Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dur bakalım daha gün bitmedi

Adim sayar da yok telefonda onu da bi kuralım

00.00 a kadar 520 yi geçerim ben..inat ettim ahahahab
Benden bugünlük bu kadar canım, yaparsan geçersin elbet. Plank çok fena nefes kesiyor ama puanı yüksek, tavsiye etmiyorum yani sana rakibem, tespit bunlar tespit :D

Benden bugünlük bu kadar canım, yaparsan geçersin elbet. Plank çok fena nefes kesiyor ama puanı yüksek, tavsiye etmiyorum yani sana rakibem, tespit bunlar tespit :KK70:

90i kesintisiz yapamam yine kabul olur mu :)

Bana kısa sürecek ama.puani yüksek şeyler lazım.

Bana böyle şeylerle gel rakibim 520 nedir yaaaaaa

90i kesintisiz yapamam yine kabul olur mu :)

Bana kısa sürecek ama.puani yüksek şeyler lazım.

Bana böyle şeylerle gel rakibim 520 nedir yaaaaaa
Dua et stepi 1 ve 2yi arka arkaya tam yapmadım ve 2 saat bisiklete de binmedim :KK70: Yaptığım oluyordu yani :))))
Plank zaten durmadan yapılmıyor ki canım, daha o kadar ilerletemedim onu, öylece durulmuyor yani,nefes kesiyor. Ben kronometreyi açıyorum, bir kaç sn veya bazen 1-2 dk soluklanıncaya kadar durduruyorum. Tekrar basıp devam ediyorum. Artık ne kadar yapabilirsem. Çok pis kasıyor, titretiyor plank

Dua et stepi 1 ve 2yi arka arkaya tam yapmadım ve 2 saat bisiklete de binmedim :KK70: Yaptığım oluyordu yani :))))
Plank zaten durmadan yapılmıyor ki canım, daha o kadar ilerletemedim onu, öylece durulmuyor yani,nefes kesiyor. Ben kronometreyi açıyorum, bir kaç sn veya bazen 1-2 dk soluklanıncaya kadar durduruyorum. Tekrar basıp devam ediyorum. Artık ne kadar yapabilirsem. Çok pis kasıyor, titretiyor plank

Ayn3n canım plank benim için de zor ama yaparım senin dediğin gibi.

Dur o zaman bugün ben yeneyim de sonra sen yenersin :)

20 dakikalık boosted walka çarpı 3 dedik

8 dakikada 150 kalori videosuna çarpı 3 dedik

Ben bunları yaparım.genelde
Hiç bilmiyorum canım @Umutdeniz4 abla ile Bogazmanzarasi yapıyordu
Canlar benim bahsettiğim iki video Leslie 3 milden daha iyi. 3 mil 45 dakika, bu ikisi 30 dakika. Bence 4 puan uygundur. 3 mil de 4 puan zaten. 3 milin süresi fazla, bu ikisinin de zorluk derecesi fazla, böylece esitlenmis olur. İkisini de yaptım. 5 fazla olur bence ama yapan başka arkadaşlar varsa onlar da fikir belirtsin. Sanki geçenlerde biri fast olanı yapıyorum ben demişti.

Sen çok yanlış geldin canım :KK70: Ben çok pis spor yaparım, önce sonngulen sonngulen sonra ben :p
Gerçi stepin yarısını yapabildim, önceden tamamını yapıyordum, azıcık ara bile hantallık yapmış.

Spor :
5000 adım + 40 dk tempolu yürüyüş : 75+100 =175
65 dk kondisyon bisiklet = 195
90 sn plank = 30
20 dk step 2 = 60
300 ipli ip atlama = 60
Toplam : 520
Helal ne sana, ne güzel spor yapmışsın. Ben de seni spor konusunda en iyi secmistim 😘 teşekkür ederim.

Merhaba kızlar , sağolsun zeynebim iletmiş çok ağrım oldu... lütfen dişlerinize ve diş etlerinize iyi bakın çok zor valla... şuan daha yeni yeni kendime geldim....baş ağrısı yaptı anestezi yarına daha iyi olurum inşallah
Çok geçmiş olsun canım, nasılsın şimdi daha iyi misin?

Hiç bu şekilde yapmamistim canım. 20 saniye dayanabiliyorum maksimum. Ben de durdurarak yapayım ardı ardına.

Sabah kahvaltım saat 10.30
1dilim peynir
1dilim ekmek
2bardak şekersiz çay

Akşam yemeği saat 16.30 parktaydim
5tane zeytin yağlı yaprak sarma
2kasik patates salatası
1dilim otlu peynir
1tane parmak kadar Konya gevreği
10tane Tuzsuz çekirdek
Sınırsız şekersiz çay saymadım 😊

1.5litre su

45.dk tempolu yürüyüş
60dk park hareketleri
10tane mekik çektim
Toplam =173.5🤓

Helal ne sana, ne güzel spor yapmışsın. Ben de seni spor konusunda en iyi secmistim 😘 teşekkür ederim.
Teşekkür ederim sportwoman ım benim, yine de sporda sen daha azimlisin :KK15:
Hani şu "keyfi değil" yüzme sporun bitti mi canım yoksa ara mı verdin, canım benim ya:)))) o gün nasıl da yorulduysan altını çize çize yazmıştın, aklıma geldikçe hala gülüyorum :D

Hiç bu şekilde yapmamistim canım. 20 saniye dayanabiliyorum maksimum. Ben de durdurarak yapayım ardı ardına.
Canım ben hiç durmadan en çok 27-32 sn arası dayanabiliyorum ama çok zorluyor. Başka türlüsü olacağını pek sanmıyorum. Evet sende öyle yap. Belki öyle öyle yaptıkça süre uzuyordur. Plankı günlük yapmak istediğimizde bir süre tablosu varmış, her gün kaç dk yapacağımızla ilgili ama ben tabloya sadık kalamam, sıkıcı olur. En iyisi vücudumuzu dinlemek galiba :)

Ben bugün geccem birinci olcam sonra bIrakcam Bu işleri.

Haftaya rakibim anka olur inşallah suphaneke amin
Aaa.... Rakibem, beni bırakıyor musun :KK57: Desene geç kavuştuk tez ayrılıyoruz:cry: Bilsem yavaş başlardım spora. Hani iddialıydın sennnnnn :sopa:

Back
X