- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.842
- 898
- 35
Burda takılınca vaktim kalmıyor benimBende bdv de çok takiliyorum girmiycem diyorum yine giriyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burda takılınca vaktim kalmıyor benimBende bdv de çok takiliyorum girmiycem diyorum yine giriyorum![]()
Psikolojim alt üst oldu dünyadan bir haber gibi yaşıyormuşum meğer neler varmış evlerden ırakBende bdv de çok takiliyorum girmiycem diyorum yine giriyorum![]()
O kadar da Müge Anlı izliyorsun hala her şeye şaşırıyorsunPsikolojim alt üst oldu dünyadan bir haber gibi yaşıyormuşum meğer neler varmış evlerden ırak
Hiç sorma psikiyatri ye gittim. Psikologa yönlendirdi 17eylulde randevuya çagırdı 3eylulde Müge başlıyor psikolojim düzelmeden kadın geri geliyoO kadar da Müge Anlı izliyorsun hala her şeye şaşırıyorsun![]()
En güzeli izlememek ben o saate cağlayı izliyorumHiç sorma psikiyatri ye gittim. Psikologa yönlendirdi 17eylulde randevuya çagırdı 3eylulde Müge başlıyor psikolojim düzelmeden kadın geri geliyo![]()
![]()
![]()
Toplum olarak adrenalin seviyoruz demekki takılıp kalıyorumEn güzeli izlememek ben o saate cağlayı izliyorum![]()
Bu sene izletmeyiz sanaToplum olarak adrenalin seviyoruz demekki takılıp kalıyorum![]()
Tamam inş memnun olurumBu sene izletmeyiz sana![]()
Tamam o iş bende merak etme kardesimde gidince sabahları erken kalkıp kahvaltı yapıyorumTamam inş memnun olurum![]()
Kimler gitmis bakayımO konuya baktım da bizim takım hep orda![]()
Bende eşimi bekliyorum bakmak için merak ettim sabah eşimede bu konuyu anlattım ne pislik insanlar var dedi değermi yuva yıkmayaHayır bi de konu sahibi eşinin Twitter hesabını yazmış açık açık. Millet de gitmiş aratmış bi de bulamıyorum yazmışlar.
Ben 2tane yorum yazdım sadece uzaktan takip ediyorumO konuya baktım da bizim takım hep orda![]()
Ne olduğunu yazmış nesini merak ediyorsunBende eşimi bekliyorum bakmak için merak ettim sabah eşimede bu konuyu anlattım ne pislik insanlar var dedi değermi yuva yıkmaya![]()
Adamın yüzü yokmuş vaz geçtim bakmiycam korkmaNe olduğunu yazmış nesini merak ediyorsun![]()