- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
Buna bi çare bulalımMenülerin cogu yazilmamis yine

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buna bi çare bulalımMenülerin cogu yazilmamis yine
Mutfağı topladım bebeği emziriyorum yine. Sonra bi habit tracker tarzı zincir yapacağım kendime 30 gün kaçamaksız diyeAfiyet olsun canim menun güZel tatli var ama erken kapatmissin telafi etmissin
Afiyet olsun canim menun de sporunda guzel
Afiyet olsun canim menun güZel
Afiyet olsun canim menun güZel
Afiyet olsun canim bebe biskuvisi olmasa guzel olurmus
Afiyet olsun canim 9 a kadar gayet guzelmis
6 menu yazılmış sadece yaklasik 20 kisiyiz ilk sayfada az cok free listeyide olusturdum bugunBuna bi çare bulalım![]()
Hadi bakalim insallah canim bir haftayi atlatsan devamı gelecekMutfağı topladım bebeği emziriyorum yine. Sonra bi habit tracker tarzı zincir yapacağım kendime 30 gün kaçamaksız diye![]()
Ben yazarken yoruldum yaparken pert oldum. Yaa okul ne kaddar güzel birşeymiş çeken bilir. Allah hepinize çektirsin inşallahSut mu az geliyor acaba canim
Masallah canim cook guzel inceldin
Iyi geceler ablacim okurken yoruldum
Az kaldi okullar açılsın rahatlarsin o zaman daha duzenli olur hersey![]()
Dur bi yazayım6 menu yazılmış sadece yaklasik 20 kisiyiz ilk sayfada az cok free listeyide olusturdum bugun
Merak etmişlerdir demek ki hepsine birden vermen cozum olurEmzik sevmiyorum canım ben ya hiç birine vermedim. Buna bi ara vereyim dedim bi kız aldı ağzından bi oğlan aldı çocukların içinde kalmış sankisonra vermedim bi daha
![]()
Yarin guzelce dinlenirsin artikBen yazarken yoruldum yaparken pert oldum. Yaa okul ne kaddar güzel birşeymiş çeken bilir. Allah hepinize çektirsin inşallah![]()
Afiyet olsun ablacim menun güzelmişSabah 12:00
Bir dilim ekmek
Bir sucuklu yumurta ( sucuğu kendim yaptım)
Peynir zeytin
Akşam 19:00
Kuzu haşlama
Patates haşlama bir küçük
Domates soğan söğüş
Köz patlıcan kırmızı biber az
Merak ettim simdiAyy okul gelsin de normale dönelim. Ama bugün okula giderken Adriana Lima gibiydim çok şükür kimse görmedi ama eşim gördü![]()
Iyi geceler ablacimNeyse yatıyorum. Dün benim minik tüylü prenses 4,5 da uyuttu şimdi onu bekledim uyudu yatıyorum. İyi geceler![]()
Okul açılsın foto atacam, hepinizi çatlatacaam canım. Çok fitimMerak ettim simdi![]()
Tamam abla merakla bekliyorumOkul açılsın foto atacam, hepinizi çatlatacaam canım. Çok fitim![]()
İyi geceler canım. Çok geç yatıyosun. Yapma, biraz stok yap gelecek için öpüyorum aşkım seniIyi geceler ablacim![]()
Bu ara uyuyamiyorum cook yorgundum ama bu saat oldu yine sabahda 8 de uyanıyorum aklimdan ne zorum var bilmiyorumİyi geceler canım. Çok geç yatıyosun. Yapma, biraz stok yap gelecek için öpüyorum aşkım seni![]()
O pilavı yemeseydi Allah çarpardıBen yemiyorsam sende yemeyeceksin![]()