- 7 Ağustos 2016
- 5.050
- 20.105
- 348
Aynen güzel olurGünaydın canım hosgeldin ❤
Evet canım emziren annelerimiz var fikir alısverisinde bulunup destek olursunuz birbirinize
Bende severim cici bebe ama evde bebek yok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen güzel olurGünaydın canım hosgeldin ❤
Evet canım emziren annelerimiz var fikir alısverisinde bulunup destek olursunuz birbirinize
Bende severim cici bebe ama evde bebek yok![]()
Cnm öncelikle aramıza hoşgeldinBen buraya geleli kendimi tanitmedim galibaben 1.takim kapanmadan önce oranın aktif uyelerindendim işlerimin yogunlugu ve tatil sebeplerimden dolayı izne ayrılmıştım( 2018 haziran başındaydı sanirim bakmam lazim) sonra tatil dönüşü hamile olduğumu öğrendim zaten istiyordum güzel oldu
sonra hamilelik emzirme derken koydukca koydum 60 kusurle ayrıldığım izinden 69 olarak geri döndüm ama listeye ne zman girerim Allah bilir
tabii kaptanım da
bebeğim iki aylıkken diyetisyene başladım 77 ile ama bacagimda kemik tümöru olduğu için spor yapamayinca diyetisyene boşa para vermeyeyim zaten hayat pahalı
diye bu ay bıraktım ve soluğu burada aldım çok güzel arkadaşlıklar ve desteğin olduğu cuma takımlarına geri dönüş yaptım
![]()
Aramıza hoşgeldin canımBen buraya geleli kendimi tanitmedim galibaben 1.takim kapanmadan önce oranın aktif uyelerindendim işlerimin yogunlugu ve tatil sebeplerimden dolayı izne ayrılmıştım( 2018 haziran başındaydı sanirim bakmam lazim) sonra tatil dönüşü hamile olduğumu öğrendim zaten istiyordum güzel oldu
sonra hamilelik emzirme derken koydukca koydum 60 kusurle ayrıldığım izinden 69 olarak geri döndüm ama listeye ne zman girerim Allah bilir
tabii kaptanım da
bebeğim iki aylıkken diyetisyene başladım 77 ile ama bacagimda kemik tümöru olduğu için spor yapamayinca diyetisyene boşa para vermeyeyim zaten hayat pahalı
diye bu ay bıraktım ve soluğu burada aldım çok güzel arkadaşlıklar ve desteğin olduğu cuma takımlarına geri dönüş yaptım
![]()
Gecmis olsun öncelikle canım spor yoksa beslenme ve emzirmenin avantajını kullanarak istediğin kiloya düşersinBen buraya geleli kendimi tanitmedim galibaben 1.takim kapanmadan önce oranın aktif uyelerindendim işlerimin yogunlugu ve tatil sebeplerimden dolayı izne ayrılmıştım( 2018 haziran başındaydı sanirim bakmam lazim) sonra tatil dönüşü hamile olduğumu öğrendim zaten istiyordum güzel oldu
tabii kaptanım da
![]()
Insallah cook güzel gecer ailenle güzel vakit gecirip adaların keyfini cıkartırsın ❤Kızlar annemlerle buluşup adalara gidiyorum bugün☺ Marmaraydayız şimdi, oğlan nazar değmesin pek bi sakin❤ Bakalım yolculuk nasıl geçecek?
Tesekkur ederim canim az sonra ben bakacaktımBluegreeneyes(61.5/61/0.5/%0.27)574-575 etap birleştirme ve geçen etapta liste dışı kalınması nedeniyle yuzde üçe bölündü. izne ayrılmak istiyorZipzip- kaptnim benim son bilgilerimi buldum
![]()
Misafirleri var canım eltisi gelecekti
Hmmmm anladım kaptanımMisafirleri var canım eltisi gelecekti
Seviyorum da yıllardır yemedim en son kardesim kücüktü onun cicibelerini yerdim tabi 14 yasındaykenAynen güzel olursevmeyin cici bebeyi yazık yazık günah günah
![]()
Görüştüm canm ama sporu nasıl yapacam bilemiyorum sporsuz incelme olmuyor ne yazikki ben de de bir bacak var ki sormayn köprüye direk yani siz anlayınCnm öncelikle aramıza hoşgeldinçok geçmiş olsun. Diyete başlamadan önce doktorunla görüşmeni tavsiye ediyorum cnm.
GünaydınlarGünaydın![]()
Aman maasallah diyelimKızlar annemlerle buluşup adalara gidiyorum bugün☺ Marmaraydayız şimdi, oğlan nazar değmesin pek bi sakin❤ Bakalım yolculuk nasıl geçecek?
Hoş bulduk canmAramıza hoşgeldin canım
Ayrıldığım kilonun uzerindeyim ya kaptanım takımın yüzdesini çok etkilemek istemem o yüzden ben şimdilik takım.ici yarisayim biraz daha düşünce takıma gireyim olur muGecmis olsun öncelikle canım spor yoksa beslenme ve emzirmenin avantajını kullanarak istediğin kiloya düşersin
Cuma takımlarına dönerek cok iyi yapmıssın gercekten hem cok güzel motivasyon hem de güzel arkadaslıkların oldugu bir yer
Listeye ne zaman girecegine gelince 2 hafta deneme süresi uygularız hem alısmıs olursun canım deneme süresi sonrası alırız listeye
Gunaydin ablacım ❤Günaydın![]()
Teşekkür ederim cnm, annemlerle birlikte ilk kez adalara gideceğiz bakalımInsallah cook güzel gecer ailenle güzel vakit gecirip adaların keyfini cıkartırsın ❤
Tamam canım olur takım içi yarıs ortalamanın uygun oldugu haftada alırız yüzden cok bölünecek zaten cok olumsuz etkilemezGörüştüm canm ama sporu nasıl yapacam bilemiyorum sporsuz incelme olmuyor ne yazikki ben de de bir bacak var ki sormayn köprüye direk yani siz anlayın
Günaydınlar
Aman maasallah diyeliminşallah güzel geçer bizim yerimize de gez
Hoş bulduk canm
Ayrıldığım kilonun uzerindeyim ya kaptanım takımın yüzdesini çok etkilemek istemem o yüzden ben şimdilik takım.ici yarisayim biraz daha düşünce takıma gireyim olur mu
Seviyorum ben burayı![]()
O günah sayılmaz o zmanSeviyorum da yıllardır yemedim en son kardesim kücüktü onun cicibelerini yerdim tabi 14 yasındayken![]()
Ben de almıyorum bebeklerin alkolü der Canan Karatay bebe bisküvisi içinO günah sayılmaz o zmanben çok karşıydım büyük oğluma yedirmedim küçüğe de yedirmek diye düşünüyorum
inşallah tükürdugumu yalamam siz bana hatırlatin sen böyle diyordun diye
![]()