- 8 Eylül 2016
- 103.345
- 438.235
- 898
- 36
520. Etapta hamilelik nedeniyle 53 kilo ile ayrılmıssınOlamadım hamile kaldım:)
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
520. Etapta hamilelik nedeniyle 53 kilo ile ayrılmıssınOlamadım hamile kaldım:)
Bu doğum sonrası kilom de şuraya düşüp bayilayimOlamadım hamile kaldım:)
Bu doğum sonrası kilom de şuraya düşüp bayilayim![]()
Bunu sanaAynen ben de seni hatırladım
Zaten anka sağolsun öncü oldu
Yeter artık vereceğin 6 kilo veremedin gitti dedi :)
Seni şiddetle kınıyorum belki benimde başıma gelir kinarsamDoğumdan sonra 50ye kadar düştüm sonra 55 e çıktım..bebem 1.5 yaşında:)
Allah bagıslasın canım dogumdan sonra kilonu az cok korumussun yineDoğumdan sonra 50ye kadar düştüm sonra 55 e çıktım..bebem 1.5 yaşında:)
Allah bagıslasın canım dogumdan sonra kilonu az cok korumussun yine
Kız kelin ilacı olsa başına sürer sanami 6kiloyu veremedin dediAhahahhahah günahını almayım gel bi bak sararsa devam.edersin dedi
Sardı valla :)
17 kilo almıssın sasırdım bende ilerde hamile kalsam bende cok kilo alırım kesim as eriyorum diye herseyi yerimAynen canım şükür. Sezeryan sabahı 70i gördüm tartıda:![]()
Gelsin kendisi söylesin benim dilim varmıyor yine topa tutacak beniKaç kilo oldu anka 60 kusurlerdeydi yıllar önce hala öyle.mi:![]()
Bende 17kilo almıştım hamilelikte 93le hamile kaldım 110la doğuma gittim17 kilo almıssın sasırdım bende ilerde hamile kalsam bende cok kilo alırım kesim as eriyorum diye herseyi yerim![]()
17 kilo almıssın sasırdım bende ilerde hamile kalsam bende cok kilo alırım kesim as eriyorum diye herseyi yerim![]()
Gelir şimdi mutfak temizliyordu en son:)Gelsin kendisi söylesin benim dilim varmıyor yine topa tutacak beni![]()
Sende iyi almıssın hamilelikte ama genelde bu kadar alınıyor sanırım istisnalar dısında :))Bende 17kilo almıştım hamilelikte 93le hamile kaldım 110la doğuma gittim![]()
Sende iyi almıssın hamilelikte ama genelde bu kadar alınıyor sanırım istisnalar dısında :))
Sen 17 kilo mu aldınBence de ideal 16 17 :)