Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sürahi kırılmasa ağlamazdım dayanırdım sürahinin kırılması çok koydu bana:KK70:
Dün bi de instagramdan birisi mesaj atmış mor sürahi istiyorum bulabilir misin diye. Ben de mümkün değil çok eski model o yazdım. İkinci el de olur yazmış. Bakayım o zaman dedim. Sonra geldim kendi sürahime baktım bi su iç içtim sevdim :KK70: kesin nazar oldu :KK70:
Yaa nazar tabi
Bende uykusuz kalınca kilo veriyorum cook ilginc
Maalesef canım tam tersi, iki çocuğum var 8 yıldır adam akıllı uyku yüzü gördüğüm söylenemez, beni çok etkiliyor. O kadar uykusuzluğa iğne ipliğe dönmem lazımdı benim.
Onu hiç duymadım canım naısl bir yöntemi var ki müsait olunca bakayım
Canım Karatay andırıyor ama farklı oldukları noktalar da var, sen dediğin gibi kendin araştırırsan daha iyi anlarsın. Sürekli uygulanacak bir yöntem aslında.
Temel mantığı şu bize yediğimiz yemekleri daha sindirmeden tekrar yediğimiz yemekler kilo aldırıyor.
YouTube da videoları var güzel açıklayıcı

Zipzip- Zipzip- acıktım aklımda hep kalorili şeyler :KK43:
Yogurt ye canım yada ayran iç
Maalesef canım tam tersi, iki çocuğum var 8 yıldır adam akıllı uyku yüzü gördüğüm söylenemez, beni çok etkiliyor. O kadar uykusuzluğa iğne ipliğe dönmem lazımdı benim
Anladım canım bende arada uykusuz kalınca demek ki ondan kilo veriyorum
Canım Karatay andırıyor ama farklı oldukları noktalar da var, sen dediğin gibi kendin araştırırsan daha iyi anlarsın. Sürekli uygulanacak bir yöntem aslında.
Temel mantığı şu bize yediğimiz yemekleri daha sindirmeden tekrar yediğimiz yemekler kilo aldırıyor.
Tesekkur ederim canim bakayım 😊

Yaa nazar tabi

Maalesef canım tam tersi, iki çocuğum var 8 yıldır adam akıllı uyku yüzü gördüğüm söylenemez, beni çok etkiliyor. O kadar uykusuzluğa iğne ipliğe dönmem lazımdı benim.

Bunların hepsi Aidin Salih in kitabına benziyor aslında. Diyetisyene başladım tekrar bakalım bu hafta 6 öğün deneyeceğim tekrar 🤗

Cuma
Bol kahveli bir sabah (2-3 fincan,sade) + 1 hurma

Geç Öğle 15:00 1 posiyon kıymalı pide ve salata
Ara 17:40 : 2 erik, 3 incir

Su: 2,5 lt
Spor: 15000 adım
-----------------------------------------------------------
Cumartesi
Yine bol kahveli bir sabah

Ara 11:30 1 şeftali
Geç Öğle 14:30 1 porsiyon kuşbaşılı pide+ söğüş
Ara: 3 incir (regl belası, meyveye bir düşkünlük oldu, umarım geçer)

Su: henüz 1,5 lt, içmeye devam
Spor : Akşam 1 saat bisiklete bineceğim

Cnm menülerin ve cuma sporun güzel ama nedense bana az yiyormuşsun gibi geliyor...

24/08/2019

Gece 2 gibi 1 tabak barbunya/pilav 🙈

Sabah 9:00 1 haşlabmış yumurta ( barbunyayı simdiremeyince yemedim 😂)

11:00 2 minik pankek 1 kk peynir

13:00 1 şeftali 1 kahve 2 lokum

16:00 yarım etli ekmek

18:00 1 kase yoğurt 1 salatalık

Su: 2,5 lt

Cnm gece yenilenler dengelenmiş ☺️ Afiyet olsun. Lokumlar tehlikeli 😂 evde olunca bende gel git yiyorum.

Sabah kahvaltım saat 12.00
2tane az yağda yumurta
Yarım domates
1dilim kepek ekmek
2bardak şekersiz çay

Ara öğün saat 14.00
1avuç yeşil ve siyah üzüm

Akşam yemeği saat 17.00
1tabak semizotu yemeği
1kasik yogurt
Yarım domates
1dilim kepek ekmek
4kucuk dilim kavun

Ara öğün saat 19.00
Yarim haşlanmış mısır

1.litre dukan birası
1.litre su

Cnm menün gayet güzel ama suyun az olmuş. Afiyet olsun ❤️

Dunun menusu
9.30 1 dlm ekmek, 1yunurta haslama, 1 dlm peynir, domates, salatalik, yogurt
13.00 4 yk yulaf, 1 kase yogurt, 1tatli kasigi keten tohumu
15.30 2 dlm ucgen kavun, 2 dlm ucgen karpuz, ceyrek seftali,1 kayisi, 1bardak tarcili sut
19.00 4 yk pilav, 2 parca haslanmis tavuk, 1 kase cacik
20.30 1 sekerli turk kahvesi aslinda sekersiz istedimde istedigim modelin :))))sekersizi yokmus oyle geldi ictim artik bende :))

Bugunun menusu
10.00 2 kucuk dlm peynirli pide, domates, salatalik, yogurt
15.30 3 kucuk ucgen dlm kavun, ceyrek seftali, 1 erik kucuk, 1 kayisi kucuk, 1 bardak tarcinli keten tohunlu sut
19.00 1 tabak patlican dizme , 1kase cacik

Cnm iki gün içinde menüler güzel sadece dün pilav 4 kaşık olmuş ama bence yinede arada yenilebilir. Bende bugün kızarmış patatesle nefsimi körelttim 😂😂😂

Sabah: 1 parca peynir 1zeytin 3 tane fırında kızarmış patates domates salatalik
Ara sade türk kahvesi
Akşam 1 tabak corba kayinvalidemdeydim börek yapmış küçük bir dilim kıymalı börek
2.5 lt su spor yapamadim bugün ama ev işi çok yaptım çocukları parka çıkardım hareket halindeydim

Cnm öncelikle afiyet olsun. Böreğe rağmen bence menün gayet güzel. Çocuklarla inanılmaz kalori yakıyorsundur zaten 😊

24 ağustos menüsü

9:30 = Sucuklu yumurta, domates, salatalık, az peynir, iki dilim tam buğday ekmeği

15:00 = 1 kase ayran çorbası ,1 şeftali

18:00 = 1 kase mercimek çorbası, 4 kaşık yoğurtlu mantı

Ablamlara veda yemeğiydi olmadı ama :KK43:

Su: 2 litre
Spor : Bol temizlik ve koşturmaca ile geçti bugün, yapamadım

Cnm afiyet olsun, menü güzel ama mantı olmasaydı keşke. Gerçi yediklerine göre fazla kalorili şeyler yok gibi.

Cnm menülerin ve cuma sporun güzel ama nedense bana az yiyormuşsun gibi geliyor...

Cnm gece yenilenler dengelenmiş ☺ Afiyet olsun. Lokumlar tehlikeli 😂 evde olunca bende gel git yiyorum.

Cnm menün gayet güzel ama suyun az olmuş. Afiyet olsun ❤

Cnm iki gün içinde menüler güzel sadece dün pilav 4 kaşık olmuş ama bence yinede arada yenilebilir. Bende bugün kızarmış patatesle nefsimi körelttim 😂😂😂

Cnm öncelikle afiyet olsun. Böreğe rağmen bence menün gayet güzel. Çocuklarla inanılmaz kalori yakıyorsundur zaten 😊

Cnm afiyet olsun, menü güzel ama mantı olmasaydı keşke. Gerçi yediklerine göre fazla kalorili şeyler yok gibi.
Su içme özürlüyüm içerken migdem bulanıyor onuda ne Zorlukarla içiyorum malesef Bi sevemedim suyu

Back
X