- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.842
- 898
- 35
Onu hiç duymadım canım naısl bir yöntemi var ki müsait olunca bakayımCanım fevzi özgönül yöntemini denedin mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu hiç duymadım canım naısl bir yöntemi var ki müsait olunca bakayımCanım fevzi özgönül yöntemini denedin mi?
Yaa nazar tabiSürahi kırılmasa ağlamazdım dayanırdım sürahinin kırılması çok koydu bana
Dün bi de instagramdan birisi mesaj atmış mor sürahi istiyorum bulabilir misin diye. Ben de mümkün değil çok eski model o yazdım. İkinci el de olur yazmış. Bakayım o zaman dedim. Sonra geldim kendi sürahime baktım bi su iç içtim sevdimkesin nazar oldu
![]()
Maalesef canım tam tersi, iki çocuğum var 8 yıldır adam akıllı uyku yüzü gördüğüm söylenemez, beni çok etkiliyor. O kadar uykusuzluğa iğne ipliğe dönmem lazımdı benim.Bende uykusuz kalınca kilo veriyorum cook ilginc
Canım Karatay andırıyor ama farklı oldukları noktalar da var, sen dediğin gibi kendin araştırırsan daha iyi anlarsın. Sürekli uygulanacak bir yöntem aslında.Onu hiç duymadım canım naısl bir yöntemi var ki müsait olunca bakayım
Ben geçmiş mutlaka okur ve beğeni yaparım canım
Ben seni sanki Bdv de gördüm temizlik düzen gibi Bi başlık. Vardı profil resminden hatırladım galibaBen geçmiş mutlaka okur ve beğeni yaparım canımtanımak istiyorum sizi
Evet öyle bir konum varBen seni sanki Bdv de gördüm temizlik düzen gibi Bi başlık. Vardı profil resminden hatırladım galiba![]()
Yogurt ye canım yada ayran iç
Anladım canım bende arada uykusuz kalınca demek ki ondan kilo veriyorumMaalesef canım tam tersi, iki çocuğum var 8 yıldır adam akıllı uyku yüzü gördüğüm söylenemez, beni çok etkiliyor. O kadar uykusuzluğa iğne ipliğe dönmem lazımdı benim
Tesekkur ederim canim bakayımCanım Karatay andırıyor ama farklı oldukları noktalar da var, sen dediğin gibi kendin araştırırsan daha iyi anlarsın. Sürekli uygulanacak bir yöntem aslında.
Temel mantığı şu bize yediğimiz yemekleri daha sindirmeden tekrar yediğimiz yemekler kilo aldırıyor.
YouTube da videoları var güzel açıklayıcı
Ben seni sanki Bdv de gördüm temizlik düzen gibi Bi başlık. Vardı profil resminden hatırladım galiba![]()
Arkadaş acemi de yeni mesajları hep BDV sanıyorEvet öyle bir konum var![]()
Bunların hepsi Aidin Salih in kitabına benziyor aslında. Diyetisyene başladım tekrar bakalım bu hafta 6 öğün deneyeceğim tekrarYaa nazar tabi
Maalesef canım tam tersi, iki çocuğum var 8 yıldır adam akıllı uyku yüzü gördüğüm söylenemez, beni çok etkiliyor. O kadar uykusuzluğa iğne ipliğe dönmem lazımdı benim.
Canım Karatay andırıyor ama farklı oldukları noktalar da var, sen dediğin gibi kendin araştırırsan daha iyi anlarsın. Sürekli uygulanacak bir yöntem aslında.
Temel mantığı şu bize yediğimiz yemekleri daha sindirmeden tekrar yediğimiz yemekler kilo aldırıyor.
YouTube da videoları var güzel açıklayıcı
Araştırmalar verilmediğini kilo alındığını söyler aslındaBende uykusuz kalınca kilo veriyorum cook ilginc
Ben tuhaf olabilirimAraştırmalar verilmediğini kilo alındığını söyler aslında
Cuma
Bol kahveli bir sabah (2-3 fincan,sade) + 1 hurma
Geç Öğle 15:00 1 posiyon kıymalı pide ve salata
Ara 17:40 : 2 erik, 3 incir
Su: 2,5 lt
Spor: 15000 adım
-----------------------------------------------------------
Cumartesi
Yine bol kahveli bir sabah
Ara 11:30 1 şeftali
Geç Öğle 14:30 1 porsiyon kuşbaşılı pide+ söğüş
Ara: 3 incir (regl belası, meyveye bir düşkünlük oldu, umarım geçer)
Su: henüz 1,5 lt, içmeye devam
Spor : Akşam 1 saat bisiklete bineceğim
24/08/2019
Gece 2 gibi 1 tabak barbunya/pilav
Sabah 9:00 1 haşlabmış yumurta ( barbunyayı simdiremeyince yemedim)
11:00 2 minik pankek 1 kk peynir
13:00 1 şeftali 1 kahve 2 lokum
16:00 yarım etli ekmek
18:00 1 kase yoğurt 1 salatalık
Su: 2,5 lt
Sabah kahvaltım saat 12.00
2tane az yağda yumurta
Yarım domates
1dilim kepek ekmek
2bardak şekersiz çay
Ara öğün saat 14.00
1avuç yeşil ve siyah üzüm
Akşam yemeği saat 17.00
1tabak semizotu yemeği
1kasik yogurt
Yarım domates
1dilim kepek ekmek
4kucuk dilim kavun
Ara öğün saat 19.00
Yarim haşlanmış mısır
1.litre dukan birası
1.litre su
Dunun menusu
9.30 1 dlm ekmek, 1yunurta haslama, 1 dlm peynir, domates, salatalik, yogurt
13.00 4 yk yulaf, 1 kase yogurt, 1tatli kasigi keten tohumu
15.30 2 dlm ucgen kavun, 2 dlm ucgen karpuz, ceyrek seftali,1 kayisi, 1bardak tarcili sut
19.00 4 yk pilav, 2 parca haslanmis tavuk, 1 kase cacik
20.30 1 sekerli turk kahvesi aslinda sekersiz istedimde istedigim modelin :))))sekersizi yokmus oyle geldi ictim artik bende :))
Bugunun menusu
10.00 2 kucuk dlm peynirli pide, domates, salatalik, yogurt
15.30 3 kucuk ucgen dlm kavun, ceyrek seftali, 1 erik kucuk, 1 kayisi kucuk, 1 bardak tarcinli keten tohunlu sut
19.00 1 tabak patlican dizme , 1kase cacik
Sabah: 1 parca peynir 1zeytin 3 tane fırında kızarmış patates domates salatalik
Ara sade türk kahvesi
Akşam 1 tabak corba kayinvalidemdeydim börek yapmış küçük bir dilim kıymalı börek
2.5 lt su spor yapamadim bugün ama ev işi çok yaptım çocukları parka çıkardım hareket halindeydim
24 ağustos menüsü
9:30 = Sucuklu yumurta, domates, salatalık, az peynir, iki dilim tam buğday ekmeği
15:00 = 1 kase ayran çorbası ,1 şeftali
18:00 = 1 kase mercimek çorbası, 4 kaşık yoğurtlu mantı
Ablamlara veda yemeğiydi olmadı ama
Su: 2 litre
Spor : Bol temizlik ve koşturmaca ile geçti bugün, yapamadım
Bende Aidin Salihin kitabını merak ediyorum. Daha öncede bir arkadaşım bahsetmişti. Şimdi konusu geçince bir araştırmak istiyorum.Bunların hepsi Aidin Salih in kitabına benziyor aslında. Diyetisyene başladım tekrar bakalım bu hafta 6 öğün deneyeceğim tekrar![]()
Su içme özürlüyüm içerken migdem bulanıyor onuda ne Zorlukarla içiyorum malesef Bi sevemedim suyuCnm menülerin ve cuma sporun güzel ama nedense bana az yiyormuşsun gibi geliyor...
Cnm gece yenilenler dengelenmiş ☺ Afiyet olsun. Lokumlar tehlikelievde olunca bende gel git yiyorum.
Cnm menün gayet güzel ama suyun az olmuş. Afiyet olsun ❤
Cnm iki gün içinde menüler güzel sadece dün pilav 4 kaşık olmuş ama bence yinede arada yenilebilir. Bende bugün kızarmış patatesle nefsimi körelttim
Cnm öncelikle afiyet olsun. Böreğe rağmen bence menün gayet güzel. Çocuklarla inanılmaz kalori yakıyorsundur zaten
Cnm afiyet olsun, menü güzel ama mantı olmasaydı keşke. Gerçi yediklerine göre fazla kalorili şeyler yok gibi.
Her neyse gördüm işte biryerlerdeArkadaş acemi de yeni mesajları hep BDV sanıyor![]()
Bdv iyidir iyi kafa yediriyor insana Müge anliyi aratmıyorİyi geceler daha yeni oturabildim işlerim çoktu bugün yine, bir ara dinlendim bende bdv' ye takıldım birkaç gündür, uzaktan bakıp çıkıyorum ama![]()