- 29 Mayıs 2010
- 31.315
- 84.695
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cokk gecmis olsun canım yarına daha iyi olursun inşallahMerhaba kızlar , sağolsun zeynebim iletmiş çok ağrım oldu... lütfen dişlerinize ve diş etlerinize iyi bakın çok zor valla... şuan daha yeni yeni kendime geldim....baş ağrısı yaptı anestezi yarına daha iyi olurum inşallah
Teşekkür ederim kaptanım inşallahCokk gecmis olsun canım yarına daha iyi olursun inşallah![]()
Çok geçmiş olsun canımMerhaba kızlar , sağolsun zeynebim iletmiş çok ağrım oldu... lütfen dişlerinize ve diş etlerinize iyi bakın çok zor valla... şuan daha yeni yeni kendime geldim....baş ağrısı yaptı anestezi yarına daha iyi olurum inşallah
Çok çok geçmiş olsunMerhaba kızlar , sağolsun zeynebim iletmiş çok ağrım oldu... lütfen dişlerinize ve diş etlerinize iyi bakın çok zor valla... şuan daha yeni yeni kendime geldim....baş ağrısı yaptı anestezi yarına daha iyi olurum inşallah
Çok teşekkür ederim canim ...Çok geçmiş olsun canım
Çok teşekkür ederim canimÇok çok geçmiş olsun
Leslie in bı videosunu da yaptım ama puanına karar vermek lazım onun. Sen neler yaptın rakibemBenim rakibem gümbür gümbür geliyor ☺
Güzel spor yapmıssın canım40 dk eliptik : 160 puan
200 ip : 40 puan
60 dk ev işi : 20 puan ( daha çok yaptım da haksızlık olmasın)
60 dk tempolu yürüyüş : 150 puan
Toplam : 370 puan
bluegreeneyes
![]()
Onun puanı yokmuydu canım yeni videoları mıLeslie in bı videosunu da yaptım ama puanına karar vermek lazım onun. Sen neler yaptın rakibem
Çok geçmiş olsun canım. İnslalah çabucak toparlarsinMerhaba kızlar , sağolsun zeynebim iletmiş çok ağrım oldu... lütfen dişlerinize ve diş etlerinize iyi bakın çok zor valla... şuan daha yeni yeni kendime geldim....baş ağrısı yaptı anestezi yarına daha iyi olurum inşallah
Devamı da gelir umarımGüzel spor yapmıssın canım![]()
Insallah gelir hem liste hem rakip sana güzel etki etmişDevamı da gelir umarım![]()
Süpersin canım tebrik ederim.40 dk eliptik : 160 puan
200 ip : 40 puan
60 dk ev işi : 20 puan ( daha çok yaptım da haksızlık olmasın)
60 dk tempolu yürüyüş : 150 puan
Toplam : 370 puan
bluegreeneyes
![]()
Dedim ya listede ben ben değilimInsallah gelir hem liste hem rakip sana güzel etki etmiş![]()
Teşekkür ederimSüpersin canım tebrik ederim.
30 minute boosted walk olan canım. 30 dakikalık fast walk var, bence ikisi aynı ayarda, aynı puanı belirleyebiliriz. İkisi de yarım saat. Yeni dediklerin bunlardan biri mi.Onun puanı yokmuydu canım yeni videoları mı