Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kuzucum ben salı-çarşamba ağır spor yapınca perşembeyi hafif bir yürüyüşle veya sporsuz, ve bol suyla geçiriyorum. Cuma şoklanmak istemiyorum yoksa ödem çok oluyor, içtiğim su bile vücudumda kalıyor. Tespitlerim böyle canım.

Açılınnn bende geliyorumm, suyu çok severim :KK70: Uyudun da spor yaptın mı bakim rakibem, gidip yazayım bende artık sporumu :KK76:

Canim rakibim ben de öyle yapayım kaptanım da öyle demiş zaten

Yok ben uyumadım bebem uyudu..Ben spor yaptım

Hem.deeeeeeeee

Step 2 45 dakikaaaaaaaaa heyoooooo

Step 1 için 4 desem de

Step 2 ye ben 5 diyorum iste bu video boosted a daha çok benziyor. Bilmiyorum 45 dakika olduğu için mi böyle oldu ama bence yorucu güzel bir video.

Eşim de step tahtası ayarlamaya çalışacak insallah

Bende severdim, voleybol, futbol, basketbol. Lisedeyken voleybol oynardım. Futbolu da mahallede abimler maç yapardı evin önünde, beni de adam bulamazlarsa kaleye koyarlardı, çok pis oynardım :) Kaleden kaleye gol attığım olurdu.... Ha birde yakan top oynardık akşamları tüm komşu kadınlar, ablalar vs gelirdi, o da çok eğlenceli olurdu.... Ahh ah.... dediğin gibi eskide kaldı bazı şeyler....
Ben de lise ve unide voleybol takimindaydim. En sevdiğim oyun da yakan toptu. Şimdi oğluma da öğrettim bazen eşim ben ve çocuk oynuyoruz, çok hoşuna gidiyor. Simdiki çocuklar bunlardan mahrum büyüyor

Sade yoğurt mu, sarımsaklı mı? Olabilir canım, benim kuvvetli şüphem bu yönde şuan. Dediğin gibiyse Laktoz intoleransı vardır belki, veya genel olarak süt ürünleri de olabilir. Sen bir takip et canım. Ne sıkıntı yapıyorsa eksilterek devam edersen sindiriminde düzene girer. Metabolizman o zaman güzel çalışır, bu intolerans tarzı şeyler çalışmayı yavaşlatan bir durum
Eşimin yengeside yoğurt yiyemez yediğim günler karnım davul gibi Oluyo der ayran süt bunları icmez dediğin gibi laktoz intoleransi olabilr

Sade yoğurt mu, sarımsaklı mı? Olabilir canım, benim kuvvetli şüphem bu yönde şuan. Dediğin gibiyse Laktoz intoleransı vardır belki, veya genel olarak süt ürünleri de olabilir. Sen bir takip et canım. Ne sıkıntı yapıyorsa eksilterek devam edersen sindiriminde düzene girer. Metabolizman o zaman güzel çalışır, bu intolerans tarzı şeyler çalışmayı yavaşlatan bir durum
Ben peynir ve yoğurt haricinde süt ürünü tuketmiyorum canım, peyniri de az yediğim için pek farketmiyorum belki. Süt hiç içmiyorum. Yoğurt sarimsakliydi, ikisi birden kötü etmiş olabilir beni.

Bende severdim, voleybol, futbol, basketbol. Lisedeyken voleybol oynardım. Futbolu da mahallede abimler maç yapardı evin önünde, beni de adam bulamazlarsa kaleye koyarlardı, çok pis oynardım :) Kaleden kaleye gol attığım olurdu.... Ha birde yakan top oynardık akşamları tüm komşu kadınlar, ablalar vs gelirdi, o da çok eğlenceli olurdu.... Ahh ah.... dediğin gibi eskide kaldı bazı şeyler....
Bizdede öyleydi Canim belkide bizi Allah korudu bnim çocukluk zordu ama güzel yanlarıda vardı tabi insan bazen hatırlamak ister bazende istemez

Hem.deeeeeeeee

Step 1 için 4 desem de

Step 2 ye ben 5 diyorum iste bu video boosted a daha çok benziyor. Bilmiyorum 45 dakika olduğu için mi böyle oldu ama bence yorucu güzel bir video.

Oooo süpersin rakibem, seni tutabilene aşk olsun, maşaallah :nazar::nazar::nazar:Bir daha olmasın, beni çok yorma :P
Sağolsun enişte destek oluyor, ne güzel.
Benimkine kalsan; boşver yorulmanı istemiyorum, yee ya üzülmeni istemiyorum diyor :D

Evet step-1, 4 olabilir. Bende step-2 için 5 demiştim :))) Ama çok güzel değil mi, bazı nüanslarda aşırı yükleniyorsun. Yorsa da sıkmıyor. Şimdi o kadının kickboxu da var, onu deneyeceğim yarında :)

Ben peynir ve yoğurt haricinde süt ürünü tuketmiyorum canım, peyniri de az yediğim için pek farketmiyorum belki. Süt hiç içmiyorum. Yoğurt sarimsakliydi, ikisi birden kötü etmiş olabilir beni.
Sizi etkileyen yoğurt değil sarımsak bnim bir arkadaşımda sarimsak yedikten sonra şişiyor

Zipzip- Zipzip- kaptanım bizi dörtlersen okeye döneriz :KK70: Yoksa burası karışacak :)))))))))))

@Yonahime enerji_kusagi enerji_kusagi Alvillaa Alvillaa yesa yesa

Hem.deeeeeeeee

Step 1 için 4 desem de

Oooo süpersin rakibem, seni tutabilene aşk olsun, maşaallah :nazar::nazar::nazar:Bir daha olmasın, beni çok yorma :p
Sağolsun enişte destek oluyor, ne güzel.
Benimkine kalsan; boşver yorulmanı istemiyorum, yee ya üzülmeni istemiyorum diyor :KK70:

Evet step-1, 4 olabilir. Bende step-2 için 5 demiştim :))) Ama çok güzel değil mi, bazı nüanslarda aşırı yükleniyorsun. Yorsa da sıkmıyor. Şimdi o kadının kickboxu da var, onu deneyeceğim yarında :)

Ahahha valla 45 dk zor zaten bi daha yapabilir miyim bilemedim ama bence de 5 puan ideal Zipzip- Zipzip- kaptanıma duyrulur
valla çok iyiydi kadın bi ara coştu ama.ben de coştum ahaha bi de tahtam olsa daha güzel olacak bence

Video paylaş haaa denemelik yaparım ben de

Valla 45 çarpı 5 225 puan bundan

Bi de 2000 adim gösteriyor telefon 30.puan da buradan 255 puanım var

Valla eşim çok ister sıkı bacaklar düz karin güzel bir popo bence..bingil bingil istemez. Bi şey demez ama bence kimin hoşuma gitmez ki :)

Ahahha valla 45 dk zor zaten bi daha yapabilir miyim bilemedim ama bence de 5 puan ideal Zipzip- Zipzip- kaptanıma duyrulur
valla çok iyiydi kadın bi ara coştu ama.ben de coştum ahaha bi de tahtam olsa daha güzel olacak bence

Video paylaş haaa denemelik yaparım ben de

Valla 45 çarpı 5 225 puan bundan

Bi de 2000 adim gösteriyor telefon 30.puan da buradan 255 puanım var

Valla eşim çok ister sıkı bacaklar düz karin güzel bir popo bence..bingil bingil istemez. Bi şey demez ama bence kimin hoşuma gitmez ki :)
Canım marketlerden isteye bilirsin verirler bence yakın olsaydık sana temin ederdim ama malesef 😊

Bizdede öyleydi Canim belkide bizi Allah korudu bnim çocukluk zordu ama güzel yanlarıda vardı tabi insan bazen hatırlamak ister bazende istemez
Şu kısacık satırlara o kadar çok anlam sığdırmışsın ki... Defalarca okudum yazdığını.
Çok doğru canım, bizimde aynı, zorlu yanları da çok vardı ama mutlu yanları da çoktu...
Belki zamanımızın durumuna bağlı zorluklardı, belki aile, belki gelenekler, belki imtihan... Bilemiyorum. Hayırlısı olsun daima.
Dediğin gibi "insan bazen hatırlamak ister bazende istemez". Ama yinede özlerim bazı şeyleri, burnumun direği sızlar

Back
X