Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ah ah hiç sorma ne zaman yoğun işim olsa eşim kesin kışlık hazırlık. İçin bişey getirir geçen gün domates biber geldi menemen yaptım 10kavanoz malesef 3tanesi attı hemde farklı günlerde ekşimeden atmiyo çöpe gitti 😢
Benim de 4 biberim çöp oldu çok emek vermiştim 😢😢 bir de süt getirmiş bu kadar iş içinde ben farklı günlerde söylüyorum adam hepsini bir günde toplayıp getiriyor

Benim de 4 biberim çöp oldu çok emek vermiştim 😢😢 bir de süt getirmiş bu kadar iş içinde ben farklı günlerde söylüyorum adam hepsini bir günde toplayıp getiriyor
Kolay gelsin canım, kışın hazır iyi oluyorda hepsi bir anda yorucu olmuş senin için

Benimde dondurucu doldu bile. Çok şükür bulup yapabiliyoruz diye pozitif bakmaya çalışıyorum 😂
Bende de difriz dolu halada yapılacak çok şey var yer yok malesef annem tatile gidince birsuru hamur işi yaptı getirdim dolaba koydum misafire cikaricam artık yer açılsın

Bende de difriz dolu halada yapılacak çok şey var yer yok malesef annem tatile gidince birsuru hamur işi yaptı getirdim dolaba koydum misafire cikaricam artık yer açılsın
Off daha hamur işi de yapılacak okul açılıyor varsa tarifleriniz alırım sarma sarıcaz annemle .poğaça yaptık kurabiye yapıcaz böreği nasıl yaparız bilmiyorum

Günaydın ablacım ❤
Kızlar günaydın ❤❤❤
Günaydın canım ❤
Kızlar güncel kilo detaylarım;

Cuma: 63,2 kg
Bugün: 63 kg
Fark:-200

Reglden dolayı şişkinliğim devam ediyor. Cumaya daha fazla kilo vermiş olurum inşallah ☺

Eki Görüntüle 2301697
Tebrik ederim canım regle göre eksi gelmissin 😊
Günaydın herkese :KK3:
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydınnn 6.takimmm. :KK200:
Ben döndüm :21:
Beni tanıyan tanımayan herkese merhaabaaa:KK54:
Hosgeldin canım 😍
:KK60: :KK200:

Selamlar, canımın sıkıntısından kahvaltı bu saate kaldı :olamaz: daha aktif olucam artık ❤
Selam canım hosgeldin ❤
Kontrol tartım:

Cuma :74.8
Pazartesi : 74
Süpersin hafta sonunu cokk güzel gecirmissin:KK73:
Kaptanım menümü de yazayım, aksatmm normalde, kafam dağınık olunca kaldı yazma işi
Tamam canım 😊
Ben listede olunca üstüme tanımam 😍
Senide listeye alalım bu hafta 😍
Menüde paylaştım geçte olsa maalesef çok yoğunum bugünlerde Zipzip- Zipzip-
Tamam ablacım gördüm az sonra yorum yaparım😊
Ayy canım ben efoo nickimi değiştim, yazmadım sayfaya :olamaz:
7.takımda 80 den 58 e düşmüştüm
Kızlar ben efoo çok afedersiniz 😁
Ben fark etmiştim hatta dün gece ilk sayfada bu nickini yazdım 😂
Özür dilerim canım aksilik oldu. Her akşam yazarım bundan sonra ❤
Tamam canım ♥
Ben akşam yemeğinden sonra bulaşıkları makineye bile koyamadım yorgunluktan ,sabah hem kahvaltı hazırladım hemde mutfak toparladım ,fırsat bulunca hemen buraya geliyorum iyiki varsınız🥰
Sende iyiki varsın ablacım 😍
Benim gibi bağımlı olmuşsun ben geçen yıl burayı rüyamda bile görüyordum sabah yatakta başlıyodum gece gözlerim kapanana kadar burdaydim sanki maaşlı memur gibiydim :KK70: :KK70:
Bende bagımlıyım sanırım gece 2.30 da yattım sabah 6 da baktım kimse yazmıs mı diye 😂😂
Afiyet olsun canımmm😘
Sağol canım ❤
Günlerdir kışlık hazırlık yapıyorum çok yoruldum ya 😬😬
Kolay gelsin canım 😍
Kilo bildirimim cuma 72,6
Pazartesi 73,5
Pilav baya etkilemiş :işsiz:
Gercekten cokk etkilemis
Kilo bildirimi cuma 80
Pazartesi 79.900
Akşam çok ac yattım ondan heralde 100 gr eksik çıkmışım şükür 😐
100 gramda olsa güzel canım tebrik ederim

Günaydın ablacım ❤

Günaydın canım ❤

Tebrik ederim canım regle göre eksi gelmissin 😊

Günaydın canım ❤

Günaydın canım ❤

Hosgeldin canım 😍

:KK60: :KK200:

Selam canım hosgeldin ❤

Süpersin hafta sonunu cokk güzel gecirmissin:KK73:

Tamam canım 😊

Senide listeye alalım bu hafta 😍

Tamam ablacım gördüm az sonra yorum yaparım😊

Ben fark etmiştim hatta dün gece ilk sayfada bu nickini yazdım 😂

Tamam canım ♥

Sende iyiki varsın ablacım 😍

Bende bagımlıyım sanırım gece 2.30 da yattım sabah 6 da baktım kimse yazmıs mı diye 😂😂

Sağol canım ❤

Kolay gelsin canım 😍

Gercekten cokk etkilemis

100 gramda olsa güzel canım tebrik ederim
Teşekkür ederim 😊

Back
X