Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar sakin yalnıs anlamayın sizleri tanımıyorum burda tanıdığım bulutungokyuzu bulutungokyuzu @gulenyuzumsunsen ve@Anka onlar harici kimseye böyle takılmam tanımıyorum Çünki bunların hepsi espriden ibaret diğer kızlar gelmediği için Anka Anka ya sarıyorum. 😘
Ay ben yokkende bana sar hatta bana cepten yaz bana cevap ver de geleyim hemen 😂😂😂
Unutuyorum girmeyi çünkü

Sabah kahvaltım saat 11.00
1yumurta 4dilim sucukla
2dilim kepek ekmek
2bardak şekersiz çay

Akşam yemeği saat 17.30
2tane küçük biber dolması ihale bana kaldı 😂
3kasik zeytinyagli fasulye
3kucuk dilim karpuz

1.5litre dukan birası
1lirte su yatana kadar içerim

Spor yok temizlik yaptım 😂
son beşte yedin dimi allahım banada aynısından amin

28 Ağustos menü;
Kahvaltı 1 muz Öğlen bisey yiyemedim 2 fincan nane limon çayı ballı içtim. Akşam 1 kepçe tarhana çorbası
Su 3 bardak spor yapamadim
benim öyle iç açıcı menülerim yok ama geçmişte kilo verdiğim oldu hallice. ona sığınarak konuşuyorum yeni başladın takımımıza onu biliyorum. Kendini bu şekilde başlarda zorlama bence çabuk pes etmeni istemeyiz canım :) su çok az aklına gelmiyorsa çalıştığın masa oturduğun oda olur bi karaf koyarsan gözünün önüne aklına gelir baktıkça içersinn

Bugünkü menüm
08:30 Kahvaltı
1 tane yağda yumurta , 1 k.k. beyaz peynir, 3 zeytin, 1 dilim ekmek

14:00 Öğlen
2 domates, 2 dilim ekmek

18:30 Akşam
Haşlanmış et , turşu
30 dk tempolu yürüyüş
Bugün kötü beslendim çok huzursuz oldum bu yüzden
bence kötü değil çok erken uyanıyorsun ara öğün olmak zorunda ama ekmek olmayabilir
turşu ödem yapar perşembe yemeyiz cuma kilolu çıkmayalım diye :)
ama bugün çarşamba haatta dünki menün o yüzdeen afiyet olsun :KK39:

benim öyle iç açıcı menülerim yok ama geçmişte kilo verdiğim oldu hallice. ona sığınarak konuşuyorum yeni başladın takımımıza onu biliyorum. Kendini bu şekilde başlarda zorlama bence çabuk pes etmeni istemeyiz canım :) su çok az aklına gelmiyorsa çalıştığın masa oturduğun oda olur bi karaf koyarsan gözünün önüne aklına gelir baktıkça içersinn
Ben normalde böyle yemiyorum hatta fazla bile yiyorum bugün hastayım migdem bulaniyo o yüzden yiyemedim menü bildirimide mecbur olduğu için yaptim 😊

Sabah kahvaltım saat 11.00
1yumurta 4dilim sucukla
2dilim kepek ekmek
2bardak şekersiz çay

Akşam yemeği saat 17.30
2tane küçük biber dolması ihale bana kaldı 😂
3kasik zeytinyagli fasulye
3kucuk dilim karpuz

1.5litre dukan birası
1lirte su yatana kadar içerim

Spor yok temizlik yaptım 😂
Afiyet olsun.2 ögünmü yapiyorsun ? Memnunmusun ? Her istedigini yiyormusun ? Ne sordum beaa :D

Back
X