- 8 Eylül 2016
- 103.327
- 438.188
- 898
- 36
Olsun canım sağlık olsun da en güzel günleride birlikte göreceğizİlaçlarım bitti kaptanım , başlayayım inşallah artıkhiç böyle olmamıştım ben en kötü halim sana denk geldi be kaptanım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun canım sağlık olsun da en güzel günleride birlikte göreceğizİlaçlarım bitti kaptanım , başlayayım inşallah artıkhiç böyle olmamıştım ben en kötü halim sana denk geldi be kaptanım
![]()
İhtiyacın yok tabi bakmazsınpastelfit abla Kadir kim nerde cıkıyor merak ettik :)))
Bende gecen sene cok izlerdim de artık bakmıyorum :)
Yok yaa ondan değil gecen senede nerdeyse aynı kilolardaydım ama deli gibi izlerdimİhtiyacın yok tabi bakmazsın![]()
Bildiğim bir rahatsızlığım yok, doktora bunun için de gitmeye korkuyorum açıkcası. Stresten deyip geçiştiriyorum.benartık bu çok güzel ilgine bende katılıp etek bedenlerimin büyümesine engel olmak istiyorum
yine kıyafetler den oram buram taşmaya başladı korseniz çıkmaya utanıyorum çok kötü bi duygu ya.
çarpıntı deyince mesajın ilgimi çekti bi rahatsızlığın var mı yoksa sebebini bilmiyormusun bende de oluyorda
Fox TV de başlıyor kaptanım
İnşallah kendime bir söz versem hiç bişiye gücüm yok gibiTesekkur ederim canim kac zamandır tv acmadıgım için hiç bilmiyordum
Yaaa bunları duymak cok mutlu etti beni
Basla canım bende bugün sizlerle yapacagım cok fazlam yok ama bacaklarım kendime kalın geliyo insallah sende yeniden kilo vereceksin Canım ❤
Bende de oluyor ama kansızlıktan çıktı , ilaç kullanıyorum ama hala da geçmedi inşallah önemli bişi yoktur canımBildiğim bir rahatsızlığım yok, doktora bunun için de gitmeye korkuyorum açıkcası. Stresten deyip geçiştiriyorum.
Sende neden oluyor sebebi belli mi?
Ansızın oluyor bende ara ara
Tv de tlc kaybolmus bakayım dedim de![]()
Kadir kim pardon![]()
Tesekkur ederiz abla az önce öğrendim ama bakamıyorum kardesim pc yi ekrana bağlamıs film izliyorFox’da Kadir Ezildi![]()
Bugün de bildirim varmiydi bilmiyordum canım sabah disciye gittim zatenCanfeb menüleri yazmıyorsun bildirim de yapmadın bugün
Pazartesi de bildirim yapıyoruz gecmis olsun canım ❤Bugün de bildirim varmiydi bilmiyordum canım sabah disciye gittim zaten
Saol canım yazdım menüleri de pek parlak değil amaPazartesi de bildirim yapıyoruz gecmis olsun canım ❤
Döner yine iyide ekmegi olmasaymıs keske canım,Saol canım yazdım menüleri de pek parlak değil amabugunde hastaneden dönerken tombik döner yedim
![]()
Tombik döner yiyen tombik olurSaol canım yazdım menüleri de pek parlak değil amabugunde hastaneden dönerken tombik döner yedim
![]()
En sevdigimde o tombik ekmekDöner yine iyide ekmegi olmasaymıs keske canım,
Diyet moduna yavas yavas gireceksin canım![]()
Sensin tombikTombik döner yiyen tombik olur![]()
Bende ekmeği cok seviyorum ama yememek lazımEn sevdigimde o tombik ekmek![]()
Demir eksikliği var bende deİnşallah kendime bir söz versem hiç bişiye gücüm yok gibi
Bende de oluyor ama kansızlıktan çıktı , ilaç kullanıyorum ama hala da geçmedi inşallah önemli bişi yoktur canım![]()
Hosgeldin canım ❤Meraba kizlar ben geldim![]()
Canim müsait bi zamanda yazicam insallah cocuklari uyuttuktan sonraMuMu85 bu cuma kilo bildiirmi yapmadin free listeyi hazirlarken fark ettim kac kilosun izin kilona yaklastin mi