Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu günün işini yarına bırakma 😊 çocuk varmi bilmiyorum ama ya kızlar herkes kendini Bi kısaca tanita bilirmi kimseyi tanımıyorum kaç yaşında kaç çocuğu var nerde yasiyo kafa Bi milyon benim 😊 gerçi aklımda tuta bilecegimi hiç sanmıyorum ama 😂
Ben 37 yaşında 3 çocuk annesiyim ilahiyat mezunuyum kısa bir dönem öğretmenlik yaptım büyük kızım okula başlayınca biraktim çalışmıyorum ev hanimiyim

Gulumse24 Gulumse24 cnm bende yeni 34 oldum. 18 aylık bir oğlum var. Bilgisayar mühendisiyim ama doğum iznim bitince oğluma bakmak için çalışmaya devam etmedim. 2. yaşından sonra tekrardan çalışma hayatına dönmeyi planlıyorum kısmetse. İstanbulda yaşıyorum ve genelde hep evlerdeyim. 😭😭😭

Merhabalar
Çocuklar ve bende hastayiz
Kusma, mide bulantısı .derbeder oldum
Bu Konya'da salgın varmış galiba
Birde gelen giden misafir çok
Bu listeye girmek bana iyi gelmedi 😅
İyileşince sahalardayim insallh 🙏🙏
Çok geçmiş olsun canım

Gulumse24 Gulumse24 cnm bende yeni 34 oldum. 18 aylık bir oğlum var. Bilgisayar mühendisiyim ama doğum iznim bitince oğluma bakmak için çalışmaya devam etmedim. 2. yaşından sonra tekrardan çalışma hayatına dönmeyi planlıyorum kısmetse. İstanbulda yaşıyorum ve genelde hep evlerdeyim. 😭😭😭
Çok memnun oldum. Canim benim sülalede istanbulda ilk evliliğim de bende İstanbuldayım evin tadını çıkar oğlunla Allahim uzun ömürler versin size bagıslasın evladını 😘

Back
X