- 8 Mart 2019
- 7.499
- 36.486
- 548
- 39
Cnm başınız sağolsunKizlar günaydın cenazemiz var
Benim düzen dün bozuldu
Koydeyiz internette çekmiyor
Pazartesi yazarım insllah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm başınız sağolsunKizlar günaydın cenazemiz var
Benim düzen dün bozuldu
Koydeyiz internette çekmiyor
Pazartesi yazarım insllah
Yaa bende çok seviyorum ama benim kızlar emmiyor büyük kız 7 ay emdi küçük de 8 ay emdi,,,,,Ben de normalde emzirmeyi çok seviyordum ama bu sene çok yoruldum bıraksa diyorum bazen. Sonra kıyamıyorumbakalım bizim ne kadar sürecek
İnşallah canımGörme canım o rakamları tekrardan seninle 5 li rakamları yeniden göreceğiz![]()
Cnm çok kötü değil bence emme süreleri. Benim oğlum hiç emmediYaa bende çok seviyorum ama benim kızlar emmiyor büyük kız 7 ay emdi küçük de 8 ay emdi,,,,,
Benim büyükler de emmedi. 3. yü 21 aylıkken bıraktırdım bu sefer bakalım ne zaman bırakırızYaa bende çok seviyorum ama benim kızlar emmiyor büyük kız 7 ay emdi küçük de 8 ay emdi,,,,,
Var mı ailede ikiz cocuk olur belki :)))
Insallah canım nasip olur sağlıklı kucagına alırsınabimin oldu ama biri düşmüştü
inşallah banada nasip olursağlıklı sıhatlii
Insallah canım nasip olur sağlıklı kucagına alırsın![]()
Evet aalında hiç emmemesinden iyiCnm çok kötü değil bence emme süreleri. Benim oğlum hiç emmedi![]()
Bende hep hayal etmişimdiir peşimden memmmeeee diye dolaşan bebeeeBenim büyükler de emmedi. 3. yü 21 aylıkken bıraktırdım bu sefer bakalım ne zaman bırakırız
Annesi gelecekti canım annesi ile vakit geciriyorduramin canıııııımmm
kutsal enerji nerde onu göremedimm
Benim büyük 23 aylıkken bıraktım kanser taraması için tetkikler yapılıyordu biraz zorunlu bırakma oldu bakalım bu nasıl olacak tümör tekrar nuks etti dayanabildigim kadar dayanmayi düşünüyorumBenim büyükler de emmedi. 3. yü 21 aylıkken bıraktırdım bu sefer bakalım ne zaman bırakırız
Annesi gelecekti canım annesi ile vakit geciriyordur
Kutsal enerji kim diyordum sonra fark ettim enerji_kusagi :))))))
Yİne BDV desinTünaydınnnnn canlar dünden beri psikolojim bozuldu Bdv de gece 2.30da yattım sabahta geç kalktım uyku düzenim bozuldu uykularım kaçtı moralim sıfır Bdv daha girmek istemiyorum rüyalarım bile kabus oldu resmen![]()
Tünaydın canım bdv takılma yaa bende orda takılırdım eskiden okuyunca moralim bozulurduTünaydınnnnn canlar dünden beri psikolojim bozuldu Bdv de gece 2.30da yattım sabahta geç kalktım uyku düzenim bozuldu uykularım kaçtı moralim sıfır Bdv daha girmek istemiyorum rüyalarım bile kabus oldu resmen![]()
Dünden beri bütün işlerim kaldı beni bekliyor ama elim kolum kalkmıyor aklımda burda kalıyor sen bana iyilikmi ettin şimdiYİne BDV desin![]()
Sen bugün işlerini yap sakin oluyor burası hafta sonu :)))Dünden beri bütün işlerim kaldı beni bekliyor ama elim kolum kalkmıyor aklımda burda kalıyor sen bana iyilikmi ettin şimdi![]()
![]()
O da benim üzerime kaldıDünden beri bütün işlerim kaldı beni bekliyor ama elim kolum kalkmıyor aklımda burda kalıyor sen bana iyilikmi ettin şimdi![]()
![]()