Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi detoksu yapıyorsun canım. İnşallah istediğin gibi sonuçlar alırsınBugün 3 günlük detoksuma başladım, inşallah devam edebilirim
İnstagramda takip ettiğim bir diyetisyen var onun detoks programı , menümü paylaşırım canımHangi detoksu yapıyorsun canım. İnşallah istediğin gibi sonuçlar alırsın
2kimyasal gebelik 1sezeryan doğum bir boşanma 1tane 4aylik düşük geçen 2yil önce dış gebelikle iç kanama amaliyat sağ tüpü kaybetmeyle sonuçlanan artık anne olamiycami bilmek daha ne olsun ama bin şükür halimeAllah razı olsun canım
Değerlerin düşük yine iğne verir muhtemelen
Yaa hep öyle diyorlar böyle duyunca üzülüyorum kızım nekadar stres yapmış demekki kardeşinisende artık bosvermeyi ogrenmelisin ne yaşadın bilmiyorum ama bak sağlık elden gidiyor kendini uzmemeyi ogrenmelisin
Yemekten sonra halsizlik oluyor uyku basıyor tatlı yeme isteği çok var adet döneminde olan insanlar gibiŞeker yükleme testinde belli oluyor benim bildiğim , belirtileri yemekten 2 saat sonra halsizlik titreme oluyor ,aşırı tatlı yeme isteği oluyor
Evet piknikten geldim ertesi günü sal yanak ve sol kaç üzerinde renk değişimi oldu 3doktorda vitiligo dedi canımBende de vitiligo var, yeni mi başladı sende
Canım yaşadıkların ağır şeylermiş geçmiş olsun ,inşallah bundan sonraki günlerin çok iyi olur2kimyasal gebelik 1sezeryan doğum bir boşanma 1tane 4aylik düşük geçen 2yil önce dış gebelikle iç kanama amaliyat sağ tüpü kaybetmeyle sonuçlanan artık anne olamiycami bilmek daha ne olsun ama bin şükür halime
Dahiliye veye endokrin bölümüne gidebilirsin canım ihmal etme , inşallah birşeyin yokturYemekten sonra halsizlik oluyor uyku basıyor tatlı yeme isteği çok var adet döneminde olan insanlar gibi
Gittim endokrine değerlerin normal dediler canımCanım yaşadıkların ağır şeylermiş geçmiş olsun ,inşallah bundan sonraki günlerin çok iyi olur
Dahiliye veye endokrin bölümüne gidebilirsin canım ihmal etme , inşallah birşeyin yoktur
En büyük sebebi üzüntü, stres, hassas bir yapıya sahipsen.Gittim endokrine değerlerin normal dediler canım
Günaydın ablacım ❤Günaydın
Günaydın canım ❤Kızlar günaydınnn, güzel bir gün olsun inşallah![]()
Günaydın canım ❤Günaydın keyifli huzurlu bir gün olsun![]()
Günaydın canım ❤Günaydın, kaptanım dün çok dengesiz atıştırma oldu menüm o yüzden yazmadım.
Günaydın canım ❤Günaydın![]()
Günaydın canım ❤Günaydın
Günaydın canım ❤Günaydın kizlar![]()
Günaydın canım ❤Günaydın güzel insanlar![]()
Insallah istediğin sonucları alabilirsinBugün 3 günlük detoksuma başladım, inşallah devam edebilirim
Cook agır seyler yasamıssın canım insallah bundan sonra hersey güzel olur ♥2kimyasal gebelik 1sezeryan doğum bir boşanma 1tane 4aylik düşük geçen 2yil önce dış gebelikle iç kanama amaliyat sağ tüpü kaybetmeyle sonuçlanan artık anne olamiycami bilmek daha ne olsun ama bin şükür halime
Günaydın canım ❤Günaydın![]()
Günaydın hayırlı sabahlar canım ❤Günaydınnnnnn hayırlı sabahlar![]()
![]()
![]()
Evlilik erkeklere yarıyor sanırımEn büyük sebebi üzüntü, stres, hassas bir yapıya sahipsen.
Çocukluğumdan beri var bende, 26 yıl oldu. 36 yaşındayım.
Evlendikten sonra ellerim yüzüm çoğaldı, evililik yaramadı![]()
Kolay gelsin cnmBugün yine işler beni bekliyor ama başım çok ağrıyor işim zor bugün
Teşekkür ederim canımKolay gelsin cnm
Çok geçmiş olsun canım çok zor günler gecirmissin. Allah bugünden sonra güzel ve sağlıklı günler versin inşallah.2kimyasal gebelik 1sezeryan doğum bir boşanma 1tane 4aylik düşük geçen 2yil önce dış gebelikle iç kanama amaliyat sağ tüpü kaybetmeyle sonuçlanan artık anne olamiycami bilmek daha ne olsun ama bin şükür halime