Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canlar benim bahsettiğim iki video Leslie 3 milden daha iyi. 3 mil 45 dakika, bu ikisi 30 dakika. Bence 4 puan uygundur. 3 mil de 4 puan zaten. 3 milin süresi fazla, bu ikisinin de zorluk derecesi fazla, böylece esitlenmis olur. İkisini de yaptım. 5 fazla olur bence ama yapan başka arkadaşlar varsa onlar da fikir belirtsin. Sanki geçenlerde biri fast olanı yapıyorum ben demişti.
Ilk sayfada yeniden düzenleme yapalım ama nasıl yazacağım
enerji_kusagi enerji_kusagi her rakibini kaçırıyor. Hem menüleri çok az hem sporu çok fazla. Kim dayanır ki ona 😂😂
Az kaldı mezun olacak zaten :)))
Aynen sağolsun kaptan kıyak geçti bana hahah

8 dakikada 150 kalori videosunu yaptım çarpı 6

90 sn plank yaptım

Hesaplicam bakalim daha 1 saat 49 dk var 520 yi geçerim heralde.. hahahh
Dün gece 1 bucuk gibi liste yaptım hiç düşünmedim sporlarınız yarısacak diye 😂
Sabah kahvaltım saat 10.30
1dilim peynir
1dilim ekmek
2bardak şekersiz çay

Akşam yemeği saat 16.30 parktaydim
5tane zeytin yağlı yaprak sarma
2kasik patates salatası
1dilim otlu peynir
1tane parmak kadar Konya gevreği
10tane Tuzsuz çekirdek
Sınırsız şekersiz çay saymadım 😊

1.5litre su

45.dk tempolu yürüyüş
60dk park hareketleri
10tane mekik çektim
Toplam =173.5🤓
Afiyet olsun canım menün de sporunda güzel
Ben bugün geccem birinci olcam sonra bIrakcam Bu işleri.

Haftaya rakibim anka olur inşallah suphaneke amin
Haftaya değişcem söz 😂😂

Menüm
Sabah 10:15
1 haşlanmış yumurta
Az yağda biber kavurması sarımsaklı domatesli
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kepek ekmeği

Öğle 14:00
1 kase hurmalı yulaf lapasi

Akşam 19:00
1 lavaş
1 tabak Arnavut ciğeri
Soğan salatası , çoban salatası

Su 2.5lt
Spor 90 dk tempolu yürüyüş 225 p
@Anka @suspushanimcim
sporda menude cok guzel canim
31 Ağustos menü bildirimi;
Saba: 2 parca beyaz peynir 7 zeytin 3 tam ceviz domates salatalik biber şekersiz çay
Ara: 1 sade türk kahvesi maden suyu
Öğlen yumurtalı salata
Ara 1 elma 1 incir
Akşam 1 tabak yeşil mercimek 1 kase yoğurt
Spor : 1 saat yürüyüş
Su: 1.5 lt içildi içmeye devam 2.5 lt yi bulur yatana kadar.
guzel bir menu daha👍🏻😊
31 ağustos menüsü

10:00= Omlet, 3 zeytin, az peynir, domates, iki dilim tam buğday ekmeği, 2 erik

15:00= 1 kase yoğurtlu buğday salatası

19:30 = Yarım avuç kayısı çekirdeği

Dışarda olunca yemek geçe kaldı bende yemedim daha.

21:00= Yoğurt kürü yerim

Su: 3 litre
Spor :

40 dk eliptik : 160 puan
200 ip : 40 puan
60 dk ev işi : 20 puan ( daha çok yaptım da haksızlık olmasın 😂)
60 dk tempolu yürüyüş : 150 puan

Toplam : 370 puan
spor harika ama aksam azda olsa yeseydin keske canim:)
09:00
Yarım muz,1 su bardağı süt, 1 tatlı kaşığı chia tohumu, 1 tatlı kaşığı kakao, 6 badem ile smoothie

12:30
4 kaşık lor peyniri

15:00
1 Çay bardağı leblebi, yeşil çay

18:30
1 dilim ekmek, 2 domates

1.5 litre su
35 dk tempolu yürüyüş = 87.5 puan
aksam yemegin cok iyi😂😂guzel menu ablacim:)
Sabah
07:30 2 taze incir + 2 ceviz + 200 ml süt
Ara : 1 sade Türk Kahvesi, şekersiz çay

Öğlen-Akşam 15:00 1 kase paça çorbası + 1/2 dilim tt ekmek
Ara : 15 adet beyaz kiraz, şekersiz çay

20:50 1 sütlü nescafe
Su : 3 lt, daha içiyorum

Spor :
5000 adım + 40 dk tempolu yürüyüş : 75+100 =175
65 dk kondisyon bisiklet = 195
90 sn plank = 30
20 dk step 2 = 60
300 ipli ip atlama = 60
Toplam : 520
Ev temizliğini hesaba katmadım, en çok 1 saat sanırım
Bacaklarım titriyorrrrr
ex rakibemden korkutan bir menu daha😂😂kiz boyle yapma yakıp geciyosun ortaligi😒😂
31 agustos menu
Sabah
Menemen
Yumurta salatası (yeşillikler ve yumurta var)
Ekmek yok yeşil çay
Yeşil biber

Ara
10 fındık
1 bardak süt

Öğle
Kinoali salata ( kinoa yeşillik domates)

Akşam
Çok az mercimek çorbası
4 kaşık nohut yemeği
Yoğurt

Ara türk kahvesi
ideal guzel bir menu
Sabah kahvaltım saat 10.30
1dilim peynir
1dilim ekmek
2bardak şekersiz çay

Akşam yemeği saat 16.30 parktaydim
5tane zeytin yağlı yaprak sarma
2kasik patates salatası
1dilim otlu peynir
1tane parmak kadar Konya gevreği
10tane Tuzsuz çekirdek
Sınırsız şekersiz çay saymadım 😊

1.5litre su

45.dk tempolu yürüyüş
60dk park hareketleri
10tane mekik çektim
Toplam =173.5🤓
10 tane😂😂
Ben kacamak falan gormuyorum bence guzel bi menu canim

sporda menude cok guzel canim
guzel bir menu daha👍🏻😊
spor harika ama aksam azda olsa yeseydin keske canim:)
aksam yemegin cok iyi😂😂guzel menu ablacim:)
ex rakibemden korkutan bir menu daha😂😂kiz boyle yapma yakıp geciyosun ortaligi😒😂
ideal guzel bir menu

10 tane😂😂
Ben kacamak falan gormuyorum bence guzel bi menu canim
Domatesi çok severim ekmeğide öyle ,ikisi bir arada olunca asla dayanamam😂😂😂

Abla sen yürüyüşü leslie yi bıraktın mı? Hep yapıyordun
Misafirim vardı canım ondan spor yapamadım maalesef

Sağol ablacım, annem vardı ya bu hafta salladım menüyü, artı bile geldim bu hafta :/ Bu hafta sıkı yönetime geri döndüm bakalım, hemen toparlamam lazım, hedefe az kaldı. Ablacım geçen tv de birilerini dinledim bu detoksların bilmem nelerin sürekli yapıldığında çok zararlı olduğunu söylediler, çok nadir yapılanların sakıncası yokmuş, Dukan birası geldi hemen aklıma, aman önceki gibi çok içme bari
Çok ağır bir detoks değildi canım bayağı sağlıklı menüler vardı 3 günlüktü ,bayramda çok sağlıksız beslendim telâfi edeyim dedim, sürekli yapmam tabiki çok teşekkür ediyorum düşündüğün için :KK200:, dukan burasıda içmiyorum bu ara faydası olmuyor artık

Çok kötü bir akşam yaşıyorum maalesef, bir tane muhabbet kuşumuz var 9 yaşında,birkaç gündür hasta gibiydi , 2 gündür iyileşti ötmeye başladı hatta ,akşam bir anda düştü olduğu yere şimdi gözleri kapalı öyle duruyor ölüyor sandım akşamdan beri ağlamaktan başım ağrıyor

Teşekkür ederim sportwoman ım benim, yine de sporda sen daha azimlisin :KK15:
Hani şu "keyfi değil" yüzme sporun bitti mi canım yoksa ara mı verdin, canım benim ya:)))) o gün nasıl da yorulduysan altını çize çize yazmıştın, aklıma geldikçe hala gülüyorum :KK70:
Kız napiyim çok yoruyorlardi, bir de ilk sayfada ikisinin puanı farkli olunca öyle yazayım dedim 😂 Malesef bitti kurs dönemi. Şimdi başka bir yer ayarlamaya çalışıyorum ama eşimin gönlü yok. Biraz daha ikna olmazsa kendime göre bir plan yapacam galiba. Bı de okullar başlıyor bakalım nasıl olacak, vakit ayarlamak lazım.

Canım ben hiç durmadan en çok 27-32 sn arası dayanabiliyorum ama çok zorluyor. Başka türlüsü olacağını pek sanmıyorum. Evet sende öyle yap. Belki öyle öyle yaptıkça süre uzuyordur. Plankı günlük yapmak istediğimizde bir süre tablosu varmış, her gün kaç dk yapacağımızla ilgili ama ben tabloya sadık kalamam, sıkıcı olur. En iyisi vücudumuzu dinlemek galiba :)
Evet o tabloyu ben de görüp kaydetmistim, bırak o sürelere uymayı her gün düzenli bile yapmıyorum.

Çok kötü bir akşam yaşıyorum maalesef, bir tane muhabbet kuşumuz var 9 yaşında,birkaç gündür hasta gibiydi , 2 gündür iyileşti ötmeye başladı hatta ,akşam bir anda düştü olduğu yere şimdi gözleri kapalı öyle duruyor ölüyor sandım akşamdan beri ağlamaktan başım ağrıyor
Yaa cokk zor bir durum bir süre sonra insanın evladı gibi oluyorlar :(

Ilk sayfada yeniden düzenleme yapalım ama nasıl yazacağım

Az kaldı mezun olacak zaten :)))

Dün gece 1 bucuk gibi liste yaptım hiç düşünmedim sporlarınız yarısacak diye 😂

Afiyet olsun canım menün de sporunda güzel

Haftaya değişcem söz 😂😂
Her hafta herkesinki değişecek mi. Güzel olur aslında. İlk sayfayı düzenleyemiyor musun sen canım.

Misafirim vardı canım ondan spor yapamadım maalesef

Çok ağır bir detoks değildi canım bayağı sağlıklı menüler vardı 3 günlüktü ,bayramda çok sağlıksız beslendim telâfi edeyim dedim, sürekli yapmam tabiki çok teşekkür ediyorum düşündüğün için :KK200:, dukan burasıda içmiyorum bu ara faydası olmuyor artık
Rica ederim ablacım, sağlığın önemli. Önceki detokslarını bildiğimden sen aklıma gelmiştin hemen.

Allah Allah yaşlı mı kuşunuz abla, ne yapılır ki hiç anlamadığım şeylerden biri. Geçmiş olsun, üzülme ablacım, birinden bilgi alsanız keşke

Çok üzüldüm kiyamiyorum hayvanlara. Hala kötü mü biraz kendine geldi mi.

Kız napiyim çok yoruyorlardi, bir de ilk sayfada ikisinin puanı farkli olunca öyle yazayım dedim 😂 Malesef bitti kurs dönemi. Şimdi başka bir yer ayarlamaya çalışıyorum ama eşimin gönlü yok. Biraz daha ikna olmazsa kendime göre bir plan yapacam galiba. Bı de okullar başlıyor bakalım nasıl olacak, vakit ayarlamak lazım.
Evet doğru pert oluyordun :)))) Enişte okuyor mu hala buraları :D Üzme enişte sonngulen sonngulen 'cimizi, rekabet kızıştı ne yapalım :P Temiz bir kapalı havuz bulursan haftada 1 gün bile ne güzel olur canım, umarım okul açılınca kendine vakit ayırabilirsin

Back
X