Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Allah razı olsun canım 😘

Değerlerin düşük yine iğne verir muhtemelen

Yaa hep öyle diyorlar böyle duyunca üzülüyorum kızım nekadar stres yapmış demekki kardeşini :olamaz: sende artık bosvermeyi ogrenmelisin ne yaşadın bilmiyorum ama bak sağlık elden gidiyor kendini uzmemeyi ogrenmelisin
2kimyasal gebelik 1sezeryan doğum bir boşanma 1tane 4aylik düşük geçen 2yil önce dış gebelikle iç kanama amaliyat sağ tüpü kaybetmeyle sonuçlanan artık anne olamiycami bilmek daha ne olsun ama bin şükür halime

20190829_100720.webp
20190829_100823.webp

2kimyasal gebelik 1sezeryan doğum bir boşanma 1tane 4aylik düşük geçen 2yil önce dış gebelikle iç kanama amaliyat sağ tüpü kaybetmeyle sonuçlanan artık anne olamiycami bilmek daha ne olsun ama bin şükür halime
Canım yaşadıkların ağır şeylermiş geçmiş olsun ,inşallah bundan sonraki günlerin çok iyi olur

Yemekten sonra halsizlik oluyor uyku basıyor tatlı yeme isteği çok var adet döneminde olan insanlar gibi
Dahiliye veye endokrin bölümüne gidebilirsin canım ihmal etme , inşallah birşeyin yoktur

Gittim endokrine değerlerin normal dediler canım
En büyük sebebi üzüntü, stres, hassas bir yapıya sahipsen.
Çocukluğumdan beri var bende, 26 yıl oldu. 36 yaşındayım.
Evlendikten sonra ellerim yüzüm çoğaldı, evililik yaramadı 🙃

Günaydın ablacım ❤
Kızlar günaydınnn, güzel bir gün olsun inşallah 🙏
Günaydın canım ❤
Günaydın keyifli huzurlu bir gün olsun 💖💖
Günaydın canım ❤
Günaydın, kaptanım dün çok dengesiz atıştırma oldu menüm o yüzden yazmadım.
Günaydın canım ❤
Tamam canım bugün daha düzenli beslenirsin 😊
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın kizlar :KK25:
Günaydın canım ❤
Günaydın güzel insanlar 😍
Günaydın canım ❤
Bugün 3 günlük detoksuma başladım, inşallah devam edebilirim
Insallah istediğin sonucları alabilirsin
Cook agır seyler yasamıssın canım insallah bundan sonra hersey güzel olur ♥
Günaydın canım ❤

En büyük sebebi üzüntü, stres, hassas bir yapıya sahipsen.
Çocukluğumdan beri var bende, 26 yıl oldu. 36 yaşındayım.
Evlendikten sonra ellerim yüzüm çoğaldı, evililik yaramadı 🙃
Evlilik erkeklere yarıyor sanırım 😂😂😂 banada yaramadı kilo vs olarak ☺️

Çok geçmiş olsun canım çok zor günler gecirmissin. Allah bugünden sonra güzel ve sağlıklı günler versin inşallah.

Back
X