoruz en sonunda .gece uyusalar erken kalktıkları zoruma gitmeyecek ama resmen bitiyorum . Şarjım yüzde 5 gibi hissediyorum . Yanı böyle konuşunca da şikayet gibi oluyo da çok zor ya gerçekten beynim taşımıyor
Sana da çok geçmiş olsun canım bebeğin kaç aylık oldu, ek gıda dönemi gelince benimkiler de öyle yapmıştı.. ek gıda verince birazcık azalmışlardı.
Allah yardımcın olsun canım Anladım ki anne olmak cook zormusBende şu an da oturup ağlıyorum benimkiler de asla uyumuyorlar .. onu yatır öbürü kalkıyor öbürünü yatır geri yatırdığım kalkıyor.. sabaha kadar cişim geldi su istiyorum uyuyamıyorum bu böyle sürerken sabah 7 de ayağa kalkıyoruz en sonunda .gece uyusalar erken kalktıkları zoruma gitmeyecek ama resmen bitiyorum . Şarjım yüzde 5 gibi hissediyorum . Yanı böyle konuşunca da şikayet gibi oluyo da çok zor ya gerçekten beynim taşımıyor
Sana da çok geçmiş olsun canım bebeğin kaç aylık oldu, ek gıda dönemi gelince benimkiler de öyle yapmıştı.. ek gıda verince birazcık azalmışlardı.
Günaydın canım ❤Günaydın ☀
Iyiyim tatlım sen nasılsın ❤nasılsın güzel kalpli başkanım![]()
![]()
Günaydın ☀
Iyiyim tatlım sen nasılsın ❤
Calısıyor musun
Yarın bol bol dinlenirsin dicem ama ev işleri bitmez ki :))aynen canım çalışmaya devam yarın tatillllll yaşasınn![]()