- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım ❤Günaydın beybisler kilolarda kaçamak yapmayın![]()
Günaydın canım ❤Günaydın![]()
Bu arkadaş daha 2gun önce gezmede değilmiydi hani soslu biber yemişti lavas ekmekle Hani birde demiştiki 365 günde 10defa ancak çıkıyorum diye demedimi yoksa 365 günde sadece 10gunmu evdeyim dedi benmi karıştırdımBu arada kızlar yarın yokum arkadaşa gideceğim. Arada fırsat bulursam bakarım. Onlar çocuklara baksın ben biraz kafamı dinleyeyim baya yoruldum![]()
Olur öyleBu arkadaş daha 2gun önce gezmede değilmiydi hani soslu biber yemişti lavas ekmekle Hani birde demiştiki 365 günde 10defa ancak çıkıyorum diye demedimi yoksa 365 günde sadece 10gunmu evdeyim dedi benmi karıştırdım![]()
![]()
Bence çocukla dışarı çıkmak daha yorucu geliyor hazırla giydir götür getir orda peşinde dolan yapmayın etmeyin dökmeyin derken vakit bitiyo bize çocuklu arkadaşlarım gelince ben onlardan çok yoruluyorum gibi hissediyorum nasıl Bi psikolojiyseOlur öyle..annenin en nefes aldığı an dostla yapılan samimi bir sohbet çok değerli oluyor valla çocuklarda oynuyor anne nefes alıyor miss..
Maşallah canım, en güzel ödül bu işteKizlar bugun 40 beden denedim olduu. Saka gibi ya nasil sevindim 42 de bol geliyor artik hamd olsun bir masallahinizi alirim artik
Kolay gelsin canım, sen anlatırken ben zaten yorgundum yine yoruldumİyi geceler hanımlar
Ah canım yazacak düzgün birşey yemiyorum ne yediğimi bilmiyorum. Dün yazlığa gittim tadilat bitti temizlik başladı diye. Yolda bana yardım edecek hanım beni arıyo , usta var diyo. Gittim, sabah 8’de kakmışım. Ne usta var ne hanım. Neyse 12’de usta geldi bir saate biter dedi, hanımı aradım 2’de geldi. Hastayım zaten midem bulanıyo başım ağrıyo. Üst katı yaptık. Ustalar 6’da gitti. Hanım da yoruldum dedi gitti. Kalacaktım bitirecektim tası tarağı topladım geldim. İşte haftasonu veya haftasonuna doğru bir daha gideceğim. Ben de bugün okula gittim kitap ve formaları aldım. Şimdi bi yandan okul hazırlığı bir yandan eşya topluyorum. Okul açılmadan orada kalıp bir hafta temizliyeyim. Bu arada kitapları filan etiketleyip. Formaları da yıkadım ütüleyip hazırlayayım , en azından dönüşte okul var onları düşünmeyim diyorum. İşte öyleSen anladın beni
![]()
Maşallah maşallahKizlar bugun 40 beden denedim olduu. Saka gibi ya nasil sevindim 42 de bol geliyor artik hamd olsun bir masallahinizi alirim artik
Hoş geldin tatliş bayanGünaydınnn 6.takimmm.
Ben döndüm
Beni tanıyan tanımayan herkese merhaabaaa![]()